Padáme od únavy: Syn v noci nespí. Čo zmeniť v režime?
Ahojte poradte mi lebo s priatelom uz padame na hubu od nespavosti...🙏🙏🙏🙏😪
Nas drahy syncek v noci nespi odmieta mi prvy spanok s tym ze sa budi okolo 6 30 7 00 tak som mu dala 1 spanok okolo obeda o 12tej pospi aj 2 hodiny niekedy 2 hodiny a pol ale potom vydrzi do siedmej max pol osmej taha spat ALE potom za 2 hodiny je hore a celu noc sa len lrehadzuje toto trva par dni uz sme unaveny furt taha cumel pyta mlieko uz mame tohto dost co mam zlepsit aby sa to nejak upravilo ked mi odmieta 2 krat spat vtedy to bolo celkom ok isiel spat az o deviatej vecer ale teraz riskovat nebudem ked je uz o siedmej unaveny co robit 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Tak urcite zas idu nejake zuby... dva krat spat mi od roka deti nespali ani jedno, ved to im uz v tom veku netreba.... od 1,5 roka mi tri deti nespali vobec, tento este spi, ale vstava 05:30...

@anonym_autor Nič ti nepomože... moj najstarší presne to isté, zhruba od tohto veku 17 mesiacov až po dva a pol roka, večer čo večer som ho vyvažal jak dilino. Dakedy stačili 3km, inokedy nestačilo 60km. A potom ti dajaky chuj povie, že materstvo je najkrajšie obdobie života. A že uživaj si deti kym su male... no tudle. Absolútne s tebou súcitim...
Skončilo to až jak sme sa jedneho pekneho dňa s manželkou nasrali a nedali sme ho cez deň spať. Večer "zdechol" o pol osmej a spal do šiestej rana jak zabity.