Zavinovačka, ulitka alebo spací vak pre bábätko?
Mamicky, poradte mi, ako vase babatka spinkaju. Maju ulitku, zavinovacku alebo spaci vak? A odkedy dokedy ste pouzivali? Dakujem
najprv zavinovacka od 2-3 mesiacov spaci vak. v lete len tenke pyzamko
Spací vak od narodenia do 7 mesiacov, potom pyžamkový overal
@anonym_autor ulitku som dávala pod zavinovačku značku Swaddle me, bez nej sa zo zavinovačky hneď vyvliekol, zavinovačku som používala hlavne na spánok nočný, neskôr už ale vyrástol z nej, tak som dlhsie nemohla. Teraz sa veľmi už odkopával z deky, tak som akurát keď ma 5 mesiacov začala používať spací vak značky Sleepee.
Moja bola od malička v zavinovacke,mala silný moorov reflex,okolo 4m keď začal ustupovať začala spavat v ulitke,teraz ma 20m a spáva v spacom vaku
Nas syncek bol zo zaciatku cez den v ulitke kedze sa narodil v auguste a vonku bolo teplo. Ale niekedy aj v perinke lenze v tej bol zvycajne v noci. Kedze bolo strasne teplo a niekedy sme si otvorili okno tak aby neprechladol. Lenze uz ako troj mesacny sa do perinky nezmestil a pocas spanku maval rukami hore dole tak sme mu kupili zavinovacku a spaci vak v jednom od znacky ergopouch. Cez den som ho ucila spat s rukami vonku a na noc som mu ich zabalila dnu. Po asi dvoch mesiacoch sa naucil spat s ruckami tak ahy sa s nimi nemlatil 😅😆
Mal vak hned od zaciatku. Chcela som si usetrit odúčanie od zavinivačky.
Prve mesiace zavinovacka - kym to jednotlivym detom bolo prijemne (rozne). A potom spacie vaky u nas ficali skoro do 2r 🙂

@anonym_autor novorodenec v zavinovacke, potom v ulitke kvôli teplu keďže zavinovacky sú hrubé a bolo leto. spaci vak az v zime keď mala vyše roka....ale to všetko prišlo postupne ako sme videli co to dieťa preferuje