Spanie v ponožkách nie je hanba
Spávate v ponožkách?nie je to hanba 😅??
Ja spavam potom si ich vyzleciem a mam ich len na prstoch ked mi je zima 🤣
@anonym_autor hanba? Kvôli čomu?
Nikdy, neviem spať keď mi je teplo
Ja takmer vzdy.Ale som jedina v rodine.
Ja furt, či v zime, či v lete, zaspávam v ponožkách, bez nich nezaspím ... ráno sa budím bez ... nikdy mi nenapadlo riešiť, či to je/nie je hanba ... je mi to jedno.
@anonym_autor Keď to niekomu tak vyhovuje, alebo mu je zima na nohy, úplne normálna vec. Prečo hanba?
Ja ponožky v noci neznesiem, ale nevidím nič zlé na tom, ak ich niekto má.
Nikdy by som v ponožkách nezaspala..moje dieta taktiež, odkedy sa narodil v ponožkách asi ani nespal😄 ale nerozumiem, prečo by to mala byť hamba?
Ja spavam potom si ich vyzleciem a mam ich len na prstoch ked mi je zima 🤣
@anonym_ea479c presne, na pol nohy do rána, som myslela, že som jediná taká mešuge
Ja dokonca aj sexujem v ponožkách. To je čo?
Áno, cez zimu spávam v ponožkách. Ja som taká zamrznutá.
Áno, spavam, aj dnes...okrem leta skoro stále...
Áno, úplne hrubé, teplé. Hlavne keď som veľmi unavená, je mi veľká zima na nohy a inak si neviem pomôcť. Ale toto mi neuverí nik, moja svokra je taká uzimena, že normálne má na nohách počas spánku nielen ponožky, ale aj hrubé zateplené papuče. Aj počas leta a inak už zaspať nevie.
Hanba spať ako ti vyhovuje? Asi nechápem otázke.
Pred kym by som sa vo vlastnej posteli mala hanbit?
Aj spím v nich aj počas sexu ich mam. Neznesiem bosé nohy ani u seba ani u nikoho
@anonym_autor bez ponožiek nemôžem resp nesmiem byt takže áno spím v ponožkách a aj v lete mám na nohách ponožky
Obcas si v nich ľahnem , ale do 5 minut si ich stiahnem na polovicu chodidla , tak mi je prijemne 🙂 ale doma chodievam casto bez ponožiek.
@anonym_autor v ponozkach? Nikdy! Milujem bose nohy… ale zas … ked ti to vyhovuje, spi ako chces, aka hanba, co je koho do toho, ako spavas? 🤨
hanba? pred kym? pred cim? preco?
spavala som roky v ponozkach. nejako som ich prestala potrebovat.
Nieje.. tiež spim v ponožkách celú zimu
Nikdy, neviem spať keď mi je teplo
@patka06 ja zas neviem zaspat, ked mam studene nohy
Nikdy by som nezaspala v ponožkách, ani muž. A preto to nerobíme ani deťom 🤣 babky im občas dali na noc ponožky a to sa nám postavili vlasy dupkom 😃
Hanba to ale nie je, každý tak, ako mu vyhovuje.
Keďže sa tu vytvorila téma v téme, ja neznesiem ponožky počas sexu u nikoho.😅 Keď by mal partner ponožky, je to pre mňa maximálne asexuálne a rýchlo by ma chuť prešla.😁
@anonym_autor normálna vec.
@anonym_autor hanba? Kvôli čomu?
@anonym_852ebe keď ti príde kontrola, či spiš alebo nespíš v ponožkach.
Nieje.. tiež spim v ponožkách celú zimu
@anonym_9be76d Aj ja.Mna vždy oziaba na nohy večer keď ochladí a potom v noci si ich veľa krát vyzúvam 😀😀 Moj muž spáva cejý rok 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor My aj keď niekam ideme (v lete ja nie) vždy na spanie ponožky musia byť 😅😆😆😆
@anonym_autor ked mi je zima, tak spim...co je od jesene do jari 😁

@anonym_autor ano pravidelne 😁