Mrmkanie bábätka v spánku
Ahojte. Mám 6 týždňovú dcéru a už dva týždne vždy nad ránom aj 2-3 hodiny zo sna mrmka naťahuje sa a vydáva všelijaké zvuky. Keď sa na ňu pozriem tak na zavreté očká a spinká. Myslela som si že je to bruško ale mi príde zvláštne že to je každú noc v rovnakých hodinách. Mala je od narodenia na UM. Čo myslíte?
@adridendis Ooo to mi pride take nostalgicke, moj syn to robil tiez, on cca. prve dva mesiace svojho zivota mrncal (ak nie plakal 🙄), aj ked spal. My sme sa s manzelom pri nom striedali, aby sme aspon nieco pospali 😅.
@adridendis To vobec neries, aj nasi mrnkali, nechala dom ich, ved spinkali. Boli dojceni, ale to je jedno, ci UM ci dojcenie. Prosto babatka to robia, hlavne ju nebud!!!
@siska53 takže je to normálne? Lebo niekedy to je také až mravcanie také zvuky ako keby ju niečo bolelo alebo má dáke kŕče v brušku lebo aj poprdkava. Niekedy mierne že to moc neregistrujem v spánku ale niekedy také hlasne že som hore a pozerám sa na ňu a skumam 😂 Ale mi príde zvláštne žeby ju bruško trápilo v rovnakých časoch a každý deň.
@adridendis moze ju to trapit v rovnaku cas, mama mi vravela, ze ja som mala koliky kazdy den v presny cas dve hodiny vkuse. Lenze ja som revala jak tur. Pokial ju to nebudi, nechaj ju spinkat. Ludia bezne prdkaju pocas spanku a dakedy riadne supy uvalia a babatka nie su vynimkou 🙂. Napr.moj starsi, ked zacal prdkat a hmyrit sa, tak som vedela, ze sa budi - on to robil vzdy rano, tak som vedela, ze uz je cas na dojcenie. Lebo on sa vzdy vtedy aj zobudil a chcel papat. Ale tiez to robil vlastne len rano v cca rovnaky cas.
@siska53 aha jasné. Moja neplače. Keby to je kolika tak by plakala to je pravda. Tak ďakujem uvidím ako dlho jej to bude trvať. 😊
Ahoj, moj malý toto mával tiež, niekedy dlhšie niekedy len do pól hodinky, no nevyspala som sa celú noc keď mám pravdu povedať lebo som len čakala kedy začne plakať 😅 bála som sa tiež že by ho mohlo bruško bolieť, lebo si tak isto prdkal, dvíhal nohy ale po čase to same prešlo.
Ja mám 7 týždňového a tieto zvuky robí dlho 🙂 Smejeme sa, že štartuje traktor. Pučí sa a mrmoce, občas zvýskne. Skús si na Instagrame pozrieť noisy babies - bábätka to jednoducho robia.

Že je to ok. Ak by ju bolelo bruško, plakala by