icon

Ulitka alebo spací vak: Ktorý je lepší pre bábätko?

obcanka123
Včera o 05:27

Ahojte, mame 1mesacnu dcérku (4,5kg) a nevie zaspať pokiaľ ju nezavinieme.

Používali sme plienku na zavinutie, ale to uz nestačí, vybojuje si cestu von.

Máte nieto prosím nejaké skúsenosti/odporúčania či je lepšia ulitka alebo spací vak?

Ďakujem

parvinka0001
Včera o 05:31

U nás sa ani jedno neosvedčilo,pre mojich to bolo málo . O i buď v perinke alebo zavinovačke. Už aj keď boli väčší že nohy dávno trčali von nič iné okrem toho nechceli

obcanka123
autor
Včera o 06:49
@parvinka0001

U nás sa ani jedno neosvedčilo,pre mojich to bolo málo . O i buď v perinke alebo zavinovačke. Už aj keď boli väčší že nohy dávno trčali von nič iné okrem toho nechceli

@parvinka0001 v tej klasickej sa mi strašne potí.. preto som rozmýšľala nad tou ulitkou

parvinka0001
Včera o 07:24
@obcanka123

@parvinka0001 v tej klasickej sa mi strašne potí.. preto som rozmýšľala nad tou ulitkou

@obcanka123 vyskúšaj či ti nemá kto požičiat aby si zbytočne nekupovala. Ale moji ju nechceli

anonym_f9269f
Včera o 07:57

@obcanka123 letna ulitka na zips za mna topka

marianarem
Včera o 21:47

@obcanka123 Nas vytrhavala z biedy ulitka, pouzivali sme velmi dlho. Ale dlhsie nam trvalo najst taku, z ktorej sa nevymotal. Az od cca 8m sme mali spaci vak.

obcanka123
autor
Dnes o 01:11
@marianarem

@obcanka123 Nas vytrhavala z biedy ulitka, pouzivali sme velmi dlho. Ale dlhsie nam trvalo najst taku, z ktorej sa nevymotal. Az od cca 8m sme mali spaci vak.

@marianarem odporúčanie na tu ktorú ste používali? 🙏