Koľko peňazí dať deťom na výlet?
Ahojte, dcéra ide na výlet zo školy - obed tam majú zaplatený, aj vstupenky sme dopredu platili. Koľko dávate deťom ešte do peňaženky? Nechcem dať zbytočne moc, aj tak budú kupovať asi somariny, možno na zmrzlinu, nejakú pamiatku ... Je roztržitá, stráca veci, tak sa aj bojím, že stratí niekde peňaženku.
10-15 bude stačiť?
Ja som dala 10, muž za mijim chrbtom ďalších 10, že keby niečo- slečna doniesla 3 koralkove náramky na ruku a nejaký náhrdelník so srdieckom- ako darčeky pre celú rodinu. Síce milé, že na nás myslela, ale museli sme sa porozprávať o finančnej gramotnosti🙂
@anonym_5c4347 moja dcéra priniesla z HU keramický hrnček so psom v 16 r za 25 eur😆nikdy sme ho nepoužili je atypického tvaru, ale takého psa doma máme a bol taký milyyyy.Myslela som si, že má o 10 r menej
@anonym_5c4347 moja dcéra priniesla z HU keramický hrnček so psom v 16 r za 25 eur😆nikdy sme ho nepoužili je atypického tvaru, ale takého psa doma máme a bol taký milyyyy.Myslela som si, že má o 10 r menej
@anonym_b81be1 moj syn nam minuly rok (prvak) doniesol z vyletu 3 rovnake magnetky. Ze kazdy aby sme mali jednu 🫢😂

U nás štvrtáčka a piatok 15-20€. Do školy v prírode som dala 40€