Noc s bábätkom
Ahojte, spávali s vami vaši manželia/partneri v spálni/v jednej izbe keď sa vám narodilo bábätko? Myslím to tak, či ste boli vy, muž aj bábo cez noc spolu v izbe aj chlap musel každé ráno vstávať do práce. Alebo ste spávali s bábätkom v inej miestnosti? Ako ste to zvládali?
Prvy mesiac mozno. Kedze mi s nim v noci nepomahal(kojila som, a velmi skoro som aj prestala prebalovat v noci) a babo spalo s nami v posteli, tak sa odstahoval do hostovskej a doteraz spi tam. Ak je jedna vec, ktora mi v materstve zlepsila zivot, je to odelena spalna😃
@mareka49 zaujíma ma ako to majú ostatní, nikde nepíšem, že sa tým chcem riadiť, zariadime sa podľa vlastných potrieb samozrejme ☺️
Ja a dieťa v jednej izbe.
Manžel v druhej.
Rušili by sme sa navzájom.
Nam to tak vyhovuje.
Kojila som aj x krát za noc, tak načo ho budiť.
On odchadza prišlis skoro, tak zasa načo on nás budiť.
Obaja mame krehký spánok, preto to riesenie
Spolu, ja som deti dlho dojcila, oni nikdy neplakavali v noci, len sa pomrvili a uz som bola hore. A rano spavali dlho, lebo som ich ukladala neskor, kym som bola s nimi doma. To akurat svokru hnevalo, ze co vyspavam do osmej s detmi… vsak kazda druha je nevyspata a krvave oci hned o piatej-siestej 😂
Ako podľa mňa záleží aj od bábätka či sa zobudí v noci 2krat či 10krat. Ako manžel pracuje každý deň, smeny a pod. My sme spali spolu stále ale niekedy som mala chuť ho vyhodiť lebo on je ako medveď keď sa otáča 🤣 a niekedy s dcérkou idem ja do obývačky keď sa mrvi nevie spinkať a tam hneď zaspí

Áno, nikdy neodišiel aj keď som ho posielala aby sa vyspal.Maly mal strašne koliky l, stále plakal, muž vstáva ráno 2.15.Ale nikdy nešiel preč, koľkokrát aj mlieko utekal v noci spraviť aj keď vstávať musel.