icon

Nápady na originálne koncoročné darčeky pre učiteľku

Dnes o 14:28

Ahojte,
Moje dieta bude koncit 9.rocnik a podla mna malo super triednu,ktora je duchom mlada, stylova zena medzi 45-50r. Uci chemiu,matiku. A fakt dobre ich pripravila aj na Testovanie a prijimacky. Dufala som,ze sa deti budu chciet poskladat na koncorocny darcek,kedze ich ucila 5r., aj to moje dieta navrhovalo v skole,ale nebol zaujem,ze kazdy kupi za seba🙄 Ja si ale myslim,ze po 5r.by si zasluzila nieco viac ako kvety a cokokadu.
Nemate tip na nejaky napadity darcek - napr.spojeny s jej aprobaciou,co by ju pobavil/potesil/vyuzila ho?(salky s menom, sosky, pera,klucenky typu "Najlepsia ucitelka" urcite nie. Ani ochutene medy - to sme uz davali)
Dakujem.

Strana
z2
zenazaba
Dnes o 17:16

Pobyt v Tatrach, omg... A bozechran dat doktorovi cokoladu.

autor
Dnes o 17:22
@anonym_b7f4bb

@anonym_autor
Ach Bože, ďalšia hyperaktívne mamuša. Mňa by nenapadlo riešiť druhých. Ja dám, čo uznam za vhodné a vybavené. Kedysi fakt bola fajn kytica, čokoláda a hotovo. Dnes wellness, dovolenky, vtakoviny. Nie že by si učiteľky nezaslúžili mnoho, len nie každý má to má. Ja osobne na ten wellnes pôjdem radšej sama s mužom. Sorry. Keby mám na rozdávanie, fakt že mi nechýba a mám potrebu dať učiteľke veľa, dám jej ten pobyt sama bez ovácií a si len aby ona vedela. Ale toto predbiehanie sa kto čo dá je debilné. K čomu to je celé dobre? Aby sa potom osočovalo kto si vie dovoliť dať veľa a kto nie?

@anonym_b7f4bb A akoze medzi kvetom,bonbonmi,ktore davame kazdy rok a wellnessom uz nic nie je? Ja tu hladam napady na darceky pre jednotlivcov. Ja som uz web
preluskala. Na narodky si tiez mozu dat ludia kvety a cokoladu a predsa sa pytaju na tipy na darceky.

anonym_b7f4bb
Dnes o 17:38
@anonym_autor

@anonym_b7f4bb A akoze medzi kvetom,bonbonmi,ktore davame kazdy rok a wellnessom uz nic nie je? Ja tu hladam napady na darceky pre jednotlivcov. Ja som uz web
preluskala. Na narodky si tiez mozu dat ludia kvety a cokoladu a predsa sa pytaju na tipy na darceky.

@anonym_autor
Opýtaj sa tej učiteľky, čo by ju reálne potešilo. Možno kniha, možno ozaj poukážka do nejakého obchodného centra 🙂. Povedz, že radšej sa opýtala ako kúpiť nejakú somarinu, ktorú nevyužije. Možno má hoby i ktorom nevieš 🙂

simona_307
Dnes o 17:48

@anonym_autor Ja som dnes vo FB skupine s názvom Šikovné ručičky a originálne handmade výrobky... videla reklamu na tieto diáre: https://www.sashe.sk/MD.decor?fbclid=IwY2xjawSP... . Skúste pozrieť. Mne sa to ako nápad na darček páči. Skúste pozrieť. A možno by Vám na obálku diára vedeli napísať aj niečo súvisiace s aprobáciou pani učiteľky.

simca06022011
Dnes o 17:57

Ti co kritizuju dary, tak treba si poratat.. ked kazdy rodic donesie len tu kyticu za 10-20EUR, miesto toho sa posklada 25deti po 20EUR.. tak to mate 500EUR, ak 40EUR tak je to 1000EUR na riadny dar. Tak ake zarabanie.. podla mna si tie ucitelky, aspon nasa, na tom druhom stupni zasluzia darcek a teda ci to bude naramok alebo vylet alebo co, vzy je to uzitocnejsie ako 20 kytic a 10 poharov lekvarov a medov. Celych 5 rokov moje dieta nenosilo nic, vzdy sa poskladali po eurach (1-2-3EUR) deti same a na konci roka kyticu a darcek triednej vymysleli a kupili spolocne. Je aj dost smiesne pisat, ze byt na mieste ucitelky odmietnem to. raz je to kupene, zaplatene, ludia si dali snahu, zorganizovali sa, chcu sa odvdacit, tak je to ok, ak to neodmietla a dufam, ze si to ucitelky uziju.

svetlonos
Dnes o 18:23
@simca06022011

Ti co kritizuju dary, tak treba si poratat.. ked kazdy rodic donesie len tu kyticu za 10-20EUR, miesto toho sa posklada 25deti po 20EUR.. tak to mate 500EUR, ak 40EUR tak je to 1000EUR na riadny dar. Tak ake zarabanie.. podla mna si tie ucitelky, aspon nasa, na tom druhom stupni zasluzia darcek a teda ci to bude naramok alebo vylet alebo co, vzy je to uzitocnejsie ako 20 kytic a 10 poharov lekvarov a medov. Celych 5 rokov moje dieta nenosilo nic, vzdy sa poskladali po eurach (1-2-3EUR) deti same a na konci roka kyticu a darcek triednej vymysleli a kupili spolocne. Je aj dost smiesne pisat, ze byt na mieste ucitelky odmietnem to. raz je to kupene, zaplatene, ludia si dali snahu, zorganizovali sa, chcu sa odvdacit, tak je to ok, ak to neodmietla a dufam, ze si to ucitelky uziju.

@simca06022011
To je v poriadku ako píšeš. Ale 100€?! Niektorí to radi preháňajú. A tu u autorky keď sa nechcú iní skladať, čo už narobí. Neprinúti ich. My sme toto tiež riešili ako decká a nie rodičia. Ale dnes je iná doba akási.

simca06022011
Dnes o 18:27
@svetlonos

@simca06022011
To je v poriadku ako píšeš. Ale 100€?! Niektorí to radi preháňajú. A tu u autorky keď sa nechcú iní skladať, čo už narobí. Neprinúti ich. My sme toto tiež riešili ako decká a nie rodičia. Ale dnes je iná doba akási.

@svetlonos tak mozno su tam rodicia, ktori si to mozu dovolit. Je to na nich ako sa dohodnu, napr v 5rocniku sa pamatam, ze ani vsetky deti nedali, lebo nie kazdy mal a nikto neriesil, na darceky sa napisalo venovanie od vsetkych deti, nikto sa nevynechal a my sme to ako rodicia ostatni vobec neriesili. AK niekto nema, tak proste nema. Ale ako pises, je to na tom, ako sa dohodnu. Ak sa skaldat nechcu, nemusia sa. ja som hlavne na to narazala, ako sa tu pustili do niekoho, ze dali prehnane dary... co je prehnane nemozeme my tu sudit

anonym_7f116f
Dnes o 18:30
@simca06022011

@svetlonos tak mozno su tam rodicia, ktori si to mozu dovolit. Je to na nich ako sa dohodnu, napr v 5rocniku sa pamatam, ze ani vsetky deti nedali, lebo nie kazdy mal a nikto neriesil, na darceky sa napisalo venovanie od vsetkych deti, nikto sa nevynechal a my sme to ako rodicia ostatni vobec neriesili. AK niekto nema, tak proste nema. Ale ako pises, je to na tom, ako sa dohodnu. Ak sa skaldat nechcu, nemusia sa. ja som hlavne na to narazala, ako sa tu pustili do niekoho, ze dali prehnane dary... co je prehnane nemozeme my tu sudit

@simca06022011 niekde sa rodicia nechcu dohodnut. Kolki rodicia sa ani na rodicovskych nezucastnuju a ak aj, tak ani netusia kto je kto. Jednoducho nie vsade sa to riesi kolektivne. A aj individualne je v poriadku. Dokonca aj bez pozornosti na konci roka je vsetko v poriadku.

kp7333
Dnes o 18:35
@anonym_autor

@anonym_autor poukazkou do nakupneho centra, dm-ky alebo knihkupectva nic nepokazis.

simca06022011
Dnes o 18:35
@anonym_7f116f

@simca06022011 niekde sa rodicia nechcu dohodnut. Kolki rodicia sa ani na rodicovskych nezucastnuju a ak aj, tak ani netusia kto je kto. Jednoducho nie vsade sa to riesi kolektivne. A aj individualne je v poriadku. Dokonca aj bez pozornosti na konci roka je vsetko v poriadku.

@anonym_7f116f nepisem, ze to nie je v poriadku

lacibo
Dnes o 19:47

@anonym_autor my sme prave objednali ako rodicia deti konciacich 1.stupen kabelku koženú s personalizovanym textom

Strana
z2