Ako vyčistiť školskú tašku Topgal bez prania?
Poraďte čím vyčistiť šk. tašku - batoh. Je to topgal na prvý stupeň, prať sa nesmie. No má na sebe rôzne fľaky aj z výtvarnej a podobne. Hľadám nejaký prípravok..
Ja som prala vcera dopadlo to ok taske nic neni vsetko sa nevypralo ale 80% lepsie🙂
To aku mas ze sa nesmie prat? My mame topgal a perieme normalne na nizkych otackach 40° len zo zady vyveriem vzdy to zelezo. Aj na topgal webe pisu, ze sa moze. Teraz ju bude mat 3rok a je vdaka praniu ako nova, perieme zvycajne 2x do roka v lete a cez zimne prazdniny, ked treba tak aj 3x cez jarne/velkonocne
Normálne vyber výstuž a vyper.
Ja ešte dávam tašku do starej obliečky a tak periem...
@anonym_autor normalne periem zrovna teraz bezi v pracke. Kratky program nizke odstredovanie napisem ako to dopadlo
@zabka79 dobre to dopadne, prala som x krat, sice tie casti, co su reflexne, a plasty popukane, ale latke ani tvaru nic nie je. Lenze to su tasky, co nosili od prvej triedy a dcera ide do piatej a syn 2.rocnik 8 rocneho gympla. Takze toto bolo uz aj pred pranim ponicene. Ale fixka mi nikdy nevyjde teda...
@zabka79 dobre to dopadne, prala som x krat, sice tie casti, co su reflexne, a plasty popukane, ale latke ani tvaru nic nie je. Lenze to su tasky, co nosili od prvej triedy a dcera ide do piatej a syn 2.rocnik 8 rocneho gympla. Takze toto bolo uz aj pred pranim ponicene. Ale fixka mi nikdy nevyjde teda...
@anonym_ff9f0c ano prvy stupen som ju prala kazdy rok ale novu som prala prvy krat.
Stačí vybrať kovovú výstuž. Ja som prala raz aj na 60 st, keď som našla zelenú desiatu v nej.Inak 2x za rok na 30 st.pravidelne.Vydržala skoro 5 rokov.
Normálne vyber výstuž a vyper.
Ja ešte dávam tašku do starej obliečky a tak periem...
@anonym_a72d1c
@anonym_03517c
@anonym_caeedd PixelArt World
ENDY 24015
Túto máme tam nie je kovova vystuz ale nejaký lisovany papier či čo to a to by sa rozmočilo a opierka by nespĺňala jej funkciu. Písala som aj na ich stránku a táto sa prať nesmie.
@anonym_autor ja ju stale vycucham s kefkou a bud staci tekute mydlo alebo praci gel. Vysprchujem ju a ked ide este vela spiny, tak este raz. Tasky nikdy nedavam do pracky, ani Topgal, tiez fungujeme na nich.

@anonym_autor normalne periem zrovna teraz bezi v pracke. Kratky program nizke odstredovanie napisem ako to dopadlo