Koľko ste zaplatili za detský lyžiarsky výcvik?
Neterka ide na lyžiarsky. Čo ma prekvapilo že idú do Rakúska. Platia 500 €. Akú sumu ste platili vy za dieťa?
Fuha, no to je riadna palka, tiez sa platilo okolo 150 - 170 EUR, ale teda vycvik na Slovensku. Na druhej strane chapem vyber Rakuska - ak ide o niektory z ladovcov, ale toto musi byt podla mna cez rozpocet vacsiny. Alebo nik nema problem to zaplatit?
Fuha, no to je riadna palka, tiez sa platilo okolo 150 - 170 EUR, ale teda vycvik na Slovensku. Na druhej strane chapem vyber Rakuska - ak ide o niektory z ladovcov, ale toto musi byt podla mna cez rozpocet vacsiny. Alebo nik nema problem to zaplatit?
@anonym_e509ec No áno je to riadny zásah do rodinného rozpočtu. Sú 3 triedy a prihlásilo sa 38 žiakov. A je šanca že sneh budú mať.
@ajka10000 my sme z vychodu a nasi osmaci boli niekde nedaleko minuly rok nie tatry a doplacaki 60 eur ku tej dotaciim mojho to caka buduci rok ale on nepojde nechce a u nas nelyzujeme ani nebudeme nikdy takze zbytocne dcera co holi ma gymku uz je tomu si 8 rokov doplacali 100 ak pamatam a lyziovat sa nenaucila vobec ani ju to nechytilo
Nieco dava ministerstvo ako dotaciu, ale ta sa poskytuje len raz a na lyziarsky mozu ist viackrat. Rakusko je hold ubytovanie drahsie, ale zase pravdepodobnost, ze sa nebudu smykat na blate je ovela vyssia ako na Slovensku
500€ za týždeň v alpách aj s cestou aj jedlom nie je vôbec veľa ...
nasi do skoly v prirode davaju zatial priebezne 4 taci 250 plus ku dotacii co nas na konci 3 ho informovala ucitelka len uz nepamatam kde🤣
@ajka10000 600 na Slovensku
@anonym_8243d4 to je dost. Asi budu mat aj ubytko drahsie...
nasi do skoly v prirode davaju zatial priebezne 4 taci 250 plus ku dotacii co nas na konci 3 ho informovala ucitelka len uz nepamatam kde🤣
@slavomira236 akože do rakúska do školy v prírode a na to majú aj dotáciu? či nerozumiem ....
neviem, lyziarsky sme zatial neriesili, ale riesili sme skolu v prirode a ta bola 400 na hlavu - 2haci ZS
@ajka10000 ak to ma byt lyziarsky a nie prechadzky po lese kde nebude sneh, tak urcite je lepsie vsadit na istotu. treba sa pripravit na to ze take zimy ako sme tu mavali, uz nebudu. poznam pripady ked nakupili aj vystroj a deti sa tesili a nakoniec sa ledva smykali na polosnehoblate na somarskej luke. ak je v tej cene skipas, ubytko so stravou, doprava, poistenie, tak tych 500e je primerana suma. si zober, ides do obchodu, par veci v kosiku a 50e len tak švihne. ale pravda je to, ze si to nemozu dovolit vsetci rodicia zaplatit, tak zrejme pojdu len taki co aktivne lyzuju. a dalsia vec, za tu cenu skipasu si aj zalyzuju a nebudu len stat v rade.
@slavomira236 akože do rakúska do školy v prírode a na to majú aj dotáciu? či nerozumiem ....
@biba_18 nie len pisem kolko maju zaplatit za svp na sk takze za rakusko 500 eura asi potom vela nieje ked to porovnam
neviem, lyziarsky sme zatial neriesili, ale riesili sme skolu v prirode a ta bola 400 na hlavu - 2haci ZS
@anonym_b4e62d 400 plus dotacia? Kde boli??
Moja dcéra pôjde na lyžiarsky v tomto šk roku, 150€ je dotácia MŠ SR a 200€ bude doplatok. Pôjdu do Lysá pod Makytou (Ski Čertov)
150,ZŠ
Moje boli v Rakusku aj zo zs aj z gympla, bolo to o kusok menej ale zalyzovali si super aj sa mali super. My sme lyziarska rodina, takze mne to prislo za Rakusko OK.
@anonym_e509ec Preboha, to čo sú za rodiny okolo Teba, keď im 500 eur pre dieťa nabúra rozpočet? Neexistuje, aby dvaja zamestnaní rodičia na toto nemali, netreba to s tým sťažovaním sa na chudobu na Slovensku preháňať.
@anonym_e509ec Preboha, to čo sú za rodiny okolo Teba, keď im 500 eur pre dieťa nabúra rozpočet? Neexistuje, aby dvaja zamestnaní rodičia na toto nemali, netreba to s tým sťažovaním sa na chudobu na Slovensku preháňať.
@anonym_c75e84 no veru su aj tsake rodiny ktore nemaju nasporene nic a vychadzaju akurat.
@anonym_c75e84 Normálne rodiny, ktoré nezarábajú tisíce EUR. Zobuď sa.

@ajka10000 sš 2/2026 150€< predtým na zš 0,00€