Ako pracovať s inkluzívnymi deťmi v základných školách?
Včera o 17:27
Učitelia, chcem sa opýtať hlavne starších, či viete pracovať s deťmi s rôznymi diagnózami, ADHD , asperger atď.
Predošlá
Strana
z2
Ako mama som mala strach o zdravie svojho dieťaťa. V triede mal spolužiaka, ktorý podľa slov vedenia školy hádzal stoličky, bol agresívny k spolužiakom a pedagógom. Áno, rozumiem, že má právo na vzdelanie, aj to, že s normointelektom nepatrí do špeci školy. Iná škola ani trieda tu nie je, takže nebolo na výber, ak som nechcela svoje dieťa voziť autom alebo ho nechať na domácom vzdelávaní.
Myslím si, že nie všetky inak obdarené deti patria do bežnej triedy a som presvedčená, že mi dá zapravdu každý rodič, ktorý si prešiel týmto strachom, či jeho dieťa príde zo školy v poriadku.
Predošlá
Strana
z2

@anonym_a79129 Pod toto sa podpisujem. Sú deti, ktoré nemajú na štátnej škole a medzi normálnymi žiakmi a vôbec normálnymi ľuďmi, čo robiť. Patria do ústavu, mimo ľudskú spoločnosť ako to bolo kedysi. Tam nech si prežijú svoje životy a neničia iných ľudí.
@anonym_d1f575 ty si presne ten prípad čo dopadne horšie ako tie deti s poruchami