icon

Ako sa prihlásiť do Edupage budúce prváka?

Včera o 11:55

Škola s nami zatiaľ nekomunikuje. Ako sa prihlásim do edupage? Čo k tomu treba? Dieťa nastupuje v septembri do prvého ročníka.

szam
Včera o 11:57

@anonym_autor škola vám zašle potrebné informácie. ako sa tam chcete prihlásiť bez údajov? :D ešte je len polovička júla. na paniku je času ešte dosť. aj tak by ste tam nič nenašli

krasneleto
Včera o 12:00

@anonym_autor kazda skola to ma inak... v septembri najneskor dostanes prihlasenie ako rodic... nase deti maju ziacky edupage az od druheho stupna...

anonym_0c3ca4
Včera o 12:01

@anonym_autor Neboj sa, ešte si edupage užiješ dosť
Posledný augustový týždeň na mail alebo pri nástupe 01.09.osobne dostanete prihlasovacie údaje. Buď sa budeš prihlasovať cez PC alebo si stiahneš apku do mobilu.
Zatiaľ sleduj informácie na stránke školy

anonym_4993c8
Včera o 12:03

To tak čakaj 3 dni pred začatím skolskeho roka. Veď aj školy majú dovolenky, musíš trosku počkať
Vserky potrebné info nude určite aj na stránke školy

sabina_00
Včera o 12:08

Týždeň pred alebo len pár dní pred začiatkom šk. r. nám to prišlo. Nemáš tam ani čo pozerať zatiaľ.

anonym_28ac18
Včera o 12:10

Naco ti je v juli komunikacia so skolou? Ziakom je az od septembra u nas prvy den skoly sa davaju udaje do edupage.

anonym_c299a0
Včera o 12:14

my sme prihlasovacie udaje dostali v prvy skolsky den..

zuzacka16
Včera o 12:20

klídek..my sme to dostali, až keď nastúpila do školy a už mi lezie na nervy 😂 som rada, že teraz nepípa cez prázdniny 😂

letfenixa
Včera o 12:23

Žiakmi školy sa stávajú 1.9., vtedy je možné vygenerovat údaje k EduPage.

xsuzannex
Včera o 12:31

1.9. sme dostali listocek kde boli prihlasovacie udaje. Dovtedy buduca triedna posielala maily.

anonym_7f8825
Včera o 12:34

Sú prázdniny, školy sú zatvorené. Ak v nich niekto je, tak len nepedagogický personál a ten tieto veci nerieši. Ak ste pri zápise zadali email, škola vytvorí v Edupage konto a koncom augusta ti to začne pípať. Prvé informácie by si mala dostať mailom. Školský rok sa začína 1.9., vtedy bude slávnostné otvorenie na šk.dvore. Info zvykne byť na stránke školy, na dverách (ako kedysi, keď Edu ešte neexistoval) a niektoré školy majú aj Fb. Všetky dôležité informácie sa dozviete v prvý školský deň od triednej učiteľky. Prvá informácia, ktorá nám z Edupage prišla, bolo prihlásenie žiaka na stravu a zakúpenie čipu (osobne). To bolo koncom augusta a od vedúcej jedálne som sa dozvedela, do ktorej triedy je syn zaradený 😃 Neboj sa, nič ti neujde. Nemusíte ísť v prvý deň do školy s plnou aktovkou. Čo presne potrebuješ vedieť?

anonym_2a7adf
Včera o 12:44

Suhlasim. Nam davala skola az v septembri. Inac ako skolkar edupage nemal? V nom by mal aj pokracovat.

layla
Včera o 12:53

my sme to dostali minuly tyzden... asi zalezi od skoly

januska12323
Včera o 12:59

Kam sa ponáhľaš? Všetky dôležité informácie nájdeš na stránke školy, mailom alebo si zavoláš na konci augusta. Dovtedy si užívaj posledné leto bez edupage, ešte budeš ľutovať, že si ho chcela tak skoro.

kikulienkadd
Včera o 13:11

Ahoj, dieťa je žiakom až od 1.septembra, ak by ti aj poslali prihlasovacie údaje skôr, aktívne konto rodiča bude až po spomenutom dátume. Takú mám skúsenosť.

doda3103
Včera o 13:37

Mám už prvacku a mail ohľadom edupage prisiel posledný augustový týždeň. Netreba sa báť v školách už nikto nie je.
Ja teraz tak isto čakám syn ide na SŠ a v auguste čakám mail ohľadom edupage

laila18
Včera o 14:22

Stiahni si aplikáciu EduPage, je tam tuším niečo ako Vytvoriť konto. Musíš zadať ten mail, ktorý si použila na prihláške. Rodičovské kontá generuje EduPage automaticky. Vyskúšaj.

anonym_484178
Včera o 15:04

@anonym_autor ved su prazdniny , kto ako s vami ma komunikovať? 😃😃😄 prihlasovacie udaje do edupage dostanete pri nástupe do školy , dúfam, že takto nebudeš premotivovane naháňať školu celý rok 🫣🫣🫣

bosorkabb
Dnes o 11:31

Dostávali sme e-mail zo školy prvý týždeň v júli. Tam boli údaje na prihlásenie.
Každá škola to má inak.