icon

Aké tenisky na telesnú pre prváka vybrať?

denka97
Včera o 20:02

Ahojte aké botasky/tenisky na telesnú kupujete deťom? Mám chlapca prváčika .

anonym_9165bf
Včera o 20:05

U nas chceli sportove/bezecke so svetlou podrazkou.

anonym_d2eb22
Včera o 20:07

Decathlon máš že do školy

bronkax
Včera o 20:09

Tak hlavne pohodlnú športovú a s bielou podrážkou

anonym_1ac81c
Včera o 20:09

No a aké by si mu chcela kúpiť?však športové.s bielu podrážku pýtajú skoro v každej škole

ggabika009
Včera o 20:10

Hocijake s bielou podrážkou, zväčša v sportisimo - najprv značka Lotto, teraz je tretiak a ma loap

anonym_f216cb
Včera o 20:31
@anonym_1ac81c

No a aké by si mu chcela kúpiť?však športové.s bielu podrážku pýtajú skoro v každej škole

@anonym_1ac81c mna uz normalne vytacaju taketo otazky. Tu su ozaj tie zeny nesvojpravne ze nevedia kupit jedny poondiate botasky. Nemyslim tym teba ked reagujem ale presne som chcela toto iste napisat

anonym_f216cb
Včera o 20:32

To si ozaj uz nesvojpravna? Vsak lodicky na 45cm opatku mu kup

anonym_257ee1
Včera o 20:35
@anonym_f216cb

@anonym_1ac81c mna uz normalne vytacaju taketo otazky. Tu su ozaj tie zeny nesvojpravne ze nevedia kupit jedny poondiate botasky. Nemyslim tym teba ked reagujem ale presne som chcela toto iste napisat

@anonym_f216cb ja tiež niekedy nechápem. Ako tie ženy vôbec deti splodili?To vedeli? Alebo je ten národ fakt tak hlúpy? Asi áno.

beata_k
Včera o 20:37

@denka97 Dacathlon ma fajn. Hlavne aby mali bielu podrazku.

anonym_f216cb
Včera o 20:37
@anonym_257ee1

@anonym_f216cb ja tiež niekedy nechápem. Ako tie ženy vôbec deti splodili?To vedeli? Alebo je ten národ fakt tak hlúpy? Asi áno.

@anonym_257ee1 tu sa vsetko pytaju ja neviem ako potom ziju ved musia mat stres doma ked idu nieco robit.minule jedna ze ake papuce pre 10rocneho. Vsak 10rocny hadam uz vie povedat ake prezuvky chce.

anonym_1ac81c
Včera o 20:38
@anonym_f216cb

@anonym_f216cb ja sa čudujem tým ,čo dokážu vôbec normálne odpovedať

anonym_53b3ab
Včera o 20:47
@anonym_f216cb

@anonym_257ee1 tu sa vsetko pytaju ja neviem ako potom ziju ved musia mat stres doma ked idu nieco robit.minule jedna ze ake papuce pre 10rocneho. Vsak 10rocny hadam uz vie povedat ake prezuvky chce.

@anonym_f216cb ja mam pocit, ze este 10-rocnym kupuju Rak papuce ako do skolky lebo ved chudacikovia, nevedia chodit v slapkach, aby nahodou nespadli.

euka210
Včera o 21:16
@anonym_53b3ab

@anonym_f216cb ja mam pocit, ze este 10-rocnym kupuju Rak papuce ako do skolky lebo ved chudacikovia, nevedia chodit v slapkach, aby nahodou nespadli.

@anonym_53b3ab kym sa dalo, tak ano, papuce Manik. Potom uz len v com sa citili dobre a tenisky? ...mojim so sirokou nohou problem najst, len Decatlon ma zachranuje 🙏
Tiez mam ten pocit, ci sa dnesne mlade mamicky nevedia rozhodnut same ci co 🤦‍♀️