Môžem nechať bábätko večer samé v izbe?
Vy ste večer nechali v izbičke bábätko? Alebo išli ste spať tiež?
Keď pôjdem s bábätkom spať tak si to môže zvyknúť?
Nechala som samé, bábätko chodilo spať oveľa skôr ako ja
Napapať, odgrgnúť, prebaliť, uložiť do postieľky , odchádzam
@anonym_autor ach dalsia co nesamostatna. Urob jak tebe vyhovuje. Je pekne citat clanky na konikovi ale pouzivaj mozog.
Blízkosť je dôležitá, ale to neznamená, že keď bábätko uložiš spinkať, tak si nemôžeš večer s mužom pozrieť film. Veď každý sa teší na večerný reset po celom dni.
Každému ako vyhovuje
Ja nepotrebujem večerný reset, s dieťaťom si užívam deň, večer
Takže keď chces byť s ním buď ,ked nie tak nie
Si to ty a tvoje dieťa,tak urob čo vám vyhovuje
Uspat polozit do pistielky zapnut vysielacku a odist spravit to co som nestihla.. ak je babo male za 2-3 hodiny sa aj tak zobudi..
Normálne som uspala, išla k mužovi, vrátili sme k malému už spolu na noc. Veď rob ako vyhovuje, snáď máte chuvičku 🤷 Nie je povinnosť byť nalepená na bábätku stále, pokojne si daj pauzu, kým spinká, prečítaj knihu,pozri film, buď s manželom (aj to treba).
Normálne som uspala, išla k mužovi, vrátili sme k malému už spolu na noc. Veď rob ako vyhovuje, snáď máte chuvičku 🤷 Nie je povinnosť byť nalepená na bábätku stále, pokojne si daj pauzu, kým spinká, prečítaj knihu,pozri film, buď s manželom (aj to treba).
@michaela329 veď jasné! Ani nechce byť nalepená ale sú dni keď nevydrzim byt hore a musim ist spať aj ja
@michaela329 veď jasné! Ani nechce byť nalepená ale sú dni keď nevydrzim byt hore a musim ist spať aj ja
@anonym_autor tak choď 😃 Rob ako Ti je príjemné a ako vám doma vyhovuje. Mňa tak párkrát odstrihlo tiež.

@anonym_autor what