icon

Môžem nechať bábätko večer samé v izbe?

Včera o 19:56

Vy ste večer nechali v izbičke bábätko? Alebo išli ste spať tiež?
Keď pôjdem s bábätkom spať tak si to môže zvyknúť?

anonym_50504f
Včera o 20:02

@anonym_autor what

anonym_439018
Včera o 20:04

Nechala som samé, bábätko chodilo spať oveľa skôr ako ja
Napapať, odgrgnúť, prebaliť, uložiť do postieľky , odchádzam

really8
Včera o 20:07

@anonym_autor ach dalsia co nesamostatna. Urob jak tebe vyhovuje. Je pekne citat clanky na konikovi ale pouzivaj mozog.

arianna25
Dnes o 05:20

Blízkosť je dôležitá, ale to neznamená, že keď bábätko uložiš spinkať, tak si nemôžeš večer s mužom pozrieť film. Veď každý sa teší na večerný reset po celom dni.

anonym_226713
Dnes o 05:59

Každému ako vyhovuje
Ja nepotrebujem večerný reset, s dieťaťom si užívam deň, večer
Takže keď chces byť s ním buď ,ked nie tak nie
Si to ty a tvoje dieťa,tak urob čo vám vyhovuje

saxana000
Dnes o 06:13

Uspat polozit do pistielky zapnut vysielacku a odist spravit to co som nestihla.. ak je babo male za 2-3 hodiny sa aj tak zobudi..

michaela329
Dnes o 06:15

Normálne som uspala, išla k mužovi, vrátili sme k malému už spolu na noc. Veď rob ako vyhovuje, snáď máte chuvičku 🤷 Nie je povinnosť byť nalepená na bábätku stále, pokojne si daj pauzu, kým spinká, prečítaj knihu,pozri film, buď s manželom (aj to treba).

autor
Dnes o 08:20
@michaela329

Normálne som uspala, išla k mužovi, vrátili sme k malému už spolu na noc. Veď rob ako vyhovuje, snáď máte chuvičku 🤷 Nie je povinnosť byť nalepená na bábätku stále, pokojne si daj pauzu, kým spinká, prečítaj knihu,pozri film, buď s manželom (aj to treba).

@michaela329 veď jasné! Ani nechce byť nalepená ale sú dni keď nevydrzim byt hore a musim ist spať aj ja

michaela329
Dnes o 08:27
@anonym_autor

@michaela329 veď jasné! Ani nechce byť nalepená ale sú dni keď nevydrzim byt hore a musim ist spať aj ja

@anonym_autor tak choď 😃 Rob ako Ti je príjemné a ako vám doma vyhovuje. Mňa tak párkrát odstrihlo tiež.