Školské potreby pre prvákov: čo všetko zabezpečiť?
Dobrý deň viete mi poradiť aké školské potreby je potrebné zabezpečiť pre prvákov? Hlavne prezuvky kde kupujete, box na výtvarnú (vôbec netuším co to ma obsahovať), ubor na telesnu(ci teolakovu súpravu alebo stačia legíny). Poraďte prosím
@anonym_autor zoznam dostaneš asi v auguste... prezuvky má moja dcéra šľapky z deichmannu, úbor legíny, biele tričko, mikina, ponožky a tenisky s mäkkou ohybnou podrážkou hlavne bielou, písacie potreby klasika pastelky maped sú podľa mňa top čo sa týka lámavosti a sýtosti farieb, fixky, obyčajná ceruzka, vodove farby, poharik na vodu, zásteru, stetec plochy a okruhly, plastelína, nožnice, farebný papier, obal na výkresy, kufrík alebo box na výtvarnú povie pani učiteľka čo je pre ňu lepšie na uskladnenie v triede.. nie je to nič hrozné
Ahoj, prezuvky, tenisky alebo cvicky na telesnu - biele zospodu, ak dievca tak leginy, tricko, mikina, nasi aj švihadlo mali spolu v ubore. Do výtvarného boxu mame tvrde papiere, temperky, anilinove vodovky, stetce - hruby aj tenky, redisove pero, tuš, handricku, pohar na vodu (ked maľujú - zvyknu byt aj take misky), pastelky, obrus, nejake stare tricko - na oblecenie, nech sa nezamaže. Ucitelky yvyknu dat zoznam na začiatku roka a vtedy ma tesco celkom fajn ceny. S perami počkaj, u mojej dcery nesmelo byt gumovatelne, u syna hej - proste kazda učiteľka preferuje ine
Pockaj do zaciatku sk.roku alebo pozri na stranke ZS. Na nasej skole sa nic nekupuje, zaplatime poplatok na zaciatku sk. roku a deti maju rovnake skolske potreby. A cim dalej tym viac sa stretavam s tymto trendom na skolach. Jedine co rodicia kupuju je skolska taska, peracnik, telesna, prezuvky, flasa na vodu a desiatovy box, dosky na zosity... Zvysok na vyucovanie maju zabezpecene.
box na vytvarnu kup plastovy ulozny box formatu cca A3, nejaky plytky. Je lacnejsi ako tie kufriky, co sa bezne pouzivaju, vojde tam vsetko, nerozmoci sa ak tam odlozia mokre farby a stetce a posluzi cele roky. Maju ich takmer vsade, napriklad nieco taketo
https://www.usporiadajto.sk/ulozny-box--transpa...
Dcere kupujem prezuvky v deichmanne, na vytvarnu dostanes zoznam, na telesnu som kupila leginy tricko a mikinu v decathlone , v teplom obdobi mala aj sportove kratasky pribalene

@anonym_autor Prezúvky sandále z leta, úbor tričko a krátke nohavice, ponožky, tenisky s podrážkou podľa požiadaviek školy, každá má iné. Ostatné počkaj, na zoznam od učiteľky. dostaneš najneskôr 01.09.