icon

Pomohla vám technika na lepší spánok bábätiek?

12. jan 2025

Ahojte zaujímajú má len vaše skúsenosti či vám dokázala pomôcť ale aj také ktorým nepomohla

mikitilik29
12. jan 2025

Mala som zaplatené len online videá a môže povedať ze ako prvorodicle pri prvej dcére mi tie videa pomohli pochopiť spánok prvej dcéry a všetky tie jej regresie.

lucia13022023
12. jan 2025

Áno a veľmi. Jej príspevky sú zdarma, tam ma veľa informácií. Pochopila som veľmi veľa vecí, a od vtedy mi syn prespi noc, cez deň pekne spáva atď..
A ma jednu super prednášku, 30€ tuším stojí, o režimoch. Ta nám zmenila život. Doslova.

katalin003
12. jan 2025

My sme mali dvojtýždňové poradenstvo, spánok sa pekne upravil, syn sa naučil spávať v postieľke a ukončili sme dojčenie. Ja určite odporúčame 😊

autor
12. jan 2025

@katalin003
Môžem sa spýtať prečo ste ukončili kojenie? Ona vám odporučila alebo ste chceli? V akom veku ste mali poradenstvo? A ďakujem 🙂

nairia
12. jan 2025

ja ich sledujem dlho, prednasky su fajn a vela sa dozvies z ich IG uctu ci uz formou prispevkov alebo pribehov a Q/A.
mne ale s mladsim konzultacia+2tyzdnovy emailing nepomohli. drzala som sa odporucani, ale zmenu ani zlepsenie to neprinieslo.
ale nezatracujem ich, ak sa rodic trapi, treba sa poradit a skusit vsetko. maju vela spokojnych klientov, takze to ma zmysel.

katalin003
12. jan 2025

Ja som už chcela ukončiť, syn mal 15 mesiacov a veľmi často sa v noci budil a chcel sa len priložiť a potom na chvíľu spal ďalej. A to hovorím o tom, že v noci sa budil aj 10 krát.

lienka_anulienka
12. jan 2025

Aj my máme super skúsenosť. Pomohla nám zredukovať nočné budenia z veľakrát na jedenkrát a tiež vďaka prednáškam viem krásne nastaviť rezim, ked sa niečo udeje, zmení, viem pochopiť a reagovať 🙂 za mňa super, ze niekto taky existuje. A to podotýkam, syn je dojčeny...

marlen16
12. jan 2025

Najlepšie investované peniaze, mali sme 2tyzdnove poradenstvo a chceli sme od nej to, aby pomohla s postupným odstavom hlavne v noci, keďže maly (v tom čase 17mes) sa budil ba kojenie bežne aj 13x za noc, a už som to nedávala, extrémne vyčerpávajúce. Jeho jediná spánková asociácia bol prsník…ten proces bol náročný ale syn, o ktorom si myslela že neexistuje, že sa naučí zaspávať bez kojenia, po 2 týždňoch spal celu noc a bol úplne odstavený. Takze ja odporúčam, fakt skvely prístup, citlivý, empaticky 🥰 a taktiz aj upravila jeho režim, skrátila prvý denný spánok na 10min a druhy nám povedala presne kedy mame budiť, a teraz musím poklopat fakt funguje ako hodinky. Nedá sa to porovnať.

autor
12. jan 2025

Ďakujem krásne za každú reakciu 🙂

autor
22. feb 2025

Tak pre upresnenie písala som sem preto, lebo my sme ju v polke decembra kontaktovali, aby nám pomohla, ale zlepšilo sa nám to len tak, že dvakrát do týždňa spí dobre a ostatné dni zle noci, deň máme každý deň zlý, musím douspavat každý deň, keď som jej písala, čo máme za problém, tak stále hovorila že to je len regresia, že nemá čo vadiť, pretože všetko ostatné máme nastavené dobre, je to už 11 týždňov, takže regresia to nebude. Vďaka nej sa nám podarilo zrušiť cumlík a presťahovať do svojej izby a to je všetko.

autor
22. feb 2025

A čo ma dosť zaráža že na čo dáva vypisovať strašne dlhý dotazník, keď dáva ten istý režim každému dieťaťu v rovnakom veku?

mama_tatiana
15. máj 2025

Ahoj, no my sme mali poradenstvo pri oboch deťoch cca v rovnakom veku. Automaticky som režim, ktorý sme dostalu pri dcérke, keď mala 9m chceli použiť ah pri synovi. Ale on jednoducho potreboval spať menej, čiže nám ten režim nefungoval. Potom sme mali poradenstvo aj s ním a tam nám Zuzka nastavila iný režim práve na základe dotazníka, Čiže si nemyslím, že dáva každému ten istý režim. Skôr si myslím, že je viac verzií režimov. Ja mám pozitívnu skúsenosť.

autor
16. máj 2025
@mama_tatiana

Ahoj, no my sme mali poradenstvo pri oboch deťoch cca v rovnakom veku. Automaticky som režim, ktorý sme dostalu pri dcérke, keď mala 9m chceli použiť ah pri synovi. Ale on jednoducho potreboval spať menej, čiže nám ten režim nefungoval. Potom sme mali poradenstvo aj s ním a tam nám Zuzka nastavila iný režim práve na základe dotazníka, Čiže si nemyslím, že dáva každému ten istý režim. Skôr si myslím, že je viac verzií režimov. Ja mám pozitívnu skúsenosť.

@mama_tatiana
Som v jednej skupine kde máme rovnako staré deti a nezávislé 4 z nás dostali od nej ten istý režim. A aj moja kamoška pred 4 rokmi a v Tom istom veku (12 mesiacov) tiež ten istý režim. Mne ani mojej kamoške ten režim nepomohol.