icon

Načo idú deti do školy v horúčavách?

Dnes o 11:51

Nevidím v tom žiadny zmysel, mohli skončiť už v piatok. Sú neskutočne horúčavy, padajú rekordy, v triedach nie je klíma, niektoré deck musia cestovať a este platili cestu a intrak na dva úplne zbytočne dni.
Nech sa akokoľvek snažím, nevidím v tom žiadny zmysel

anonym_a6ab01
Dnes o 11:54

Neviem, moje nejdú. Treba sa opýtať na ministerstve školstva

anonym_808f38
Dnes o 12:01

@anonym_autor všetci nejdú. Nasimnv škole dali riad.volno, na obidva dni..

oriesocek
Dnes o 12:04

Nase idú, ale berieme ich vždy skôr. Majú iba dopoludnia niečo - napr piatok to bola zmrzlina a hrali sa….

slavomira236
Dnes o 12:06

@anonym_autor nasi idu ale moje uz nie ideme prec
...po tychto horucavach ich nechaju za parit v skole...

gabriellka
Dnes o 12:06

Vieš taký čo majú deti na prvom stupni to podľa mňa uvítajú. Keď majú problém vykryť to leto a potrebujú pre deti stráženie.
Ja mám deti na druhom stupni. Povedala som im v piatok že môžu zostať doma ale dcéra chcela ísť tak išla. Syn zostal doma. Rovnakú ponuku dostanú na pondelok. Nemusia ísť v týchto horúčavách. V utorok si pôjdu iba zobrať vysvedčenie. Idú na ôsmu. A predpokladám že o 9tej budú doma

marsmykkok
Dnes o 12:17

Lebo je JUN a prázdniny sú v júli a v auguste. Hoci za mňa by sa dátum prázdnin mohol upraviť napríklad od 20.6 do 20.8, lebo koniec augusta nebýva už taký teplý, ak aj prídu horúčavy, nie je to tak šialené ako teraz koncom júna kedy slnko vyjde po 4tej a zapadne po 21tej a kedy máme najdlhšie dni...

marsmykkok
Dnes o 12:19

@anonym_autor školy s internátmi to vyriešili riaditeľským voľnom, kľudne aj iné mohli keby nemíňali voľno zbytočne skôr len aby bolo voľno

anonym_caf14c
Dnes o 12:19

Cesi skoncili skolsky rok vcera. Aj my sme mohli, s prihliadnutim na inferno🔥. Ale zasa by bolo co? Pindy, ako obstarat prvostupniarov este 2 dni naviac. 💥

anonym_8a7c6b
Dnes o 12:21

@anonym_autor lebo skolsky rok konci 30teho, ved nechaj deti doma ak chces. Syn ide normalne

eeffka
Dnes o 12:21

Dcera v pondelok nepojde, nenecham sa ju skvarit 6hod v 40ke, v utorok vezme vysvedcenie a odchod domov.
Tirz ma to hneva, riaditelka rozfrckala volno na hluposti

januska12323
Dnes o 12:22

@anonym_autor lebo je školský rok a školy mohli dať riaditelské voľno ak im ostalo a chceli, takže sa pýtaj na svojej škole.

anonym_f23df8
Dnes o 12:26

V našej škole máme krásny areál plný stromov a krásny trávnik.Teple dni v období riadneho vyučovania ukázali, že je to pre deti pri dodržaní pitného režimu veľmi príjemné miesto.Na pondelok si deti chystajú neformálnu rozlúčku s dostatkom nápojov a ovocia.V utorok slávnostné krátke stretnutie na dvore, vysvedčenie, posledné zvonenie, aj neformálne rozlucenie a hurá, môžu začať prázdniny.Rodicia mladších detí privítali, že školský rok končí 30.06.,lebo majú to aj bez toho náročné,ako zabezpečiť dohľad nad deťmi počas prázdnin

anonym_c59c98
Dnes o 12:39

@anonym_autor dcera uz nejde, mali koniec v piatok. Idu im prerabat jedalen, tak je riaditelske volno na 2 dni.
Syn ide, maju v pondelok svatu omsu na zaver sk.roka v katedrale (katolicke gymnazium), este program na namesti, asi pojdu na zmrzku a pustia ich domov a v utorok si odu po vyavedcenie a domov. No ano, ked su na intraku, je to takeeee...blbe, hej..

svetlonos
Dnes o 13:04

@anonym_autor
Choď k doktorke a vybav ospravedlnenku, niet zač 🙂. Áno je to blbosť v takom hoci a aj tak už nič nerobia.

anonym_4ff968
Dnes o 13:05

Zaujimalo by ma, ci by si bola plna rozhorcenia aj v pripade, ze by si mala doma 7-8 rocne dieta a potrebovala by si kuzlit, s kym ho nechas, lebo si nevies vykuzlit dalsie 2 dni dovolenky. Tento rok sa skolksky rok koncil podla rozhodnutia vedenia skol. Ak riaditel minul riaditelske volna pocas roka, tak ziaci koncia 30. Predvidavejsi riaditelia s volnom narabali opatrne a tak skolsky rok mohli ukoncit 26.

zuzinka888
Dnes o 13:11

Tak im napis ospravedlnenku.

anonym_4b1f9b
Dnes o 14:28

Na to aby sa stále dakto sťažoval na to. Školský rok konci 30 nie 26

sara07
Dnes o 16:18
@marsmykkok

Lebo je JUN a prázdniny sú v júli a v auguste. Hoci za mňa by sa dátum prázdnin mohol upraviť napríklad od 20.6 do 20.8, lebo koniec augusta nebýva už taký teplý, ak aj prídu horúčavy, nie je to tak šialené ako teraz koncom júna kedy slnko vyjde po 4tej a zapadne po 21tej a kedy máme najdlhšie dni...

@marsmykkok absolútny suhlas

koniarova
Dnes o 16:46

Veď napíš ospravedlnenie. Aký problém?

anonym_6fa78d
Dnes o 17:56

A to tu bolo pred dvoma mesiacmi nárekov, ze čo s deťmi doma, o dba dbi navyše kde majú rodičia zobrať ďalšie dva dni dovolenky, kto im to vynahradí... A zrazu by chcela každá mať decká doma. A ideálne k tomu aj zaplatenú OČR kvoli teplu.

sara07
Dnes o 18:02
@anonym_6fa78d

A to tu bolo pred dvoma mesiacmi nárekov, ze čo s deťmi doma, o dba dbi navyše kde majú rodičia zobrať ďalšie dva dni dovolenky, kto im to vynahradí... A zrazu by chcela každá mať decká doma. A ideálne k tomu aj zaplatenú OČR kvoli teplu.

@anonym_6fa78d k čomu tento komentár na kopnutie si do matiek ?
pozri kto je doma alebo nemá problem so straženim jemu vyhovuje aby bolo dietat doma s ním -jasné že chce aby bolo doma
kto nemá možnosti alebo dieta nemôže byt samé doma jasné že rodičia zufaju
dufam že som to napisala dostatočne absolutne zrozumitelne pre pochopenie
a k tej očr - tak je len na 14 dni, kopete tu do tých báb ako keby si ju brali na dva mesiace
zaujímavé že platy zbytočnych asistentov , renty, odmeny vysoke nevadia,mega oslavy , straženie ochranka atd ako keby tu drony čakali na politikov na každom rohu lebo vyjazd vlady musi byt a nemôžu ist inym vchodom lahšie a lacnejšie zabezpečeným ,nie predkom aby demonštrovali moc a my na to máme ale pár šupov pre matku je akože problém , chápem to dobre ?

anonym_1c4a05
Dnes o 18:18

To, ze idu do skoly v pondelok aj v utorok este by som to az tak neriesila, ale nasi mali ist v piatok na branne cvicenie, minimalne 4 hodiny na slnku bez moznosti ukrytu v tieni. To uz mi prislo uplne mimo, takze som ho do skoly nepustila.

anonym_502bb1
Dnes o 19:26

Ja len ze v iných kútoch sveta je oveľa teplejšie a normálne deti chodia stale do školy.