Poobedňajší spánok predškolákov cez víkend: Áno alebo nie?
Prosim vas spia vasi predskolaci cez vikend poobede? Pripadne prvaci ako si zvykli nespat poobede? "Doprajete" im este poobednajsi oddych cez vikend? Dakujem za odpovede 🙂
Naše deti boli bez poobednajsieho spánku od cca roka a pol. Nechceli cez obed spať. Ak cez obed nahodou zaspali, tak to signalizovalo chorobu.
@anonym_autor asi nie je predskolak ako predskolak 🙂 nas cez obed nespi od priblizne 2.5 roka, obcas sa mu stalo, ze v skolke zaspal na 30 min. od nudy, od 4 rokov nespi vobec, lebo ani v skolke nemuseli. Takze nasho nedonutim oddychovat cez vikend ani ked by som ho k tej posteli priviazala 🙂. Ak je tvoje dieta zvyknute oddychovat a spat cez tyzden, tak ja by som sa snazila tento rezim dodrziavat aj cez vikend.
syn má 4r a teda odmiet spanok cez deň mimo školky
dokonca na dovolenke alebo pobyte či výlete
naozaj vynimočne zaspi cez vikend
takže sme od toho upustili aby sme neprišli o nervy
ked chce isť spať povie si
Ako predškolacka už málokedy zaspala v škôlke, ale cez víkend ju aspoň jeden deň dám si oddýchnuť a aj zaspí. Je prváčka
@anonym_autor Náš syn nikdy od 2 rokov nespal poobede. Ani v škôlke. Už boli z neho zúfalí - museli ho presunúť do inej, prázdnej triedy s učiteľkou, aby nezobudil ostatné deti. A doma jasné, že tiež nespal.
Teraz má 30 a prespal by celý deň, keby mohol. Ale má malého syna, ktorý si zatiaľ pospí len chvíľu.
Dieťa by malo mať cca hodinu a pól oddych (nemusí spat), ak zaspí, tak si to ešte vyžaduje.
od 2 rokov deti poobede nespavali.
predskolaka by som uz vobec nedavala poobede spat, naco? vsak je to skor 5-6 rocne dieta, to dieta uz davno vydrzi hore.
jasnacka, ked ma vela pohybu doobeda aj na obed a sadne do auta okolo 15:00 tak zaspi, ale to zaspi aj dospelak.....

V škôlke spal,cez víkend doma nie.