Pomoc so spaním bábätka

28. dec 2023

Babo je zvyknute spat pri mne na posteli zaspava na prsniku po leziacky ak papa ak zaspi dam ho pomali do ppstielky a o hodinu sa zobjdi a zase beriem ku sebe
Viete mi nejako poradit co urobit aby spinkalo v postielke ?
Nejake rady skusenosti
Vopred Ďakujem

em4life
28. dec 2023

Postielku mate kde? My sme dali nasunutu vedla mojej postele - babo ma citilo + ak bolo treba v noci pomojkat, len som natiahla ruku. Na druhej strane, spalo vo svojej postielke a ja som sa vklude vyspala vo svojej posteli.

autor
28. dec 2023

@em4life tiez vedla seba mam postielku. Skusim s tou rukov
Vdaka

deti95060810
28. dec 2023

nebrať malé bábo hneď pri každom zamrnčaní ku sebe...niekedy stačí dať bábu cumlík, alebo ruku, pohladiť ho a .... bábo spinká ďálej.
iné je ak má čas papania. vtedy jasné zaber ku sebe a nadojči

ivangeline
28. dec 2023

Mat postielku zasunutu k posteli bez zabrany..a uz ho len pretocis na druhu stranu...ani dvihat netreba,ak nejde o odgrgnutie.

domka222
28. dec 2023

Čo urobiť? Neučiť ho na posteľ. Ja som nakojila po sedačky a dala do postieľky. Keď nechcelo spať, chytila za ruku,pohladkala

maryetta
28. dec 2023

Mam 3deti a kazde chcelo nieco ine. Najmensi bol v postielke tomu stacila rucka. Ale dvaja starsi potrebovali mna. A aby som nemusela za nimi lietat a brat ich ci nechat vyplakat tak som ich mala pri sebe. Ale zase mne to nerobilo problem. Uz v porodnici spali pri mne v posteli 🙂

anketkarka
28. dec 2023

Prsník nie je dudel na zaspávanie. Je to jedlo. Ak sa naučí, že ide do postieľky ešte v bdelom stave, tak sa po zobudení nebude čudovať, že kde má prso a kde je. Každé dieťa je iné. Ale každé sa dokáže naučiť ukľudniť samé. Čim skôr sa to naučí, tým lepšie. Dovtedy potrebuje pomoc pri zaspavaní (ruka na hladkanie alebo držanie rúčky, dudel, spievanie, rozprávka, mojkacia hračka, komu čo funguje a je najľahšie na odúčenie).

em4life
29. dec 2023

Este ma napadlo - dat postielku do sikmej polohy - aspon pod matrac dat nieco, aby bol dosikma. Moze sa mu vracat mliecko z bruska a to ho drazdi. mojej malej sa tak zlepsil spanok. Tiez ju davam do perinky, lebo jej vystreluju rucky a budi ju to.