icon

Kedy sa vaše deti učili násobilku?

Včera o 17:33

V ktorom ročníku za učili vaše deti násobilku ?

glorikarebeka
Včera o 17:38

V treťom

anonym_68e865
Včera o 17:41

Podla ucebnych osnov, v tretom

anonym_302592
Včera o 17:42

začali na konci 2., pokračovali b 3.

autor
Včera o 17:46

Ja mám druháka a už sa učíme po 6 ,do konca roka majú stihnúť celú, skoro mi to príde.

anonym_68e865
Včera o 17:50

Moja druhacka iba scitovanie odcitovanie do 100

anonym_f2eb90
Včera o 17:51

Tak som sa učila ja pred rokom 2010. Fakt sa im nič nestane, keď sa to naučia skôr. Veď je to len “blbosť” spamäti, super nástroj, ktorý im pomôže lepšie uvažovať a možno si niečo uvedomiť. Ja som sa skôr stretla s tým, že žiaci na druhom stupni nevedeli násobilku spamäti a teda to je nie zdržujúce, ale skôr obmedzujúce a na škodu deťom. Hovorím ako učiteľka matematily pre druhý stupeň.

kacena4
Včera o 18:31

a ucite sa hejneho matematiku? tam sa uci skor. moja tiez v 2 rocniku uz brala nasobilku

slavomira236
Včera o 18:39

@anonym_autor v 3 tom dcerka ju akurat dobrali

anonym_ef357c
Včera o 18:42

V druhej triede na konci. V tretej triede to potom opakovali.

autor
Včera o 18:43
@kacena4

a ucite sa hejneho matematiku? tam sa uci skor. moja tiez v 2 rocniku uz brala nasobilku

@kacena4 áno učia sa aj hejeho metódou. Miešajú obe dokopy a mne to príde také chaotické celé, furt len pri úlohách a učení sedíme a to mám šikovné dieťa ( to nehovorím ja , ale triedna učiteľka ) . Už je na neho toho dosť, aj učiteľka na rodičku hovorila dnes, že majú nejaký útlm v triede, aj v slovenčine problém aj v matematike a dokonca aj v prvouke, že jej príde , že je toho na deti trochu veľa, že ako to vnímame. A ja veru už vnímam, že syna prestáva učenie baviť.