Čo nemôže chýbať v školskej taške?
Ahojte,
zaujímalo by ma aké sú vaše "Must haves", ktoré nosíte pravidelne v školskej taške.
Čo? Nechápem celkom otázke
Ak to bol materský plural a myslíš normálne detskú školskú tašku, tak knihy, zošity, fľaša, desiatovnik a preukazku na bus a čip do školy...tieto dve veci sú naozaj "must have"
Plesnivá desiata z minulého týždňa 😂😂😂 ale nie, my musíme každé ráno kontrolovať či je tam čip v prvom rade 🤷🏼♀️ ostatné ho vôbec nezaujíma, vraví že všetko sa dá zohnať, požičať 🤦🏼♀️😂 no a starší je rád keď si ráno spomenie už len na tú tašku že si má zobrať...minule som ho nachytala, namatkovo som mu šla do tašky a tam jeden zošit na všetky predmety, pekne naspodu strany očíslované a na zadnej strane obsah-na ktorej strane je aký predmet, skoro ma prekotilo ale potom som si spomenula na svoju strednú tak som sa len zasmiala 😂😂😂
Reálne nič nie je must have, iba knihy, peračník, pravítka, zošity, prípadne hygienické vreckovky. Deti toho potrebujú oveľa menej ako si my mamy myslíme.
Ale môj musel mať gumu, kružidlo a veľa pier ktoré by mohol rozobrať a vyrobiť z toho zbrane 😆
Plesnivá desiata z minulého týždňa 😂😂😂 ale nie, my musíme každé ráno kontrolovať či je tam čip v prvom rade 🤷🏼♀️ ostatné ho vôbec nezaujíma, vraví že všetko sa dá zohnať, požičať 🤦🏼♀️😂 no a starší je rád keď si ráno spomenie už len na tú tašku že si má zobrať...minule som ho nachytala, namatkovo som mu šla do tašky a tam jeden zošit na všetky predmety, pekne naspodu strany očíslované a na zadnej strane obsah-na ktorej strane je aký predmet, skoro ma prekotilo ale potom som si spomenula na svoju strednú tak som sa len zasmiala 😂😂😂
@vero2802 aj môj to mal tak, zmaturoval na čisté jednotky čiže je to nepodstatné mať na každý predmet samostatný zošit.. a oni to dobre vedia, riešia len to podstatné ostatné je pre nich “vopruz” 🤣
@vero2802 aj môj to mal tak, zmaturoval na čisté jednotky čiže je to nepodstatné mať na každý predmet samostatný zošit.. a oni to dobre vedia, riešia len to podstatné ostatné je pre nich “vopruz” 🤣
@dorizzz presne 😁 veď myslím že aj ten môj to dá s prstom v nose len problém je u nás v Tom, že chcem strašne "rodičovať", vychovávať, usmerňovať, radiť ale vždy keď mi povie mama teraz sa ukludni, zaspomínaj si no vtedy ako by som facku dostala lebo som bola rovnaká 😂😂😂
Naša princezná (10 r.) nosí v školskej taške od začiatku aj malú kozmetickú taštičku, kde má náhradné nohavičky a ponožky, dettol, papierové vreckovky, náplaste, malý sprej s morskou vodou do nosa, prázdne plastové kinderko - ak si chce zložiť naušnice alebo keď jej vypadol zub, Traumeel S, Nurofen stick...). Ona už nosí so sebou v peňaženke aj ZP a OP, nielen kartu na školské obedy a brejky kartu.
Ale na druhej strane, peračník si necháva v škole. V škole má v skrinke aj náhradné nohavice a tričko, dáždnik, obuvák...
Dosky peracnik obedar flasa cip vlhcene a vreckovky.dve sponky pukacky a dve gumicky. tot vsio

dcéra v školskej taške a ja v kabelke musím mať vlhčené vreckovky a vlhčený WC papier