Problémy s trávením a spánkom dieťaťa
Ahojte mamičky, potrebujem sa poradiť, už som naozaj veľmi unavená a zmätená 😔
Od začiatku sme boli na Beba Sensitive. Malá však nekakala sama, iba s pomocou trubičky. Stolica bola zelená, normálnej konzistencie, ale bez pomoci sa nedokázala vykakať.
Prešli sme teda na Beba AR, no z tej mala veľké kŕče, bolo to veľmi zlé.
Následne sme prešli na Nutrillon AR – ten jej zo začiatku sadol, dokonca sa prvýkrát vykakala sama úplne bez pomoci, bola som šťastná.
Po čase ju však tento Nutrilon začal zapekať, až tak, že pri tlačení mala trošku krvi na hovienku a konečník mala podráždený 😞
Prešli sme teda na Nutrillon Comfort (kolík), ale mám pocit, že je z neho stále hladná, akoby ju vôbec nezasýtil.
Odvtedy máme veľké problémy so spánkom a vôbec tomu nerozumiem.
Spí hlavne v kočiari, kde ju uspávam hojdaním. Je vidno, že je veľmi unavená a chce spať, ale:
zaspáva len s cumlíkom cumlík vypľuje hneď ako zaspí hneď ho začne hľadať a zobudí sapritom ho akoby chce aj nechce, je nervózna
toto ide stále dookola nespí tvrdo, iba akoby driemala
V noci sa každú noc budí v rovnakom čase okolo 3.–4. hodiny, plače dosť silno a nevie sa poriadne upokojiť.
Nespí dobre ani cez noc a ja som už veľmi vyčerpaná 😢
Stretli ste sa niektorá s niečím podobným?
Môže to byť ešte mliekom, trávením, refluxom alebo len nezrelosťou?
Budem vďačná za každú skúsenosť alebo radu 💔
Kolko ma mesiacov ? Tyzdnov?
Nutrilon comfort Colics je taký dietnejsi mám stým skúsenost ja aj v mojom okolí mamička ktorá ho pouzivala.Nam veľmi pomohol síce bola malá častejšie hladná ale prešli koliky a potom som dávala Nutrilon Advance.Bud jej sprav trochu väčšiu dávku alebo častejšie
Dávala som feniklovy čajík. Ten dosť zrieduje stolicu. Takže keď zriedul až veľmi, tak slabunky čierny čaj len fakt zafarbený. Pri pretrvávajúcej zelenej stolici sme chodili na gastro s dcérkou. Bolo to pred 20 rokmi. Užili sme si kolijy, zápchy, rektalna trubicka často.
Nutrilon comfort Colics je taký dietnejsi mám stým skúsenost ja aj v mojom okolí mamička ktorá ho pouzivala.Nam veľmi pomohol síce bola malá častejšie hladná ale prešli koliky a potom som dávala Nutrilon Advance.Bud jej sprav trochu väčšiu dávku alebo častejšie
@anonym_9019bd ma 7 týždňov a pije 120 ml kazde 3 hod
@anonym_9019bd ma 7 týždňov a pije 120 ml kazde 3 hod
To je skoro dva mesiace neviem či dávka nieje malá na tie tri hodiny pri tom mlieku
To je skoro dva mesiace neviem či dávka nieje malá na tie tri hodiny pri tom mlieku
@anonym_9019bd aj nekaka sama dnes mala aj s toho mliečka tvrdšiu stolicu a nerozumiem tej nespavosti stále v noci puci a plače a cez deň to iste
@anonym_9019bd aj nekaka sama dnes mala aj s toho mliečka tvrdšiu stolicu a nerozumiem tej nespavosti stále v noci puci a plače a cez deň to iste
Má koliku moja mala našťastie "len" mesiac a pol .Musí si zvyknúť aj na to že má iné mlieko.Nepytala si sa lekárky na nejaké kvapky?ja som začala s Sab Simplex potom Coliprev a nám nepomohli .Potom som skúšala Espumisan asi raz som jej ich dala alebo dva krát a došli mi mala som ich len trošku a bol výpadok v lekárňach tak som jej dala čisté mlieko bez kvapiek a prvý krát sa vykakala a prvú noc prespala vtedy .Možno len prešli koliky len tak .
S tou trubickou na kakanie fakt opatrne lebo ak si na to zvykne bez toho sa nevykaka.To som použila len keď veľmi zle bolo

syna som musela pomáhať vždy trubickou, pediatrička to schvaľovala kvoli lenivemu čreva, pil klasicky nutrilon, ÁR ho zapekal extrémne a bol problém aj s trubickou. Na UM bol od narodenia. Keď dostal v 4m prvý prikrm začal kadiť normálne.