Ako vybrať správnu školskú tašku pre drobného prváčika?
Dobrý deň, syn bude prvák rozmýšľame aku školskú tašku mu kúpiť . Je drobný má 111 cm a 19,6 kg . Boli sme dnes pozrieť vyskúšal si tašku značky Belmil bola najmenšia a najľahšia čo mali ale príde mi aj tak na ňom dosť veľká.
@anonym_34b37d no môj syn je nízky aj málo váži takže to vyzerá na ňom obrovské 😀
@denka97 Na mojom tiež,, keďže je veľmi útly.
Synovi sme kupili cesku znacku Boll, 15 litrovy ruksak a je super. Zmestia sa tam zosity, desiata, vsetko. A ramenne popruhy sa dotahuju na dvoch niestach a tym padom je rastuci pre dieta. Odporucam
Aktovky sú od topgal menšie možno by vám sedela viac včera sme boli pozerať lenže pani predavačka povedala že jej je malá aj topgal batoh jej bol malý.Najlepsie jej sedel batoh v Tesco predajni ars Una či ako no nepáčil sa takže sme zobrali väčšiu aktovku morskú pannu😁Tiež v tesco
Aktovky sú od topgal menšie možno by vám sedela viac včera sme boli pozerať lenže pani predavačka povedala že jej je malá aj topgal batoh jej bol malý.Najlepsie jej sedel batoh v Tesco predajni ars Una či ako no nepáčil sa takže sme zobrali väčšiu aktovku morskú pannu😁Tiež v tesco
@kavicka12 dnes sme boli pozret u nas v druhej predajni majú topgal vyskúšal si bola mu dobrá ale na predajni stála 115 iba samotná taška a na eshope som ju našla o 30€ lacnejšie takže ju radšej objednam
Ahoj, skús si pozrieť školské tašky a Batohy Baagl. Model Batohu Baagl Airy je vhodný už od 110 cm. Vážia len 750g, sú užšie ako klasické aktovky. Vždy je pri výbere vhodné zohľadniť hlavne výšku a nie pre ktorý ročník je aktovka/batoh určená.
Pri drobnom prváčikovi odporúčam tašku, ktorá má aj hrudné aj bedrové popruhy. Pomôžu oveľa lepšie rozložiť váhu naplnenenej tašky.
https://baagl.sk/collections/batohy-airy
#baagl
Už mám síce o čosi staršie deti,ale syn bol drobný a strašne chudý, vtedy sme to riešili značkou Herlitz.
Moja dcera mala 18 kil ked isla do prvej a tak isto sme herlitz znacku a sedela jej akurat ide terwz to tretej a stale jej je dobra

@denka97 Tiež mám taký problém. Keďže mám vysokého prváka, meria 126 cm a váži len 22 kg, takže bieda. Tiež to na ňom takto pôsobí.