Zaspávanie 10-týždňového bábätka
Mamicky prosim babatko mi zapava okolo 21.00 alebo 21.30 nieje to neskoro ?
10týždňové si svoj režim ešte len vytvára, ak je spokojné - tak to neskoro nie je
Ano, je to neskoro.
Aj moja tak chodila. Skôr ako o deviatej nie. Mohla by som ju uspávať neviem koľko, keď unavená nebola, načo nás trápiť obe. Ja som sa riadila ňou, nie hodinkami.
Do 4m nevie dietatko rozoznat den a noc takze sa netreba obavat len sa mu prisposobit a mat stale aj tak predspankove rutiny ako kupanie o urcitej hodine a tak🙂
Tak ono teraz je aj dlho svetlo, ale dni sa skracuju, oni sa tie deticky este nastavia
10 týždňové ešte nemá taký režim, naša v tej dobe keď mala posledný spánok okolo 7mej bola bežne hore aj do pol 1, postupne sa to zlepšovalo a momentálne má 5 mesiacov a zaspáva o 20.30-21.00 a spinkava do tej cca 6 ráno.. Všetko sa to upraví časom, už to ani pravda nie je, že byvala tak dlho hore 🤗
Je to uplne normalne. Aj keby ti rocne dieta zaspavalo o 21:30, aj dvojrocne, aj 5. Kazdy ma nejaky bioritmus. To asi len na Slovensku maju chut volat socialku, ak nie je dieta o 20. v posteli.
Ja mam 2- prva zaspavala do nastupu do skolky okolo 23. Druhy uz bol tuhy o 18. Teraz maju 5 a 2 roky a idu spat okolo 21. V Zine to bude trosku skor.

a kedy ma posledny spanok pred nocnym ?