icon

Stojí poradenstvo Lepší spánok bábätiek ohľadom odplienkovania za investíciu?

15. júl 2025

Ahojte, chcem sa opýtať na osobné skúsenosti. Rozmýšľam nad zaplatením si poradenstva od lepší spánok bábätiek ohladom odplienkovania. Tie, ktoré ste toto poradenstvo (prednášku, manuál) mali a absolvovali, malo to efekt? Stálo to za to? Nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze, ak sú to len nejaké všeobecné kecy. Budem rada za všetky názory a recenzie. Ďakujem

kikusenka1
15. júl 2025

Na odplienkovanie dieťaťa nepotrebuješ žiadne poradenstvo. Ale ako vidím da sa uz zarábať na vsetkkm

anonym_e5567e
15. júl 2025

@anonym_autor nemala som to, takze to je len čisto môj názor.
Rady na odplienkovanie dieťaťa nepotrebuješ žiadne.. a keď už nájdeš ich plno na nete, nejake figle.. a zadarmo. Neplatila by som za to. Za mna zbytočne..

autor
15. júl 2025
@kikusenka1

Na odplienkovanie dieťaťa nepotrebuješ žiadne poradenstvo. Ale ako vidím da sa uz zarábať na vsetkkm

@kikusenka1 keby som si nemyslela, že ho potrebujem, tak sa nepýtam. Chcem vedieť len recenzie, nič iné ma nezaujíma. Ďakujem za pochopenie.

autor
15. júl 2025
@anonym_e5567e

@anonym_autor nemala som to, takze to je len čisto môj názor.
Rady na odplienkovanie dieťaťa nepotrebuješ žiadne.. a keď už nájdeš ich plno na nete, nejake figle.. a zadarmo. Neplatila by som za to. Za mna zbytočne..

@anonym_e5567e všetko mám naštudované, máme špecifický problém, ktorý nevyrieši bežný článok na nete. Preto sa pýtam konkrétne na toto poradenstvo, aby som sa vedela rozhodnúť, akú cestu zvoliť. Prosím odpovedajte k veci. Ďakujem

viestta
15. júl 2025
@anonym_autor

@kikusenka1 keby som si nemyslela, že ho potrebujem, tak sa nepýtam. Chcem vedieť len recenzie, nič iné ma nezaujíma. Ďakujem za pochopenie.

@anonym_autor nie, naozaj poradenstvo nepotrebujes. Ked bude mat dieta dozretu nervov sustavu odplienkuje sa same behom par dni. Ak este nie je na toto dozrete, tak to je len trening cvicenej opicky, ktora robi to co sa od nej ziada.

stanzi
15. júl 2025

Autorka, mala som zaplatene poradenstvo (nie prednasku, ale jednorazovu konzultaciu) ohladom odplienkovania od nich, a nie, podla mna to za tie peniaze nestalo. Na spanok su mozno odbornici, ale co sa tyka odplienkovania, nepovedali nic ine len bezne rady, co najdes volne dostupne hocikde na nete…

lucia13022023
15. júl 2025

Odplienkovanie sa neoplatí. Za to spankove na 100% áno.
Ale rady - lepte nálepky na nočník - ti dajú aj tu a zdarma.

autor
15. júl 2025
@viestta

@anonym_autor nie, naozaj poradenstvo nepotrebujes. Ked bude mat dieta dozretu nervov sustavu odplienkuje sa same behom par dni. Ak este nie je na toto dozrete, tak to je len trening cvicenej opicky, ktora robi to co sa od nej ziada.

@stanzi
@lucia13022023 veľmi pekne ďakujem za vaše recenzie k veci.
@viestta Opakujem, pýtala som sa na recenzie, nie na všeobecne múdre rady. Viem, že to myslite dobre, ale toto nebolo predmetom otázky. Ďakujem za pochopenie.

doris11
15. júl 2025
@anonym_autor

@stanzi
@viestta Opakujem, pýtala som sa na recenzie, nie na všeobecne múdre rady. Viem, že to myslite dobre, ale toto nebolo predmetom otázky. Ďakujem za pochopenie.

@anonym_autor skúste napísať tuto aký máte problém, možno sa nájde mamicka ktorá riešila niečo podobne a poradí.

januska12323
15. júl 2025
@anonym_autor

@stanzi

@anonym_autor nie neoplatí sa, rovnaké rady tu dostaneš aj zadarmo.

autor
15. júl 2025
@januska12323

@anonym_autor nie neoplatí sa, rovnaké rady tu dostaneš aj zadarmo.

@doris11 ďakujem, riešim zdravotné problémy s lekármi, nie s mamičkami.
@januska12323 Ďakujem pekne za info

evcagabi
15. júl 2025

riesis problemy s lekarmi nie s mamickami a pytas sa na poradenstvo zo socialnych sieti? Toto mi nejak nesedi 🤔

doris11
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak koľkokrát matka ktorá si prechádzala niečom rovnakým poradí lepšie ako lekar, vlastná skúsenosť. Ale ok, kúp si poradenstvo, možno pomôže.

mirka9876
15. júl 2025

Ja som mala kupeny manual od nich a isla som podla toho a dcera sa odplienkovala do 2 dni, ale treba aj zrelost dietata, my sme nemali ziaden problem.

autor
15. júl 2025
@mirka9876

Ja som mala kupeny manual od nich a isla som podla toho a dcera sa odplienkovala do 2 dni, ale treba aj zrelost dietata, my sme nemali ziaden problem.

@evcagabi presne tak, nebudem vysvetľovať rozdiely, nemá to zmysel, keďže očividne tomu viaceré nerozumiete ani nechcete. To je v poriadku, ja svoje konanie vysvetľovať nemusím. Pýtala som sa na jednoduchú vec. Ak nemáš skúsenosť, netreba sa vôbec vyjadrovať. Ďakujem za porozumenie.
@doris11 Pýtam sa na konkrétnu vec, na nič iné. Nechcem rady matiek, chcem vedieť skúsenosti s poradenstvom.
@mirka9876 velmi pekne ďakujem za recenziu.

autor
15. júl 2025
@mirka9876

@mirka9876 ešte ak sa môžem opýtať, ktorý typ takéhoto poradenstva si mala? Ďakujem pekne

anonym_e5567e
15. júl 2025
@anonym_autor

@evcagabi presne tak, nebudem vysvetľovať rozdiely, nemá to zmysel, keďže očividne tomu viaceré nerozumiete ani nechcete. To je v poriadku, ja svoje konanie vysvetľovať nemusím. Pýtala som sa na jednoduchú vec. Ak nemáš skúsenosť, netreba sa vôbec vyjadrovať. Ďakujem za porozumenie.
@doris11 Pýtam sa na konkrétnu vec, na nič iné. Nechcem rady matiek, chcem vedieť skúsenosti s poradenstvom.
@mirka9876 velmi pekne ďakujem za recenziu.

@anonym_autor Boze ty si velmi príjemná osoba 😂

autor
15. júl 2025
@anonym_e5567e

@anonym_autor Boze ty si velmi príjemná osoba 😂

@anonym_e5567e ľudia nevedia čítať s porozumením, nevedia odpovedať k veci a keď ich na to niekto upozorní, ešte sa urazia. Je mi absolútne jedno či som pre teba príjemná alebo nepríjemná osoba. Ja som sa pýtala na recenzie. Až 3 osoby pochopili písaný text a ďalšie mi tu napísali elaborát, ktorý ma nezaujíma. Je to to isté akoby som sa niekoho opýtala na ulici koľko je hodín a okoloidúci mi začnú rozprávať, že si mám radšej kúpiť hodinky a že rolexy sú najlepšie a podobne. Pýtala som sa na jednu jedinú vec. Nepotrebujem žiadne názory, rady ani tipy. Chcem RECENZIE na tú konkrétnu vec a to je všetko. Ak to niekto nechápe, tak bude mentálne jednoduchší, ale to už nie je môj problém a ani to, že sa niekto na to urazí. Nezaujímajú ma názory na nič iné a ani na moju osobu a sú mi úprimne ukradnuté.

anonym_2efb0e
15. júl 2025

no, doslova si napisala, ze budes rada za vsetky nazory 🙂

mirka9876
15. júl 2025

Ja som mala toto - Balík manuál odplienkovania a prednáška zadržiavanie a kakanie do plienky, nebolo to individualne poradenstvo

idka13
16. júl 2025

My sme kupili len manual co sa tyka odplienkovania ale mne to velmi pomohlo a syn bol za par dni bez plienok
Ja vseobecne odporucam veci od lepsi spanok babatiek lebo aj rozne prednášky o spanku mi od nich pomohli

princezna_bosorka
16. júl 2025

@anonym_autor nestoji to za tie prachy. na odplienkovanie si kupis iba uplne basic info, ktore najdes na webe na x inych strankach.

lenkapriezvisko
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor myslím si že , je problém s vyprázdňovaním. Ale to majú mnohé deti pri takejto zmene...a pochybujem že " odborníci" na spánok poradia 😉