Uspávanie v kočíku
Dobrý deň ženy prosím vás Dokedy ste uspavali dieťa v kočíku my sa nejako nevieme od toho odvyknúť.
A to už máme 18 mesiacov.
@liduska87 do 2r 😕😕😕
@filipka250
A môžem sa opýtať ako to prebiehalo
@liduska87 ma 3,5 a zaspava v kociku a len vonku za kazdeho pocasia 🤯. V skolke zaspi v postielke 🤦
a co ti pomoze informacia, ze niekomu to trvalo menej? 🙂 kazde dieta je ine. ak ti inak nezaspi, tak by som to neriesila. vsak ju/ho mozes potom preniest, nie? nie je na tom nic, je to stale este drobec.
Náš má takmer 22 mesiacov a stále spí v kočíku. Cez deň ho v postieľke jednoducho neuspim 🤷🏻♀️
@liduska87 môj ma 2r.2mes. a to isté 🙄. Na obed aj večer sa uspí v kočíku, potom prenášam do postieľky. Netreba ho hojdať len byť pri ňom ale aj tak by som už tiež chcela aby zaspaval normálne v postieľke..len tam sa len dvíha, skáče, blázni nech je hoc ako už unavený. Neviem do kedy to takto bude 🙈 .
Cez den do vyse dvoch rokov. Mne to nevadilo. Bol aspon na cerstvom vzduchu 😁 odparkovala som ho na terasu a pekne spal
@liduska87 Ja som už dávnejšie chcela že ho naučím pekne zaspávať v postieľke, bolo aj pár pokusov ale to je katastrofa..a potom keď už ostane ozaj unavený že by aj spal, tak začne mrnčať a aj sám povie že ideme do kočíka 🤣.. niekedy povie maminka hojda balinda, ešte si rozkáže aby som ho hojdala..ale poväčšine mu stačí len podať ruku a pekne tam zaspí ale v postieľke nie.
@liduska87 pripútaný v kočíku nemajú toľko voľnosti a priestoru na skákanie a válanie sa ako v posteli či postielke , tak ich to asi tak nerozpytluje a preto zaspia. Mňa to aj preto donútilo začať takto uspavat..veď to bol ešte maličký..asi od kedy sa začal sám dvíhať a veľmi prevalovať zo strany na stranu 🤔..ale kedy to skončí 🙃 ???
@liduska87 moja starsia spavala v kociku asi do 5 rokov, nohy jej uz normalne z kocika viseli. v skolke spala v postielke, ale doma cez den inak ako v kociku nezaspala. mladsia bude mat coskoro 2 roky a od narodenia ma denne spanky len vonku na terase v kociku. ci prsi, ci snezi, ci padaju traktory. skvela vec na imunitu. a neplanujem oducat vobec, ja som deti takto ucila spavat zamerne, aby som mohla pocas dna s nimi kamkolvek ist a neboli sme fixovani na navrat domov kvoli spanku.
@matkahelka tak to nemáte as také zle mi musíme byť na spánok doma keď bol menší zaspal aj vonku v kočíku teraz už len doma
Poznam mamku!kt to robila do 2r. Ja by som sa snazila cim skor seknut. Od 2r ti bude bojkotovat aj obedny... :D teraz ked vystihnes unavu,pekne zaspi.
@liduska87 odnaucenie? Nemala som uz na to nervy. Narodil sa jej bracek, neustale som menila hlboku cast za sportovu.
Raz sme si isli lahnut, hladkala som ju, spievala jej, trvalo to urcite aj dve hodiny, ale zaspala. Na dalsi den vrieskala, nechcela lezat, ale neustupila som. Takto sa to striedalo, az kym nestacilo hladkat chrbatik. Bolo to psycho. 🤦 Nepamatam si, ako dlho to cele trvalo, slecna ma uz 9rokov. Kazdopadne, drzim palce, nech to ide rychlo.

@liduska87 do13 mesiacov😮💨