icon

Mali by všetci prváci dostávať jednotky?

30. jan 2026

Aky je vas nazor? Mali by mat vsetcu prvaci jednotky, len preto,ze len nedavno nastúpili do skoly?

Strana
z3
simca06022011
2. feb 2026

nemali by vobec dostavat znamky

lusilla
3. feb 2026
@anonym_autor

@lusilla podla mna si to cele nejako prekrutila resp.si to zle pamatas. Diktaty pisu az druháci a ak dala učiteľka dietatu poznámku,tak urcite nie kvoli takej chujovine,ze sa hnevá, ale muselo to byt uplne cele inak. Resp. Mozno povedal nieco nevhodné.

@anonym_autor Bola to prva trieda zakladnej skoly, viem to preto lebo som to riesila s pani uctielkou ktora ich ucila len v jednej jedinej triede a to v prvej, v druhej a tretej mali triedneho jedneho ucitela a vo stvrtej dalsieho ineho cize to bolo jednoznacne v prvej triede, bol to diktat, riesila som to prave preto ze sa mi to zdalo neadekvatne k jeho vedomostiam, diktat nebol vety ale slova ale aj tak. A hneval sa na tu znamku a hodil si ziacku knizku vedla tasky na zem, sadol si na miesto a bol oduty, mala som to potvrdene od ucitelky anglictiny, triednej aj spoluziaka ktory je syn nasich priatelov a celeho bol svedkom. Bolo to pred 9 rokmi ano je to uz dlho ale teda tato scenka nam ostala dlho v pamati. Celkovo v prvej triede dostal poznamok viac ako za cely svoj zivot vo vsetkych zvysnych triedach, ucitelka aj vychovavatelka po prvom rocniku povedali ze ich odmietaju ucit lebo to nedavaju, celkovo prva trieda bola pre nas celkom kulturno-socialny sok a experiment a to neprehanam, tam som sa naucila ignorovat poznamky a zle znamky.

lusilla
3. feb 2026

Ja si nemyslim ze mozes napisat ze ziadna prva trieda za 10 rokov v ruzinove z anglictiny nepisala dikat, ako vies ze sa to nestalo. Ja naozaj nemam preco si vymyslat, je mi to uprimne jedno teraz a bolo aj vtedy ze sa to stalo, teda ze to s nimi pisala. Mne len islo o to ze nemusela mu davat 5. kludne mohla nehodnotit a napisat nam ze toto a toto je zle alebo mu mohla dat 3 aj to by bola pre nas vystraha ze to proste nevie. Ale tak jedno to uz je, pre nas to je uz teraz usmevna prihoda.

nominativ
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3