Zaspávanie detí v kidvaku
Sú tu maminky ktorých deti zaspávali v kidvaku? Podarilo sa potom odučiť?
Moj maly tak spaval denne spanky 9 mesiacov 😀
Potom v noci uz zacal spavat prevazne na brusku, tak aj cez den pri zaspavani sa chcel otocit a to v hojdacke teda nie je moc bezpecne a presli sme aj na denne spanky do postielky. Cakala som, ze prechod bude narocnejsi, ale vobec nebol, v podstate si to sam vypytal tym, ze chcel spat na brusku.
Moj maly tak spaval denne spanky 9 mesiacov 😀
Potom v noci uz zacal spavat prevazne na brusku, tak aj cez den pri zaspavani sa chcel otocit a to v hojdacke teda nie je moc bezpecne a presli sme aj na denne spanky do postielky. Cakala som, ze prechod bude narocnejsi, ale vobec nebol, v podstate si to sam vypytal tym, ze chcel spat na brusku.
@danielinda aj ste počas spánku hojdali? Či len na uspatie?
@danielinda aj ste počas spánku hojdali? Či len na uspatie?
@lenka098123 len na uspatie
@lenka098123 len na uspatie
@danielinda no mojej ide v podstate cely spánok lebo sa budí niekedy po 10-15 minútach niekedy po pol hodine. Myslíš že je to zlé že to ide stále?
A ako je stara? Nas mal kratke spanky az kym nepresiel na 2 denne. Myslim, ze to nebolo sposobom spanku a zaspavania, jednoducho potreboval dorast do spaja ia cyklov. Niektorw babatka spia len kratko.
A ako je stara? Nas mal kratke spanky az kym nepresiel na 2 denne. Myslim, ze to nebolo sposobom spanku a zaspavania, jednoducho potreboval dorast do spaja ia cyklov. Niektorw babatka spia len kratko.
@danielinda dva mesiace bude mať
@danielinda dva mesiace bude mať
@lenka098123 tak z toho si naozaj nerob tazku hlavu, je malicka. To este nema ziaden rezim. Neskor, ked uz budes mat predvidatelny pocet spankov cez den a dlzku bdeleho okna, tak sama uvidis, co jej na ktory spabok vyhovuje a co nie.
@lenka098123 tak z toho si naozaj nerob tazku hlavu, je malicka. To este nema ziaden rezim. Neskor, ked uz budes mat predvidatelny pocet spankov cez den a dlzku bdeleho okna, tak sama uvidis, co jej na ktory spabok vyhovuje a co nie.
@danielinda to bude kedy asi 😵💫
@danielinda to bude kedy asi 😵💫
@lenka098123 u nas sa cca od 4 mesiaca dal plabovat den podla toho, ze som presne vedela kedy a kolko bude spat. To mal 4 denne spabky. Postupne potom prechadza na 3, 2.... Neboj, to pojde samo vsetko, este ju mas malicku 🍀

@lenka098123 moje síce zapsavali v nosiči, ale áno, všetko sa podarí oducit
Aj kidvak,.aj kočík, keď príde správny čas preto dieťatko
Samozrejme dá sa aj skôr ale s vacsou davkou trpezlivosti
Pri zaspávani som najmä u druhého syna aplikovala všetko, čo aktuálne fungovalo