Problémy so spánkom u 4-mesačného bábätka
Ahojte, dcera ma o par dni 4 mesiace a už par dni sa trapime so spankom.
Neviem či je to ta regresia alebo čo sa deje
● Posunula si ranne vstavanie, vstavala okolo 8, posledne 3 dni je už o 6 hore
● v noci sa budila 2x teraz sa budi 2x za hodinu, nikdy sa nebudila s plačom teraz sa budi s krikom
● uspavanie na noc trvá dlho, niekedy ju uložíme až na 3 pokus
● doma spava 30minutovky aj to musim pri nej ležať, jediný 1 spánok denne je schopná dať v kočíku 2 hod
● nemôže ju uspavat nikto iba ja, ked ju vezme muž ke schopná plakať v kuse kym ju neda mne
● spanky ma väčšinou 4 denne pokiaľ ma ten jeden dlhý vonku, keď dava iba doma tie 30min tak aj 5 spankov. Večierku a uspavanie na nočný spanok ma tak okolo 20
Vymenovala som bežne babatkovske problémy alebo viem niečo zmeniť pre moje psychické zdravie? 🤯🥲
@anonym_autor regresia…iba vydrzat. Nevytvarat v tomto obdobi ziadny velky navyk. Napr uspavanie iba v kociku, uspavanie iba na rukach…lebo vtedy sa vie babo na to zafixovat a tazko sa to potom meni.
@anonym_autor regresia
@anonym_autor koľko spí dokopy cez deň? My sme skrátili denné spanky a noc sa upravila. Cez deň už max 2.5h spí
@anonym_autor koľko spí dokopy cez deň? My sme skrátili denné spanky a noc sa upravila. Cez deň už max 2.5h spí
@anonym_fe82be no ak rátam napriklad 3x doma po 30min plus jeden dlhši vonku 2hod tak 3,5.. len ona vydrží byť hore iba 1,5 hod
@anonym_autor moji spali 30min a dost...6mes mali 3x denne take spanky. Pri prvom som to riesila, pri druhom sa s tym zmierila.

Regresia