Hľadám maminu budúceho prváka na Spojenej škole Slančíkovaj 2 v Nitre
Ahojte! Nájde sa tu prosím mamina, ktorej dieťa nastupuje od septembra do 1.ročníka na Spojenú školu Slančíkovej v Nitre? Potrebujem sa niečo spýtať ohľadne ISIC. Ďakujem 🙂
@macka_j Názov témy si vytvárala ty či MK? Lebo napísať na stredoškoláka prváčik mi príde také úsmevné 🤣. Prepáč, musela som ....
@macka_j tiež by ma to zaujimalo , dcera tam ide na gymnazium
@daniela232 už si žiadala o ISIC? Aj tebe napísalo, že doručenie bude do školy?
Syn chodi na Slančikovú, ISiC má, platba bola urobena cez Edupage. Neviem čo potrebuješ vedieť.?
Syn chodi na Slančikovú, ISiC má, platba bola urobena cez Edupage. Neviem čo potrebuješ vedieť.?
@jananovotna88 isic posielajú do školy, dá sa vyzdvihnúť a aktivovať aj cez prázdniny? Napr. v posledný prázdninový týždeň, keď už zamestnanci chodia do školy?
@jananovotna88 nám nebolo ponúknuté urobiť isic cez edupage, ale museli sme cez oficiálnu stránku
@jananovotna88 isic posielajú do školy, dá sa vyzdvihnúť a aktivovať aj cez prázdniny? Napr. v posledný prázdninový týždeň, keď už zamestnanci chodia do školy?
@macka_j keď je zaplatený, doniesli ste fotku, tak skús na sekretariáte. Prvý septembrový týždeň dostane ISIC určite!
@jananovotna88 nám nebolo ponúknuté urobiť isic cez edupage, ale museli sme cez oficiálnu stránku
@macka_j cez Ubian?

@macka_j tiež by ma to zaujimalo , dcera tam ide na gymnazium