Spánkový režim u 22-mesačného
Ahojte maminky PROSÍM PORADTE MI .. mám 22 mesačného syna a spí stále 2 spánky čo mám pocit že už e jediný na svete... ráno vstáva tak 5.50.. prvý spánok od 9.40 do 11.00.. a ten poobedný od 14.45 do 16.00. Večer spí už 20.45.
Mne sa to vobec nepáči ,v noci sa budí chvalabohu už len 1 krát na mlieko o jednej ráno A POTOM ešte do rána zopár krát mrkoce že si ho musim douspať a položit a spi dalej. Prosím ako to mám cele vyposuvat aby spal už len jeden?? Ďakujem krásne ZA RADY♡
@michaelabarancek urcite by som ho nedala spat o 9:40 ale drzala idealne aspon do 12. Vybrala by som aktivity ktore su menej narocne, prechadzka kocikom, hranie s legom/kreslenie/pozeranie knizky. A vecer spat aj pred osmou
Ahoj, ja by som za to dala všetíčko na svete, keby som mala také spavé dieťa. Ja by som ešte nič nemenila. Veď sa to upraví, keď pôjde do škôlky.

@michaelabarancek posuň prvý spánok a druhý zruš, večer daj skôr spať a uvidíš. Mne napr.deti spávali všetky pred 20.00, maličkí do troch rokov už o 19.00 a pre mňa by bolo neskoro ukladať ich v takom čase ako Ty. Sama idem spať so sliepkami a s manželom by sme už nemali na seba moc času.