icon

Ako sa darí vašim prvákom?

Včera o 18:41

Pomaly aj koniec školského roka, no ako sa darí vašim prvakom, ide im škola, zvykli si už na režim? Koľko sa s nimi určite? Chce sa im robiť úlohy, neprotestujú?

parvinka0001
Včera o 18:44

Úlohy sa im chce robiť ,občas matematika ide horšie hlavne u jedného . Trošku sú smutní že často im zruší telesnú ...na dvoch rukách by som asi zratala koľko krát mali .... Na režim si zvykli rýchlo ,veď aj v škôlke mali už režim viac menej .

autor
Včera o 19:05
@parvinka0001

Úlohy sa im chce robiť ,občas matematika ide horšie hlavne u jedného . Trošku sú smutní že často im zruší telesnú ...na dvoch rukách by som asi zratala koľko krát mali .... Na režim si zvykli rýchlo ,veď aj v škôlke mali už režim viac menej .

@parvinka0001 Môj nemá rád telesnú že musia sa tam prezliekať a cvičiť 🙂 Matematika mu ide, čítanie už celkom plynule číta to ho aj baví. Písanie píše takým skrabopisom a strašne veľké písmená, to ešte musí sa naučiť menšie a krajšie. Ináč v pohode, niekedy sa mu nechce úlohy robiť.

anonym_da2c72
Včera o 22:26

Ja som zatiaľ veľmi spokojná, aj syn. Majú skvelú triednu, naozaj to s nimi vie, skvele ich motivuje. Do školy chodí s radosťou, v podstate skoro všetko učivo riešia v škole, takže na úlohu mávajú len čítať, čo má za pár minút hotové. Veľmi sa teším, že ich podporujú v objavovaní, premýšľaní, nerobia im zo školy väzenie… sú športová trieda, každý deň majú ráno telesnú/ športovú prípravu- aj to si chváli. Mali korčuliarsky kurz, potom plavecký, často majú rôzne školské akcie… Bála som sa, aby v ňom škola a ten systém nezničili tú túžbu po poznaní a objavovaní, ale zatiaľ som naozaj veľmi spokojná 🙂

parvinka0001
Dnes o 04:05
@anonym_autor

@parvinka0001 Môj nemá rád telesnú že musia sa tam prezliekať a cvičiť 🙂 Matematika mu ide, čítanie už celkom plynule číta to ho aj baví. Písanie píše takým skrabopisom a strašne veľké písmená, to ešte musí sa naučiť menšie a krajšie. Ináč v pohode, niekedy sa mu nechce úlohy robiť.

@anonym_autor tak môj tiež jeden veľmi nie ale je trošku nepekné od učiteľky že im povie že ten vystrájal tak kvôli tomu nebudú mať telesnú . Tiež jeden môj občas píše tie písmená ako kone veľké ale inak pohoda . Musíme sa aj stým zmieriť že nie každý píše krasopisne . On aj neznáša kresliť .každý piatok príde pomaly zelený celý či kreslia snehuliaka alebo niečo jarné 😁