icon

Hľadám maminu budúceho prváka na Spojenej škole Slančíkovaj 2 v Nitre

macka_j
Včera o 19:50

Ahojte! Nájde sa tu prosím mamina, ktorej dieťa nastupuje od septembra do 1.ročníka na Spojenú školu Slančíkovej v Nitre? Potrebujem sa niečo spýtať ohľadne ISIC. Ďakujem 🙂

daniela232
Dnes o 07:52

@macka_j tiež by ma to zaujimalo , dcera tam ide na gymnazium

anonym_a15aff
Dnes o 08:26

@macka_j Názov témy si vytvárala ty či MK? Lebo napísať na stredoškoláka prváčik mi príde také úsmevné 🤣. Prepáč, musela som ....

macka_j
autor
Dnes o 10:06
@anonym_a15aff

@macka_j Názov témy si vytvárala ty či MK? Lebo napísať na stredoškoláka prváčik mi príde také úsmevné 🤣. Prepáč, musela som ....

@anonym_a15aff vytvoril mi to MK, tiež som z toho zhrozená 🫣

anikka
Dnes o 13:20
@macka_j

@anonym_a15aff vytvoril mi to MK, tiež som z toho zhrozená 🫣

@macka_j lebo ja budem mať tiež "prváčika" na SŠ a je o hlavu vyšší než ja, tak mi to prišlo také vtipné😀

macka_j
autor
Dnes o 13:45
@anikka

@macka_j lebo ja budem mať tiež "prváčika" na SŠ a je o hlavu vyšší než ja, tak mi to prišlo také vtipné😀

@anikka to hej 🙂 Len mne to moc vtipné neprišlo, keď som zbadala, ako mi dali názov príspevku - vyšla som ako blbec z toho ja 😂

macka_j
autor
Dnes o 13:47
@daniela232

@macka_j tiež by ma to zaujimalo , dcera tam ide na gymnazium

@daniela232 už si žiadala o ISIC? Aj tebe napísalo, že doručenie bude do školy?

macka_j
autor
Dnes o 13:49
@anikka

@anikka už som to opravila, zistila som, že viem názov opraviť 🙂 huraaaa, objavila som Ameriku 😂

jananovotna88
Dnes o 15:12

Syn chodi na Slančikovú, ISiC má, platba bola urobena cez Edupage. Neviem čo potrebuješ vedieť.?

macka_j
autor
Dnes o 15:20
@jananovotna88

Syn chodi na Slančikovú, ISiC má, platba bola urobena cez Edupage. Neviem čo potrebuješ vedieť.?

@jananovotna88 isic posielajú do školy, dá sa vyzdvihnúť a aktivovať aj cez prázdniny? Napr. v posledný prázdninový týždeň, keď už zamestnanci chodia do školy?

macka_j
autor
Dnes o 15:22
@jananovotna88

@jananovotna88 nám nebolo ponúknuté urobiť isic cez edupage, ale museli sme cez oficiálnu stránku

jananovotna88
Dnes o 15:26
@macka_j

@jananovotna88 isic posielajú do školy, dá sa vyzdvihnúť a aktivovať aj cez prázdniny? Napr. v posledný prázdninový týždeň, keď už zamestnanci chodia do školy?

@macka_j keď je zaplatený, doniesli ste fotku, tak skús na sekretariáte. Prvý septembrový týždeň dostane ISIC určite!

jananovotna88
Dnes o 15:27
@macka_j

@jananovotna88 nám nebolo ponúknuté urobiť isic cez edupage, ale museli sme cez oficiálnu stránku

@macka_j cez Ubian?