Prečo dieťa chce stále spať s rodičmi?
22. mar 2026
Ahojte.
Mam doma dvojicky (chlapec a dievcatko), maju 4 roky a v poslednej dobe dcerka kazdu noc pride k nam spat. Zaspi normalne v izbicke, ale v noci stale pride s placom ze chce s nami spat. Pytali sme sa jej ci sa stalo nieco v skolke alebo ju nieco boli no vzdy je odpoved ze nie, ze len chce pri nas spat.
Doma sa nic nezmenilo, len teda manzel mi hovori ze ci to neni kvoli tomu ze budu mat surodenca tak sa boji, ze ju nebudeme uz mat radi. No vzdy vravi mala ze sa na braceka tesi. Dokonca sa potesila ked sme zistili ze to chlapec bude, co sa o synovi neda povedat 🫣
Predošlá
Strana
z2
anonym_b1c44e
•
25. mar 2026Dakujem za kazdu skvelu mamu,ktora neodkopne svoje dieta. Vychovavate super ludi. Dakujem. 🩷
Predošlá
Strana
z2

@beronsche Rodičovstvom sa predsa partnerský život nekončí. Aspoň teda mne dieťa nestojí za to, aby som prišla o moje manželstvo, resp. mala ho o ničom. Rodičovstvo nie je jediná a ani najdôležitejšia vec na svete. Pre mňa je to práve moje manželstvo. Keď si ale niekto chce dobrovoľne odopierať sex a celkovo partnerské intímne chvíle len kvôli " potrebám dieťaťa ", tak je to jeho vec, ja som len napísala svoj názor, že pre mňa je vzťah s mužom prvoradý, ale to neznamená, že to dieťa sa má zle. Veď človek robí pre to dieťa všetko, čo môže, ale aj my s mužom máme svoje potreby, ktoré si chceme a potrebujeme napĺňať.
@anonym_da67e7 vieš o tom, že sex môžeš mať aj inde ako v manželskej posteli? Kamoši mali deti pred nami a presne toto stále hovorili, deti budú v izbe, oni si nenechajú pokaziť manželský život, že deti budú spať vo svojich izbách. My sme mali deti neskôr a menili sme spanie podľa situácie, aktuálne ja som s malou v detskej, syn s mužom v spálni. Odkedy máme deti, napriek tomu, že ja väčšinou spávam v detskej, máme sexu omnoho viac ako predtým. Náš vzťah spanie s deťmi vôbec nenarušilo. Zatiaľ čo "rodičovsky starší kamoši" sú už rozvedení 🤷♀️