Mám pustiť dieťa na výlet do Benátok?
Pár rodičov si presadilo výlet detí do Benátok, na karneval. Ja stále váham, keďže sa jedná o tretiakov a nie som si istá, že učitelia tie deti aj ustrážia.
V decembri boli iba na vianočných trhoch a aj tam postrácali deti.
Pustili by ste dieťa? Rodičia nemajú možnosť ísť.
Ucitelku asi omrzela sloboda…
Sa čudujem, že sa ucitelka na niečo take dala.
Jeden krat som bola v Benatkach pocas karmevalu a nikdy viac. Ti rodicia ktori si to presadili zjavne nemaju paru ako to tam v tom obdobi vyzera. Tretiaci na zakladke ci na strednej? A to je vlastne jedno, napad je to mimoriadne hlupy.
@jenn7 práveže na ZŠ. Ja si tiež myslím, že je to odvaha, keďže vtedy tie deti tam neustráži. Zdá sa mi to šialený nápad.
@anonym_autor Bala by som sa, ze stratim alebo mi ukradnu aj vlastne dieta.
@jenn7 práveže na ZŠ. Ja si tiež myslím, že je to odvaha, keďže vtedy tie deti tam neustráži. Zdá sa mi to šialený nápad.
@anonym_autor
by som ucitelke pivedaka, ze je to snad len blby vtip. Dieta by ostalo doma, ani milisekundu by som neuvazovaka nad inou variantou. Tym ludom to uz naozaj sibe a chyba uplne zdravy rozum. To su ti rodicia permanente zhuleni ked maju taketo genialne napady? Ved nech idu samy ako rodina do tej divociny. Pre mna je toto nocna mora a ani keby mi milion zaplazoli, nejdem ani sama, toboz z detmi! Este mi prosim ta pivedz vyznam tohoto "vyletu".
Namate tam doststok rozumnych rodicov abx tych blbych poslali do niekde?
Tznm. cca 9 rocne deti. Ani sekundu by som neuvazovala o tom, ze by tam dieta islo. A este by som hodila rec s uckou ci ju zivot omrzel. Tolko krasnych miest a oni si vyberu karneval v Bentakach🙈. Tuez by ma zaujimalo co presne ma tento vylet detom priniest, okrem stresu…
@anonym_autor
by som ucitelke pivedaka, ze je to snad len blby vtip. Dieta by ostalo doma, ani milisekundu by som neuvazovaka nad inou variantou. Tym ludom to uz naozaj sibe a chyba uplne zdravy rozum. To su ti rodicia permanente zhuleni ked maju taketo genialne napady? Ved nech idu samy ako rodina do tej divociny. Pre mna je toto nocna mora a ani keby mi milion zaplazoli, nejdem ani sama, toboz z detmi! Este mi prosim ta pivedz vyznam tohoto "vyletu".
Namate tam doststok rozumnych rodicov abx tych blbych poslali do niekde?
@svetlonos no tam ked uz nemaju rozum rodicia a ani ucitelka, tak to malo stopnut vedenie.
Ten kto to vymyslel nielen ze tam nikdy nebol ale nema ani paru ako to tam vyzera, tam je taky chaos ze sa stratia aj ucitelky nie len deti :D
9 rocne deti ? Co im sibe? To neni vylet do Bratislavy. Benatky su teraz narvane a neviem si predstavit kolko personalu by to chcelo na tie deti. Jedine keby ide aspon tolko rodicov, kolko je deti a dvaja pedagogovia. Retiazku narvane ruky a takto ist. Tiez tam mate vsade tie mini ulicky a tie su plne ludi. Plus mhd na vode. Neviem ako si predstavuju organizaciu toho
Vedenie školy musí školský výlet schváliť. Na našej základnej škole by to neprešlo, najmä ak ide o deti z prvého stupňa. Na takýto výlet by nestačil ani posilnený pedagogický dozor. Ja ako matka dieťaťa by som nesúhlasila s tým, aby sa moje dieťa takéhoto výletu zúčastnilo. Pani učiteľka má odvahu.
@anonym_autor takto to vyzerá, keď niektorí rodičia nevedia čo so sebou. Ale čudujem sa učiteľke. Že tretiaci na ZŠ do Benátok na karneval🤯 Nevhodne miesto, nevhodný program… čo ako budú tie deti z toho mať?
Samozrejme by som dieťa nikde nepustila.
Šibnutý nápad. Neexistuje.
Co by tam asi tak v tom dave vobec cez tych ludi videli?!!! Este ked su s nim rodicia sami,vedia dieta nejako predrat dopredu aby nieco videlo, ale co ucitelky s 25 detmi?!!!!
to je statna skola? mozu ist vobec do zahranicia na skolsky vylet a na prespanie? dieta by som nepustila
@anonym_autor tretiaka na ZS do Benatok? Rozum potratili? Nepustila by som ani nahodou. Tak stredoskolaka.
Neviem, co je to za skolu, ale nikdy som nepocula, ze by isli na prvom stupni do zahranicia s detmi ... aj triedne vylety len na pol dna, nieco zaujimave v okoli par kilometrov. Na lyziarsky siedmakov beru len do tatier a nie do alp ci dolomitov. A nanajvys 8.-9. isli na prespavacku do susednej krajiny a aj to uz bola rarita.
To uz kde zijeme? Ak v tretiaku do Benatok, tak v deviataku na Novy Zeland? To je nejaka sukromna skole pre deti smotanky?
Tretiakov si neviem predstavit,ze na taketo nieco. Ja som mala nervy v druhej triede ked isli do BA 😂😂
Tiež si myslím, že ten kto to vymyslel tam nikdy v živote nebol. Tretiaci z toho nebudú absolútne nič mať. Takto malé deti majú ísť na karneval do kultúrneho domu a nie do Benátok. A zasa si nemyslime, že tam budú masky Maša a medveď a labkovej patroly. Myslím, že karneval v Benátkach je trochu iné umenie ako dokážu vnímať a aj tak sa im to nebude páčiť.
Do Benátok sa neoplatí ísť ani v lete v sezóne a nie to ešte cez karneval, kedy je to hlava na hlave. My sme tam boli raz v živote s mužom asi v septembri a museli sme sa držať za ruky celý čas aby sme sa nestratili. Vtedy sme si povedali, že nikdy viac. Nestalo to za to.
A ešte mi povedz kade by s nimi chodili? Pretože my sme tam boli asi 4 hodiny a z toho 3 a pol som mala stiahnutú riť, že do mňa niekto omylom buchne a skončím vo vode. V húfe deti by si ani nikto nemusel všimnúť, že niektoré spadlo a povedzme si pravdu, deti sú nepozorne, strkajú sa, niektoré sa zakopnu aj na rovnej zemi..
Okrem toho, kto by takýto výlet zaplatil? Neviem si predstaviť cenu, nie to ešte stres, strach a nervy.
Ti rodicia su normalni? Oni boli niekedy v BEnatkach na karnevale? Ved tam je hlava na hlave, tisice ludi tam prudia z celeho sveta. A oni tam chcu ist na skolsky vylet s malymi detmi? To tie ucitelky uz si rovno v base mozu miesto rezervovat....toto ja nepochopim.
,,V decembri boli iba na vianočných trhoch a aj tam postrácali deti." - táto veta by mi bohato stačila na rozhodnutie, či áno alebo nie 😅🤦♀️
@anonym_autor A co sa zblaznili? Na toto sa nejaka ucitelka nechala nahovorit? Nie,nepustila by som tam tretiaka.
@anonym_autor cize predpokladam ze ste sukromna skola (cena, v case karnevalu nasobne vyssia), a na jednu ucitelku pripadnu max 3-4 deti. Vzhladom na dlzku cesty na ako dlho? Alebo idu letecky? Dovody takehoto vyletu su ake? Ucitelky suhlasia?
Ja osobne by som dieta nepustila.
A teda to riesite buduci rok? Lebo karneval uz konci.
Neverím, že normálna ZŠ organizuje takýto výlet. Ani keby sa mamičky postavili na hlavu.
Je presne určené, koľko dní a kedy môžu ísť deti na výlet a tretiaci na ZŠ nechodia do zahraničia. A neverím, že učiteľky by sa voči tomuto nápadu nebúrili. Kto nepracuje v školstve, ten si ani nevie predstaviť, koľko je s tým papierovačiek, vybavovačiek a ešte keď ide o malé deti.To si zasa len niekto potrebuje kopnúť do učiteľov a rozhojdať zdochýnajúceho modrého koníka.
bola som na karnevale v benatkach zo 15 rokov do zadu, a už vtedy tam bolo viac než dost ludi
osobne by som svoje dieta nepustila na zš,
však tam stači že sa nebude divat to dieta a člupne do vody , to je chvilka alebo ho strčia
chápala by som strednu školu , ale zš ??? treti ročník ? ufff
Na našej škole by sa taký výlet neuskutočnil. A keby aj nejakým nevysvetlitelnym spôsobom áno, môj tretiak by naň nešiel.
@anonym_autor cize predpokladam ze ste sukromna skola (cena, v case karnevalu nasobne vyssia), a na jednu ucitelku pripadnu max 3-4 deti. Vzhladom na dlzku cesty na ako dlho? Alebo idu letecky? Dovody takehoto vyletu su ake? Ucitelky suhlasia?
Ja osobne by som dieta nepustila.
A teda to riesite buduci rok? Lebo karneval uz konci.
@tykat Presne, celé je to akési čudné. Navyše, nechce sa mi veriť, že do utorka, keď končí karneval, povybavujú autobus (lietadlo?!), poistenie, informované súhlasy od rodičov, všetky deti musia mať platný OP s fotkou/pas. To nie je, ako keď za s rodinou vyberiete na dovolenku - dnes si zmyslím, zajtra cestujem... To akože budú nocovať cestou v buse, potom nevyspaté sa motať do vecčera po Benátkach a potom zasa nocovať v buse? Lebo ak nie, tak to ešte treba do utorka (!) vybaviť ubytko, a to je nereálne. V čase karnevalu sú v Benátkach hádam prenajaté aj kurníky a psie búdy... A čo strava? Silne pochybujem, že autorka napísala plnú pravdu. Buď ide o budúci rok, alebo sa toto už aspoň polroka vybavuje, ona súhlasila a teraz špekuluje, či spravila správne (ale silne pochybujem, že by sa našla učiteľka alebo vedenie ZŠ, čo by niečo také povolili, ak nejde o "fancy" súkromnú (alternatívu) školu)).
V septembri nech idu na Oktoberfest … sialeny napad. Nepustila a cudujem sa, ze skola vobec nieco take dovoli … od ucitelky by som ocakavala aspon stipku rozumu nad ramec premotivovanych IG rodicov. Ak sa nieco stane, pojde do basy … vsak v tych masach je tazke ustrazit 3 deti nie 30. Alebo sa jedna o sukromnu skolu s 10 detmi v triede? Nie .. a neska by som sa tam tlacit ani ako dospela … vsetky dialnice zapchate nielen karneval ale aj ZOH, tak ti co tam uz su si odskocia … ludi ako hadov

Jeden krat som bola v Benatkach pocas karmevalu a nikdy viac. Ti rodicia ktori si to presadili zjavne nemaju paru ako to tam v tom obdobi vyzera. Tretiaci na zakladke ci na strednej? A to je vlastne jedno, napad je to mimoriadne hlupy.