Mám problémy s 12 ročným synom
dobrý vecer mam problémi s dietatom má rokov 12 a nechce doma poslúchat odvráva svojmu otcovi.mne nie .nedá sa mu nic dat roskázat ked pride zo skoly tak sa naje ani sa neprezlecie a ide vonku a príde domov pozde vecer niekedy sa aj stalo ze len v noci prisiel domov obávam sa o mojho syna ..a som nestastna ze sa mu nedá roskazat nic aj v skole sú uz sním problémi aj tam sa uz stazuju na mojho syna ,,,ak vie niekto mi poradit tak dakujem ako si mám dat rady s mojím synom ...
@katka1981 skusim aj sama ist do skoli ...anooo skusim dakujem za radu aj to bi mi mohlo pomoct skusim dakujem
Dievcata poznate Keksikovu metodu? Date dietatu dve moznosti a on si musi vybrat. Napriklad: syn nerad pisa diktaty. Zacne predslov a poviem: vyber si bud napises 5 viet alebo 10 viet. Vyber si. A on si vyberie, lebo viac moznosti nedostal.
@erikanezbedna, ako tazko sa mi hladaju slova, a fajn ze pisem a da sa to mazat. Juj, ja nie som na takuto diskusiu, ty by si sa posrala, keby som ti povedala z duse. Ja nemamproblem rozkazat komukolvek ajkeby to bol papez do riti, co je to vlastne decko.
Ja uz radsej koncim. Nedavno mi manzel hovoril, ze vraj nejaky chlap mal bolesti hlavy a pri vysetrovani zistili, ze mu chyba kus mozgu, lekari nechapali ze vobec zije. On sa narodil s hydrocefalom, v puberte mu prestali odsavat vodu a ta mu stlacila mozog a ostal mu malicky. Je to unikat. Ja mam obavy, ze ze on nebude jediny na svete, ale ze ma silnu konkurenciu.
@ikana30 tretia možnosť - opľuje ťa a odíde od stola. A mnohé maminky sú v koncoch, lebo "mu nič nemôžu".
@worker_falcon, podla mna ju za chvilu zacne bit ale ona si to vysvetli, ze ho vyprovokovala, ze to je jej chyba.
@katka1981 sakra, aj mne nejak ťahá hlavu na stranu 😀
@ikana30 si myslíš ze ti napíše pravdu?
@worker_falcon veď to nám už všetkým ťahá na stranu, čo sa tu zmotávame v tejto téme 😀
@worker_falcon je to tazke ale ked mam nejaky problem oslovim odbornika o radu a snazim sa to riesit. Mam vyhodu, ze pracujem s odbornikmi a vela sa o tom s nimi rozpravam.
@sardinka335 kto mi napise pravdu? nerozumiem
@worker_falcon, to je tazka nausnica 😀
@0silvia0 prepac mne mama nevedela uz roskazovat bohuzial nemam a ani som nemala
tak tu chyba pevna otcovska ruka. chlapec nema svoj muzsky identifikacny vzor. co robi tvoj muz, ze sa nevenuje synovi?
@ikana30 keksikovu metodu nepoznám, ale moj muž ma taku metodu že ,,zjedz jeden mesiačik paradajky,, dcera ze nie.... a on že tak potom zješ tri mesiačiky paradajky.....
Tak dcera ten jeden teda zje...._ nechapem ale funguje to. Beriem že niekde inde nemusí, ale moj muž to povie s autoritou, razne a nekompromisne.
@sardinka335 prepac ale tu pravdu pisem preco bi som uz mala klamt?preco?
@ikana30 pýtala si sa jej ake ma dosiahnute vzdelanie...
Ja som tiež neni MUDR. ale tato osoba ma tak ,,4 ludové a jednu tanečnu,,. bez urazky.
@sardinka335 muzi maju vacsiu autoritu u deti ako my matky.
@nanulka24 funguje to mame vyskušane. 😀
@nestastnik mas pravdu mal bi sa venovat aj moj muz synovi ..co robi?chodi pracovat a len vecer o 6 je domaa ked pride moj muz tak moj syn uz neni doma a pokial sa umije moj muz alebo ci naje prezlecie je aj pol osmej a len vtedy moj muz ide za nim ho hladat a pokial pride moj syn tak moj muz je unaveni pracuje a zaspi ale ja som az do rana hore ano to je pravda ale ja sa bojim uz po tme ist von a mojho muza nemozem zobudit ked je s prace unaveni a vstava skoro rano..
@ikana30 tak ja som ta ,,lepšia,, lebo ked moj muž zavelí tak aj morske prasa utekalo do domčeka....(uz ho nemame) ale moj muž si to moze dovoliť a preto to u neho funguje lebo on sa detom venuje, neni na ne hrubý, hra sa s nimi, jaší...proste snaží sa im byť otcom takým akým má byť -nehovorím ze nerobí chyby, ale fatálne vychovne chyby nerobíme - zatial klop, klop.

@erikanezbedna tebe mama nikdy nič nerozkázala? Nevychovávala ťa? Nikdy si nemusela nič urobiť? Nemala si žiadne povinnosti? Robila si si to, čo si chcela tak ako to robí tvoj syn?