icon

Mrmkanie bábätka v spánku

adridendis
12. mar 2025

Ahojte. Mám 6 týždňovú dcéru a už dva týždne vždy nad ránom aj 2-3 hodiny zo sna mrmka naťahuje sa a vydáva všelijaké zvuky. Keď sa na ňu pozriem tak na zavreté očká a spinká. Myslela som si že je to bruško ale mi príde zvláštne že to je každú noc v rovnakých hodinách. Mala je od narodenia na UM. Čo myslíte?

pribinak
12. mar 2025

Že je to ok. Ak by ju bolelo bruško, plakala by

oceanahory
12. mar 2025

@adridendis Ooo to mi pride take nostalgicke, moj syn to robil tiez, on cca. prve dva mesiace svojho zivota mrncal (ak nie plakal 🙄), aj ked spal. My sme sa s manzelom pri nom striedali, aby sme aspon nieco pospali 😅.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
siska53
12. mar 2025

@adridendis To vobec neries, aj nasi mrnkali, nechala dom ich, ved spinkali. Boli dojceni, ale to je jedno, ci UM ci dojcenie. Prosto babatka to robia, hlavne ju nebud!!!

adridendis
autor
13. mar 2025

@siska53 takže je to normálne? Lebo niekedy to je také až mravcanie také zvuky ako keby ju niečo bolelo alebo má dáke kŕče v brušku lebo aj poprdkava. Niekedy mierne že to moc neregistrujem v spánku ale niekedy také hlasne že som hore a pozerám sa na ňu a skumam 😂 Ale mi príde zvláštne žeby ju bruško trápilo v rovnakých časoch a každý deň.

siska53
13. mar 2025

@adridendis moze ju to trapit v rovnaku cas, mama mi vravela, ze ja som mala koliky kazdy den v presny cas dve hodiny vkuse. Lenze ja som revala jak tur. Pokial ju to nebudi, nechaj ju spinkat. Ludia bezne prdkaju pocas spanku a dakedy riadne supy uvalia a babatka nie su vynimkou 🙂. Napr.moj starsi, ked zacal prdkat a hmyrit sa, tak som vedela, ze sa budi - on to robil vzdy rano, tak som vedela, ze uz je cas na dojcenie. Lebo on sa vzdy vtedy aj zobudil a chcel papat. Ale tiez to robil vlastne len rano v cca rovnaky cas.

adridendis
autor
13. mar 2025

@siska53 aha jasné. Moja neplače. Keby to je kolika tak by plakala to je pravda. Tak ďakujem uvidím ako dlho jej to bude trvať. 😊

vannyl
14. mar 2025

Ahoj, moj malý toto mával tiež, niekedy dlhšie niekedy len do pól hodinky, no nevyspala som sa celú noc keď mám pravdu povedať lebo som len čakala kedy začne plakať 😅 bála som sa tiež že by ho mohlo bruško bolieť, lebo si tak isto prdkal, dvíhal nohy ale po čase to same prešlo.

michaela329
14. mar 2025

Ja mám 7 týždňového a tieto zvuky robí dlho 🙂 Smejeme sa, že štartuje traktor. Pučí sa a mrmoce, občas zvýskne. Skús si na Instagrame pozrieť noisy babies - bábätka to jednoducho robia.