Trojročné dieťa napína telo pri zaspavaní
Dobrý deň, možno niektorá mamička má s tým skúsenosti. Dcéra napína telo pri zaspavani, ručičky dá pod seba a napína sa. Robilo to niekoho dieťa? Inak je zdravé, normálne dieťa. Ďakujem za odpovede
@anonym_autor mne moja zas, ked ju bolelo brusko alebo sa potrebovala dat do relax rezimu pri zsspavami, zas tak zvastne davala nozicky hore do takeho 45 stupnoveho uhla, jedna bola nizsiez druha vyssie. Uz to nerobi, wle vravela mi vtedy, ze jej to pomaha....
@anonym_autor mne moja zas, ked ju bolelo brusko alebo sa potrebovala dat do relax rezimu pri zsspavami, zas tak zvastne davala nozicky hore do takeho 45 stupnoveho uhla, jedna bola nizsiez druha vyssie. Uz to nerobi, wle vravela mi vtedy, ze jej to pomaha....
@anonym_b240c2 ja keď ju upozornim, tak začne plakať ,že nechaj ma. Jeden čas to nerobila a teraz zase s tým začala. Som myslela ,že zo stredu z nástupu do škôlky,ale teraz tam chodí rada a aj tak to robí
och to treba dať vyšetriť či to nie je začinajuca epilpesia.Epilepsia nie su len epi záchvaty aj to môže byť nabeh na epilepsiu čo popisuješ.
och to treba dať vyšetriť či to nie je začinajuca epilpesia.Epilepsia nie su len epi záchvaty aj to môže byť nabeh na epilepsiu čo popisuješ.
@alickapusinka keď mala asi rok boli sme pri neorologicke, lebo sa jej zvykla triasť rúčka a epilepsiu vylúčila. To trasenie prešlo zo dňa na deň.

Možno si tak naťahuje a uvoľňuje napäté svalstvo pri raste?? Pridajte do stravy potraviny bohaté na magnézium, vápnik, draslík... uvoľňujú svalové napätie + skúste masáže po kúpeli.