Je nutná účasť na rodičovskom združení prváka?
Prosím, budú ma brať ako rodiča bez záujmu o dieťa, ak nepojdem na rodičovské združenie?
Nemam kde dieťa nechať, manzel je na služobnej ceste. Nemáme tu nikoho na stráženie.
Daj vediet tuto info. tr.ucitelke
@anonym_autor tak bude stebou v triede
@parvinka0001 bola som, NIKTO tam nemal dieťa. Bolo tam asi 150 rodicov, jediné dietatko bolo novorodeniatko v šatke. Takže neviem, kde tie deti boli.
@parvinka0001 bola som, NIKTO tam nemal dieťa. Bolo tam asi 150 rodicov, jediné dietatko bolo novorodeniatko v šatke. Takže neviem, kde tie deti boli.
@anonym_autor väčšina detí bola doma z druhým rodičom alebo starý rodičia.
Teda u nás bolo jedno dieťa ale jeho otec bol v nemocnici, prišla s ním mama a kreslilo si.
Na edupage nebolo nič čo sa preberalo na rodičovskom. Ale to som čakala keďže mám aj staršie dieťa.
@anonym_autor ani ty?
@anonym_autor 150 rodičov ?aj keby si bola jediná s dieťaťom nič sa nestane ,traumu stoho nebude mať a ani ty . Lebo akosi to prezivas

Nemáte druzinu?
To nie je o tom, že ako sa budú na teba pozerať, ale že toto je jednoducho dokezite pre teba ako pre rodiča
Vlastne toto je najdôležitejšie rodicko
@anonym_9167e1 RZ byva o 16,30 a skd do max 17,00...