icon

Biele gerbery pre učiteľov do školy

katikaba
3. sep 2017

Muz kupil do skoly detom biele gerbery neviem,ci nie su len na pohreb,co si vy myslite?

martinka13
•
3. sep 2017

Určite v pohode.

dandelion9
•
3. sep 2017

Gerbery sú krásne kvety a páči sa mi, že ich kúpil biele. Je to znak úžasnej čistoty, ktorá sa skrýva v srdci vašich detičiek. Pani učiteľka sa im určite veľmi poteší. Také pohrebné sa mi zdajú radšej chryzantémy.

maciatkolulu
•
3. sep 2017

@katikaba vsak ked sa ti to nezda, tak kup ine a hotovo, alebo u vas v kvetinarstve maju iba biele gerbery, ci ich maju v akcii, ci vam rastu na zahrade?😀

novana
•
3. sep 2017

@katikaba, žiadne kvety nie sú len na pohreb. To si kde vzala? Biele sú krásne, a naviac gerbery zvyknú mať aj dlhú životnosť, teda voľba Tvojho manžela bola dobrá. 🙂

katkalubkova
•
3. sep 2017

v pohode, my mame gladioly

deti95060810
•
3. sep 2017

zober aký máš...kvet ako kvet. Kým nie je zvädnutý tak prečo nie...

tamvtme
•
3. sep 2017

Gerbery milujem a bezne si ich kupujem do vázy, aj biele....nevidim na tom nic pohrebne....

mijo53
•
3. sep 2017

@katikaba prečo tak pesimisticky, môžu byť aj na svadbu, keď sú biele, gerbery mám rada

wicka5
•
3. sep 2017

urcite nie su len na pohreb ;)

lenka_samorin
•
3. sep 2017

Pokiaľ im nedáš čiernu stuhu, sú aj biele gerbery veselé kvety vhodné pre pani učiteľky. Môj syn učiteľkám namaľoval kvietky a spravil ich také zemito zelené, vrátane okvetných lístkov, vraj majú džípovú farbu 🙂

tuqanqa
•
3. sep 2017

Čo je to za módu niekoľkokrát za rok obdarovavat učiteľky? Na začiatku roku, na ich meniny, ďalšie darčeky aj pre učiteľky keď ma žiak meniny a narodeniny, na konci roka.. Myslím že to je choré. 😉

angie2013
•
3. sep 2017

Môžu byť biele gerbery 🙂

petulda333
•
3. sep 2017

Gerbery su pre mna 1000x krajsie ako ruze. Svadobnu kyticu som mala len z bielych gerbier,ziadne ine kvety

marika39
•
3. sep 2017

Nepoplietla si si to s kalami?? Gerbery su nadherne, urcite potesia🙂

iwesska
•
4. sep 2017

Nemozu, ja som dala zltu 😂 Ved to je hadam jedno, akej farby kvet zvolite, ci to sa rozhodnuje podla nazorov druhych?

karkulka1
•
4. sep 2017

@tuqanqa ak závidíš, tak sa stan učiteľkou aj ty. ;- D My v našej triede bežne dávame učiteľke a aj asistentke kvety na začiatku ako aj na konci školského roka (skladame sa rodicia všetkých deti) a keď ma dieťa nejaký sviatok tak do školy niečo prinesie, sme malá komunita a vážime si, co učiteľky pre naše deti robia a nemáme z toho ( obdarovavania) žiadnu psychickú a ani hroznu finančnú ujmu, keďže je nás na to viac.
Myslím si, ze kvety potešia vždy.

tuqanqa
•
4. sep 2017

@karkulka1 Preco by som mala zavidet? Za to ze mam na to trochu iny nazor? Je to moj nazor a pocit ze sa toto obdarovavanie zvrtlo. My sme nosili iba na konci skolskeho roka a to iba na skolach, nie v skolkach, teraz sa nosi x za rok. Nikedy mam pocit ze sa skor maminky predbehaju kto co najlepsie vymysli a co kto drahsie kupi.
Nieje v tom ziadna zavist.