icon

Ako správne oprať školskú tašku Topgal?

alinka183
18. aug 2026

Zdravím,potrebovala by som radu v čom oprať školskú tašku značky Topgal? Tak aby sa mi praním neznicila,nejaký specialny praci prostriedok? Ďakujem

anonym_470525
18. aug 2026

Normálne v práčke, nízke otáčky, dávam persil color a 50 C

lacibo
18. aug 2026

@alinka183 prala som viac krat a stale ako nova, v pracke na 30 jemny praci gel - uz sme ju posunuli, lebo mala detsky motiv - podla mna vydrzi este roky🤣
@alinka183

emily76
18. aug 2026

Ako pisu vyssie, nepotrebujes nic specialne. Prala som na 40, prasok ako na ostatne farebne pradlo a prezili 6 rokov bez poskodenia. Hlavne skontroluj, ci vzadu nemaju kovovu vystuz, tu treba vybrat.

anonym_db9bd5
18. aug 2026

Ja periem na 40st, nizke otacky a ariel prasok mountain spring pouzivam

simca06022011
18. aug 2026

vsetky tasky periem na jemne pranie, na 30tku, na nizke otacky.. tekuty prach na farebne davam len trochu a rovno do bubna, flaky ak treba nastriekam odflakovacom.

ivuska00
18. aug 2026

Ja ju dávam ešte do starej obliečky 🙂

anonym_467295
18. aug 2026

Ja son teraz prcy krat prala, naša nema tu kovovú vystuz, takze som ni nevyberala..rozzipsovala som ju, dala som ju do poduskovej návliečky nech sa nepooškieraju kovové časti, prasok do bubna persil co pouzivam a normalne pranie na 40ke hodinu, 1000 otácok .prežila úplne v pohode je ako nova.. len rozmyslam co s peracnikom🤣 aj ten by som najradšej hodina do práčky ale asi by neprežil..tiež máme topgal..

doux
18. aug 2026

ja som tieto tašky normálne šupla na 40 stupňov a bežný klasický prací prostriedok, ako aj na bežné prádlo. nikdy sa im nič nestalo, sú nesmrteľné 😀 pomer cena/kvalita je naozaj vynikajúci a v prospech tejto značky. dodám ešte, že jedna slúžila 7 rokov a ešte som ju podarovala vo fakt vynikajúcom stave a druhá ide slúžiť už 6. rok a stále je ako nová.... obe som prala 1-2x v roku. vianoce a leto.

doux
18. aug 2026

ježiš, ja ani neviem, či tie tašky mali kovovú výstuž 😀 asi ju zajtra vyberiem zo skrine a skontrolujem to 😀