icon

Zvláštne správanie 8-ročného syna po prebudení

3. jan 2026

Ma 8 rokov.
Zaspával alebo teda už zrejme spal pri tatovi na manželskej a ja som ho prebudila s tým, že ideme do detskej spinkať. On zostal úplne zvláštny. Začal sa triasť, bola mu zima, tak ho prikryla na mieste. Zostal červený v lícach, horeli mu aj uši, ale teplotu nemal. Začala som sa pýtate čo sa deje, či mu je zle. Nevedel sa vyjadriť že čo sa deje ale normlane komunikoval. Najprv povedal že ma stres s jedného stretnutia, kde ma ísť. A potom povedal, že myslel na smrť nás rodičov. Ako keby sám nevedel, čo sa mu ženie hlavou. Pomaličky teda išiel do detskej, divál sa do stropu, potom sa otočil a už zaspal.

Nemáte skúsenosť? Mohlo to byt preto, lebo som ho zobudila z hlbokého spánku? Ak ho mal hlboký… alebo nejaký nočný des? Nikdy predtým sa to nestalo. Zľakla som sa toho.

autor
3. jan 2026

Dnes sme mali aj menšiu “hádku” lebo ma neposlúchal, že ma ísť citat knihu a učiť sa básnickú a robiť projekt. Mal si vybrať, čo si dnes urobí. A ja som vybuchla

anonym_fb00be
4. jan 2026

Mohla si ho nechat tak, nech spi....

betulinka1
4. jan 2026

@anonym_autor zvlastne spravanie matky, ked zobudi 8 rocne dieta aby sa presunulo do detskej. Deti som nikdy nebudila, prenesiem na rukach alebo necham spat. Ja tomuto nepochopím. Ano, zobudila si ho zo spanku, preto hovoril odveci.

eva8
4. jan 2026

Co mu tatko hovoril ped spanim? Nrvystrasil ho niecim, pretoze nechcel spat? Neho oril mu divne pribehy?

anonym_e28022
4. jan 2026

podľa mňa len spal a ty si ho prebudila. Ešte sa ti nestalo že si sa zobudila a vyslovene si nevedela ani aký je deň? Musela si sa troška prebrať aby si porozmýš. čo sa deje?
tvoj syn je ešte malý, tak malé deti ešte neonanujú.

jaskolka
4. jan 2026

Zobudila si ho , možno sa mu niečo práve snívalo, nevedel sa "zorientovať"preto hovoril od veci. Aj tá fyzická reakcia s tým mohla súvisieť,proste sa zľakol, niekedy náhle prebudenie je veľmi náročné.
Prečo si ho vlastne budila? Buď si ho mala preniesť,alebo manžel nech ho prenesie alebo by som ho nechala proste spať tam.
Ja sama neznášam,keď ma niekto zobudí,takže som nikdy deti ani z denného spánku nebudila,pokiaľ teda nebol nejaký dôvod,že sme šli napríklad k lekárovi. A z nočného spánku už vôbec nie.

simsalabim
4. jan 2026

@anonym_autor ak takto z tvrdeho spanku zobudim mojho manzela, tak trepe tak neskutocne veci, ze nechapem... suhlasim, ze dieta nebudit, ale preniest ci nechat na mieste. Ja soms a vtedy zvykla presunut na detsku postel v detskej.

iwesska
4. jan 2026

A co si cakala,ze sa preberie a bude s tebou viest dialog o celom dni? Chuda dieta vytrhnute zo spanku,dezorientovane. Aspon hovoril zmysluplne. Mojho pubertaka,ked zobudim,kvoli ATB,tak mi povie akurat tak "chlmlptdg,hm?" Zobere tbl a spi😂

sense
4. jan 2026

Prebudila si ho z tvrdého spánku. Nič iné za tým nehľadaj a hlaveň to nerozpberaj keď je už teraz hore

autor
4. jan 2026
@anonym_e28022

podľa mňa len spal a ty si ho prebudila. Ešte sa ti nestalo že si sa zobudila a vyslovene si nevedela ani aký je deň? Musela si sa troška prebrať aby si porozmýš. čo sa deje?
tvoj syn je ešte malý, tak malé deti ešte neonanujú.

@anonym_e28022 ty o čom???

autor
4. jan 2026
@jaskolka

Zobudila si ho , možno sa mu niečo práve snívalo, nevedel sa "zorientovať"preto hovoril od veci. Aj tá fyzická reakcia s tým mohla súvisieť,proste sa zľakol, niekedy náhle prebudenie je veľmi náročné.
Prečo si ho vlastne budila? Buď si ho mala preniesť,alebo manžel nech ho prenesie alebo by som ho nechala proste spať tam.
Ja sama neznášam,keď ma niekto zobudí,takže som nikdy deti ani z denného spánku nebudila,pokiaľ teda nebol nejaký dôvod,že sme šli napríklad k lekárovi. A z nočného spánku už vôbec nie.

@jaskolka pretože je ťažký. Ja ho nedvihnem a manžel nemôže so zdr. Dôvodov.

autor
4. jan 2026
@sense

Prebudila si ho z tvrdého spánku. Nič iné za tým nehľadaj a hlaveň to nerozpberaj keď je už teraz hore

@sense iba som sa pýtala, či si to pamätá. Nič viac. A pamätal si a nevie čo to bolo, tak usudzujem, že som ho prebrala z hlbokého spánku.

anonym_2aba04
4. jan 2026

Ak je ťažký, nech zaspáva u seba, sadnite si k posteli a držte ho za ruku, ak treba. Určite ho chudáka nebuďte, to je pre veľa ľudí hrozne nepríjemné, mne ako dieťaťu občas prišlo až fyzicky zle pri takom zobudení.

gagik
4. jan 2026
@anonym_autor

@sense iba som sa pýtala, či si to pamätá. Nič viac. A pamätal si a nevie čo to bolo, tak usudzujem, že som ho prebrala z hlbokého spánku.

@anonym_autor a naco si ho silou -mocou potrebovala davat spat do inej izby. Si si mala ist ty ľahnúť inde. Budiť decko v strede noci koli takej hlúposti. No chudak bol rozospaty a ty sa tomu budes teraz este 10 rokov čudovať?

autor
4. jan 2026
@gagik

@anonym_autor a naco si ho silou -mocou potrebovala davat spat do inej izby. Si si mala ist ty ľahnúť inde. Budiť decko v strede noci koli takej hlúposti. No chudak bol rozospaty a ty sa tomu budes teraz este 10 rokov čudovať?

@gagik uvedom sa ty trubka. Keď nemáš napísať k veci, tak nepíš a nesnaž sa tu mudrovať.

anonym_3856c5
4. jan 2026

@anonym_autor ty si prvý x videla niekoho čo sa zobudí zo spánku?hlavne deti bývajú spotené červené vlasy mokré.Snivali sa mu zlé veci, lebo mal plytký spánok, alebo si ho vyrušila práve zo sna.Ma prázdniny nesekiruj ho úlohami.Uplne normálna situácia ja by som ho nechala pri muzovi

anonym_7a1081
4. jan 2026
@anonym_autor

@gagik uvedom sa ty trubka. Keď nemáš napísať k veci, tak nepíš a nesnaž sa tu mudrovať.

@anonym_autor prími kritiku - buď k sebe objektívna - a aj pre svoje Dobro túto tému zmaž Lebo vídeš s nej ako Blbec , lebo Áno ty si spôsobila túto zmätočnú reakciu u svojho syna a ešte to napíšeš na Modrého 🐎🫣🤭🙈

autor
4. jan 2026
@anonym_7a1081

@anonym_autor prími kritiku - buď k sebe objektívna - a aj pre svoje Dobro túto tému zmaž Lebo vídeš s nej ako Blbec , lebo Áno ty si spôsobila túto zmätočnú reakciu u svojho syna a ešte to napíšeš na Modrého 🐎🫣🤭🙈

@anonym_7a1081 mne nerobí problém si priznať, že som ho nemusela budiť 😁 keď mi to napíše normálna osoba. Nie nespokojná nervózna a zakomplexovaná mudrlantka

autor
4. jan 2026
@anonym_3856c5

@anonym_autor ty si prvý x videla niekoho čo sa zobudí zo spánku?hlavne deti bývajú spotené červené vlasy mokré.Snivali sa mu zlé veci, lebo mal plytký spánok, alebo si ho vyrušila práve zo sna.Ma prázdniny nesekiruj ho úlohami.Uplne normálna situácia ja by som ho nechala pri muzovi

@anonym_3856c5 o styri dni ide do školy, buď nemáš deti ktoré chodia do školy alebo si ľahostajná. Ma sa učiť básnickú na hviezdoslavov kubin, robiť projekt z vlastivedy a citat knihu ma odomna Normálne povinnosti. Nedávam mu mobil do ruky aby som mala pokoj 😁ako niektoré matky

anonym_f7cc31
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_7a1081 mne nerobí problém si priznať, že som ho nemusela budiť 😁 keď mi to napíše normálna osoba. Nie nespokojná nervózna a zakomplexovaná mudrlantka

@anonym_autor ja by som zobudila manžela, nech ide spať do detskej🙂

autor
4. jan 2026
@anonym_f7cc31

@anonym_autor ja by som zobudila manžela, nech ide spať do detskej🙂

@anonym_f7cc31 my tam malé televízor on kukal film a ja som len nechcela aby malého nerušila telka ale mala som ho nechať spať.

anonym_3856c5
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_f7cc31 my tam malé televízor on kukal film a ja som len nechcela aby malého nerušila telka ale mala som ho nechať spať.

@anonym_autor aby ho nerušila telka a radšej mu spravíš šok🤣mali aj moje deti povinnosti, ale nehádali sme sa kvôli tomu

autor
4. jan 2026
@anonym_3856c5

@anonym_autor aby ho nerušila telka a radšej mu spravíš šok🤣mali aj moje deti povinnosti, ale nehádali sme sa kvôli tomu

@anonym_3856c5 no a čo, celý život nepodlieha len deťom ak o tom nevieš 😁 treba mať cas pre seba aj s manželom, či už na nejaký seriál sledovať spolu alebo na intimčo. To asi nepoznáš, je to vidno 😁

jaskolka
4. jan 2026
@iwesska

A co si cakala,ze sa preberie a bude s tebou viest dialog o celom dni? Chuda dieta vytrhnute zo spanku,dezorientovane. Aspon hovoril zmysluplne. Mojho pubertaka,ked zobudim,kvoli ATB,tak mi povie akurat tak "chlmlptdg,hm?" Zobere tbl a spi😂

@iwesska tak to ešte dobre,že dačo povie,mne mama raz vravela,že keď ma budila na lieky,tak som len sadla,otvorila ústa, zhltla a padla nazad ako poleno. Absolútne nič som si však nepamätala a potom ráno som stresovala,že mi zabudla dať lieky a určite sa nevyliečim,lebo som vynechala dávku ATB 😄😄😀. Nijako ma nevedela presvedčiť,proste som vôbec si nič nepamätala

anonym_fb00be
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_3856c5 no a čo, celý život nepodlieha len deťom ak o tom nevieš 😁 treba mať cas pre seba aj s manželom, či už na nejaký seriál sledovať spolu alebo na intimčo. To asi nepoznáš, je to vidno 😁

@anonym_autor vyjadruj sa absolutne nevhodne, necitlovo, chúďa dieťa...chcela si sex, tak decku sparvíš šok - orasná matka si

anonym_fb00be
4. jan 2026

vyjadruješ......

margotka17
4. jan 2026

@anonym_autor možno si ho zobudila uprostred nejakého sna a nevedel, čo sa deje, kde je a preto aj ten pohľad a správanie bolo divné. Mohla si ho preniesť, alebo manžel a nechať spinkať ďalej.

staryjarec
5. jan 2026
@betulinka1

@anonym_autor zvlastne spravanie matky, ked zobudi 8 rocne dieta aby sa presunulo do detskej. Deti som nikdy nebudila, prenesiem na rukach alebo necham spat. Ja tomuto nepochopím. Ano, zobudila si ho zo spanku, preto hovoril odveci.

@betulinka1 Ja toto nepochopím, prosím. Alebo tomuto nerozumiem. Nie je začo.