Mám problémy s 12 ročným synom
dobrý vecer mam problémi s dietatom má rokov 12 a nechce doma poslúchat odvráva svojmu otcovi.mne nie .nedá sa mu nic dat roskázat ked pride zo skoly tak sa naje ani sa neprezlecie a ide vonku a príde domov pozde vecer niekedy sa aj stalo ze len v noci prisiel domov obávam sa o mojho syna ..a som nestastna ze sa mu nedá roskazat nic aj v skole sú uz sním problémi aj tam sa uz stazuju na mojho syna ,,,ak vie niekto mi poradit tak dakujem ako si mám dat rady s mojím synom ...
@erikanezbedna aha 😀 😀 super
@katka1981 mam skolu vychodenu strednu ...a vsak som hlupa vsak ..viem to lebo nemam ani rozuma ...ano to uznavam anooo
@katka1981 no ked prosis ma ....mam rokov...42 a strednu mam vyskolenu...viem ze nemam ako vi ten rozum ale nezabudaj ako starnes tak aj rozum starne a meni sa aj mi sa menime neostaneme tak ako za mlada.
@erikanezbedna, ja som sa ti vazne snazila pomoct, ale asi to nepojde. Keby si napisala, ze sa dobre bavis, tak by si ma potesila, lebo ozaj ak je toto pravda, tak to je horsie nez zle. Neviem co k tomu dalej dodat. Stavim sa ze nevies ani kde mas muza. Decko ti mobil nedviha, ty si mu ho kupila aj mu ho platis, ako tebe sa ani neda pomoct.
MOja, tak ja mam urcite viac rozumu ako pred 10-imi rokmi, lebo mam viac skusenosti a uz nie som taka naivna. Cize, kedze si odo mna starsia, mala by si mat toho rozumceku viac. Tam bude problem niekde inde a vek za to nemoze. Neviem, ci by si nemala byt zbavena svojich prav, lebo mas take medzery ze az. Je mi ta ozaj luto. Moja babka bola sedliacka, nemala vystupovanie, ozaj hanba na tri zimy, ale bola dobra gazdina, mala 6 ludovych, neklamam viac nie. Ale ona by si hravo poradila s tvojim synom, to mi ver. Tak pekny vecer a dobru noc ti prajem.
to sa tu este stale omiela to iste dookola 😅
@stefit a co mam ine pisat?napis co ine?
@erikanezbedna nieco nove.....Alebo lepsie vsetko od zaciatku, ale pekne dopodrobna .... 😉
@katka1981 na moje chibi to sa neda bavit neda a viem ze mi chces pomoct ci poradit anooo viem to a som naozaj rada ze mi tu chcecete davat dobre radi ano viem to ale ja sa nemozem na tom bavit ze mam problemi na to uz sa neda bavit
@katka1981 muza mam doma u seba ...a kde bi som ho uz mala mat len pri sebe ...aj ja tebe prajem dobru noc ale mne nebude dobra noc ja som stale do rana hore kazdy den ja mam aj problemi so spanim tak ja nemam dobru noc inac ajtak tii dakujem ze mi prajes dobru noc ano ti mas viacej rozuma ale ja zato nemozem ze ja ho tolko nemam ako ti alebo z vas ....kazdy sme sa narodili s nejakou chybou niekomu to vydno niekomu to neviedno ...
@erikanezbedna, a muz neriesi syna vobec? Dohodli sme sa dnes, ze ked syn nepride nacas domov, ze ho vymknes. Chystas sa to spravit alebo nie?
@stefit ale o com pisat od zaciatku?mam vela veci naozaj nove bi boli ale neviem ze aake chces nove neviem.tak mi napis ze konkrekte co nove mam pisat?
@katka1981 vidis moj muz ho neriesi aj ked na ttom trvam alebo ze nalieham na neho ...naozaj uz ani ja nepochopim aki sme len rodicia ....viem zopar zvas maju tu pravdu anooo maju
@erikanezbedna, napis cokolvek, kazda novinka je zaujimava v tvojom podani je vsetko take ine, my to bezne smrtelnicky nepozname. Ja si to precitam inokedy zial, idem uz do hajan, svoj volny den som vyuzila na plno a venovala som svoj cas tebe, tak nech ti padne na uzitok, pa 🙂
@katka1981 este neni doma moj syn a cakam ho uz ale skusim nejako zakrocit uz
@katka1981 dakujem ze si mi venovala svoj cas a celi den ano a som rada a ja ti prajem dobru ...mam ich vela veci co bi som aj mohla napisat ale neviem ci mam napisat neviem ...porozmislam a ak sa mi bude dat osmelit tak v noci napisem ..ajtak neviem spavat neviem...uvidim ci sa osmelim
su vela co mam problemi ale aj mam bolesti a ine anooo vela no uvidim ci sa osmelim ale ked pisem tu naozaj pravdive veci pisem aj ked to tak nevizera
@stefit niektori sa smeju a to viaceri malo kto zvas mi dobre chce ci dobre radi..ci pomoze
@erikanezbedna neverim, ze by ti chcel niekto zle....len tazko sa pomaha niekomu, koho clovek nepozna osobne...Osobne stretnutie vela povie.... 🙂 ale tu sa to neda, tak su tu rozne nazory...
@stefit ano viem to a mas pravdu ze ked ma nepoznaju ze je to taksie verit alebo ze pomahat anooo viem to ale kebi ze niekto cudzi od domna pital radu ci pomoc ja bi som dala aj cudziemu kebi ze to chce ..skoda ze mi tak neveria skoda aj bi som tu pisala viacere veci aj nove ale mi neveria a zato bi sa mi ani neoplatolo pisat nieco nove ale bi som aj velmi velmi chcela ale sa mi neda lebo neveria nicomu ano su tu zopar zien ze mi poradia a ze chcu mi pomoct stim mojim nepodarenim synom ...ano viem to .
@stefit a viem ze mi nechcu zle ano viem ale mi neveria a kebi ze tu ine aj pisem tak bi sa len smiali to viem ale moje problemi nie su uz tak na srandi to veru nie .
napisem asi len zajtra nove veci ale este neviem ci tu zajtra budem no napisem vam co ma dnesak aj postrehlo smutne ale co sa da robit nic...nestaci ze mam vela problemov a este aj dneska sa mi stalo ze moja nevesta bola tehotna v siedmom mesiaci a asi vcera sa jaj to stalo ale sme nevedeli..lebo iba dneska sla ku lukarovi ze ju velmi boli brucho... amoj syn starsi no jej muz.mi prisiel oznamit ze mojej nevesta bohozial umrelo dieta v bruchu .no aako som to pocula tak mi bolo ale zle ..myslela som ze budem mat tretie vnuca od syna ze bi boli dve a od ceri mam jedno vnuca...no to je ties uz nestastie a bolestne aj pre mna ...a uz mi volali ze uz aj porodila o pol osmej nechcela som to tu pisat ale zato vam pisem aj toto ze nove veci sa mi teras nedaju pisat ze co bi som aj chcela momentalne na to nemam naladu lebo som nestastna pre moju nevestu aaj pre vnuka ..a neviem uz ako sa jej to mohlo stat uz v siedmom mesiaci..no dobre uz nepisem o tom....lebo mi je zle ...asi zajtra napisem nove nieco .uvidim ci budem vediet tu sediet lebo ma aj syna co ma len jeden rok a niekto uz musi bit snim ..budem tu ale asi odbiehat zapnuta budem..a ak tu neviem bit tak vecer urcite tu budem ked mali bude uz spat ale aj ces den tu budem ale nie tak casto ze celi den...
no teras mi prisiel moj syn ..a idem to uz snim poriesit ...a dufam ze nieco bude zabrat skusim to ako ste mi tu radili ...
@erikanezbedna teraz nič nerieš a oddýchni si,nechaj to na zajtra
@janinah dobre necham to na zajtra ale som tak rosculena ze to uz je ....ale necham to na zajtra ako mi radis a dakujem ze mi chces dobre normalne som vycerpana ...ale spat neviem to neviem aj ked som tak vycerpana
@janinah iba to som mu povedala ze kde bol a povedal ze tu len vonku ...a povedal ze mu mam nabrat jest a ja som povedala ze nech ti otecko nabere jest ze ja mu nenaberem ..urazil sa a siel tak do postele a teras pozera televizor a pekne sa ho len pitam ze preco mi to stale robi ze uz nas nechce a take veci som mu povedala a on si schovall teras celu hlavu pod paplon ..nevadi zajtra to vyriesim a zatvorim pekne teras dvere na kluc aby nevedel ist vonku hned rano...prajem ti dobru noc ...
@erikanezbedna prajem vam vsetkym dobru noc uz radcej idem lebo ma ide uz aj porazit od nervov ..
@worker_falcon ja som si chcela niečo len potvrdiť v jej diskusii je mnoho rozporov, a pravdepoďobne nerozumie čo jej chceme povedať
@erikanezbedna dakujem,podobne

@nanulka24 a ja sa nenudim doma naozaj nieee ved si porobim svoje prace ..ale tu som zapojena anooo celi den ale odbeham ...