Koľko platíte mesačne na prvom stupni za obedy?
Koľko platíte mesačne na prvom stupni za obedy?
My sme platili 27€ a teraz nám to zdvihli na 35€
Zatiaľ neviem nič neprišlo ale v škôlke som už teraz platila 48 eura keď bola celý mesiac a tie porcie dcérka chodí hladná stale
Od januára 49eur
@janka54321 čítaj s porozumením, porovnávala som porcie pre prvý a druhý stupeň, skrz toho, že porcie sú rovnaké a ceny nie
@majulino porcie sú rozdielne, tak nezavadzaj...treba si pozrieť MSN na strane minedu...
My mame 1,30 na den po novom + 5€ rezia
@janka54321 🤣🤣🤣zjavne chodíš k nám do školy na obedy a vieš to posúdiť.
@majulino zjavne sa riadim faktami, ...takže, ak máš subjektívny problém treba ho riešiť na mieste a nie takto verejne zavadzat
34€ platime od septembra
Prváčka platí 23 eur mesačne za obedy. Zatiaľ nehovorili, že by mali zvyšovať.
@mirka438 réžia je 5 eura na mesiac ?dobre u nás réžia s 0,05 na 0,20 centov na 1 obed
@mamula20 u nás už je na stránke mesta hoci zo školy škôlky nič neprišlo.
Syn, stredná škola - 4,50€/deň
Od januara 1st 1,70 obed den plus mesacne 4e rezijne naklady dieta
2st 1,90 obed den plus 4e rezijne
Cize 35e uplne v poho
@slavomira236 ano. 5€/mes.
Pôvodné ceny na nákup potravín od roku 2019 a nové ceny od 2023. K uvedenej cene potravín pripočítavajú časť nákladov na réžiu (energie, zariadenie...)
https://www.minedu.sk/financne-pasma-pre-skolsk...
@kallanchoe nechcem aby to vyzeralo ako rypanie, ale to vam aj tak dobre varia aka je cena? Lebo za 1stupen 50eur je fakt dost. Tolko budu platit od januara moji stredoskolaci a tam teda varia nic moc.
Naprislo tento tyzden zvysenie na 2,10 a 2,30 za druhy stupen. Cice 60 eur v bezny mesiac v pohode.
BB ZŠ 2.stupen od januára 2,70/obed...teda cca 54€ mesačne. Nárast o viac ako 100%😬
@riyadh potom jedine nechodiť na obedy a nosiť si z domu
@ivana11155 neviem či dobre varia,nejedla.som...syn nieje veľký jedak,ale hovorí že jedlo mu chutí,že v škôlke bolo horšie....taky majú nastavený poplatok okolo 51,5 keď chodí celý mesiac....áno je to veľa,nenapadlo ma pýtať sa na zápise,koľko platia za obedy....myslela som,že to má každý rovnako....tiež sa mi oči vyvalili ako prišiel prvý šek🤷...na prváka je to teda veľa....to je cena pred zdražením,ešte nič nehovorili, že o koľko pôjde hore
1.stupen 1.41€ (cca 28€ mesacne), 2.stupen 1.50€ (cca 30€ mesacne). Zvysenie nam este neoznamili ale cakame.
naˇ teraz z 34€ zdvihli na 41

1 rocnik Zš....niečo nad 50 € mesacne