icon

Zlom v spánku bábätka

levandulova111
7. júl 2023

Ahojte. Neverila som, že by sa mi to mohlo stať, ale stalo sa... Ako udrel prvý polrok života mojej nezbednice, má problémy so spánkom. Posledné dni je to na nevydržanie. V noci sa budí vyspatá aj 5-6x za noc, dáva sa na bruško, hrá sa, plazí sa po posteli, ja ráno vstávam s očami ako panda...
Cez deň spí cca 3x po 20-30 minút... Včera sa mi podarilo ju uspať na hodinu o 12:19, ale 13:20 už bola hore... A potom zaspala až 17:00 a 17:23 už vyspatá a potom až večer okolo 21:00 zaspala a v noci buntošila... Ja už neviem.. cez deň býva mrzutá a odvsadial počúvam už pár týždňov, že to zúbky, to zúbky, ale pritom po zube ani stopa, ani náznak...
Jeden deň by zjedla aj koňa, na ďalší deň do nej ledva niečo dostanem... Už dr všetko v poriadku... Už som zúfalá, nevyspata, hlava ma už bolí od únavy a ja neviem čo s ňou.. pri prvých dvoch deťoch si toto nepamätám, teraz ledva stojím na nohách, stále ju musím zabávať, aby nemrncala, lebo inak mrnci, neplače ale mrnci, stále nespokojná, robí "bac bac" ako keby s nervami... Ale keď jej začnem spievať alebo pustím obľúbenú rozprávku, tak je v pohode... Lenže ja si potrebujem aj navariť, upratať, oprať a to pri nej mám ja pol dňa, ak vôbec sa mi to podarí.... Prosím, mali ste to tiež tak? Čo pomohlo? Ako dlho to trvalo? Áno, aj to teplo horšie znáša, ale snažím sa ako sa dá 😔 nevládzem baby

lucia13022023
7. júl 2023

@levandulova111 polročná spankova regresia, skus pozrieť na ig profil lepšíspánokbabatiek.. Vraj to prejde samé ☺️

levandulova111
autor
7. júl 2023

@lucia13022023 ig je Instagram? Ak áno, ten nemám nainštalovaný ... O spánkovej regresii som čítala ale všade bolo spomenuté, že príde cca v 4.-5. mesiaci...
Momentálne spí už asi hodinu a pol, nesledujem hodiny, lebo som rátala s tým, že za 20 min bude hore... Prvýkrát asi po týždni spí tak dlho 🙈

lucia13022023
7. júl 2023

@levandulova111 áno instagram. Keď tak ma aj stránky normálne na Google. Je 3/4 mesačná a potom polročná atď.. Véd uvidíš možno to nemáte ale to co popisuje si myslím ze je to ono.

levandulova111
autor
7. júl 2023

@lucia13022023 keby tak človek videl do tej malej nespokojnej hlavičky 🙈 ach jaj, no uvidíme teda, spala len tu hodku a pol cca doobeda, ale že by bola nejak spokojnejšia, neviem no.. trošku rozdiel badať, keď si viac oddýchla, ale aj tak je to o hubu 🙈 uvidím ako to bude počas dňa, či ešte zaspí, lebo 1,5h spáva denne dokopy... Teraz to vyčerpala počas jedného spánku 😀

lucia13022023
7. júl 2023

@levandulova111 ved toto.. Potrebujeme návod alebo titulky 🤣🤣

levandulova111
autor
7. júl 2023

@lucia13022023 ja mám toto tretie, ale po dlhom čase... je to úplne iné, ako boli prvé dve 🙈
Mali by dávať zásoby lexaurinu a ako píšeš, návod na použitie 🤣🤣🤣❤️