Nápady na originálne koncoročné darčeky pre učiteľku
Ahojte,
Moje dieta bude koncit 9.rocnik a podla mna malo super triednu,ktora je duchom mlada, stylova zena medzi 45-50r. Uci chemiu,matiku. A fakt dobre ich pripravila aj na Testovanie a prijimacky. Dufala som,ze sa deti budu chciet poskladat na koncorocny darcek,kedze ich ucila 5r., aj to moje dieta navrhovalo v skole,ale nebol zaujem,ze kazdy kupi za seba🙄 Ja si ale myslim,ze po 5r.by si zasluzila nieco viac ako kvety a cokokadu.
Nemate tip na nejaky napadity darcek - napr.spojeny s jej aprobaciou,co by ju pobavil/potesil/vyuzila ho?(salky s menom, sosky, pera,klucenky typu "Najlepsia ucitelka" urcite nie. Ani ochutene medy - to sme uz davali)
Dakujem.
@anonym_autor preboha to riešte rodičia spolu, nie žiaci. Deti sú hlúpe. My sme sa s rodičmi poskladali na víkondový pobyt v Tatrách a náramok Swarovski, k tomu darčekový košík. Sa s nimi vytrápila tá učiteľka.
@anonym_87bad4
Prehnané
@anonym_autor preboha to riešte rodičia spolu, nie žiaci. Deti sú hlúpe. My sme sa s rodičmi poskladali na víkondový pobyt v Tatrách a náramok Swarovski, k tomu darčekový košík. Sa s nimi vytrápila tá učiteľka.
@anonym_87bad4 víkendový pobyt? Tak to je už priveľa nie?
@anonym_autor veď oslov rodičov a niečo navrhni, možno sa niektorí pridajú. Nemusia všetci, to je málokedy tak, ale keď vás bude viac tak sa dá všeličo vymyslieť
@anonym_87bad4 a rodičov máte v parlamente? Či kde sa tak dobre zarába?
@anonym_autor ak len za seba tak niečo malé a ďakujem stačí. Spojte sa rodičia spolu, nenechajte to na deti.
Pre chemikárku napr. laboratórny plášť s personalizovanou výšivkou 🙂 aj to využije, aj je to osobné, aj to zostane na pamiatku a ak by sa tebe po komunikácii s rodičmi podarilo dohodnúť, výjde to naozaj drobné na jedného... alebo teda takýmto smerom by som uvažovala
@anonym_autor uz to tu bolo par dni dozadu zlozte sa a kupte jej dovolenku pri mori😂
@anonym_87bad4 víkendový pobyt? Tak to je už priveľa nie?
@anonym_8e9cba som mala pred 3rokmi deviatakov, boli super, sami mi chceli dat vikendovy pobyt niekam, ( som sa dozvedela od kolegyne, kt tam mala dceru). Hned som povedala ,ze urcite nie. No sami sa rozhodli, dali mi nakoniec poukazku do zlatnictva,a ja som si tam potom vybrala naramok na ruku, kt aj nosim a vzdy si na nich spomeniem.
Noooo,u nas sa kupuje kabelka za 350e...ale to,ze sa idu skladat po 50e a robit cirkus pre celu skolu sa mi vobec nepaci,prehnane Je ich v triede 27🙈
Ja som od deviatakov dostala set Pandora.
@anonym_87bad4 skladali sa všetci rovnako alebo podľa príjmu?
Ja keď som končila kvartu sme si to riešili ako spolužiaci sami. Triedneho sme mali veľmi radi, takže sme mu spravili video s fotkami zo štyroch rokov, ktoré sme mu pustili niekedy ku koncu šk. roka a ešte sme kúpili knihu, do ktorej každý nalepil svoju fotku a napísal niečo od srdca. Veď sú to 15 roční ľudia 🙈 majú občianske preukazy a o tri roky volebné právo. Potom v posledný deň školy každý ešte za seba priniesol drobnosť, ale toto bolo od nás všetkých.
@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/darcek-pre-ucitelku-aka-suma-je-prijatelna/
pozri aj sem, možno sa tu medzi riadkami inspiruješ
Poskldajte sa po 10-20 eur (kazdy podla moznosti) a kupte jej kyticu a poukazku do nakupneho centra, nech si sama vyberie, co chce.
Poskldajte sa po 10-20 eur (kazdy podla moznosti) a kupte jej kyticu a poukazku do nakupneho centra, nech si sama vyberie, co chce.
@kp7333 Neposkladame,pisem,ze nechcu.
@anonym_87bad4 Keby tam existoval kolektiv normalnych rodicov,tak aj riesime,ale tam nikto s nikym v skupine nekomunikuje a na rodicko chodime ti isti 4 ludia🙈 Myslela som,ze aspon ti 15r.by mohli mat uz trosku rozumu,ved su to pomaly stredoskolaci,ale ze nie,ze kazdy donesie za seba🙄
Ja keď som končila kvartu sme si to riešili ako spolužiaci sami. Triedneho sme mali veľmi radi, takže sme mu spravili video s fotkami zo štyroch rokov, ktoré sme mu pustili niekedy ku koncu šk. roka a ešte sme kúpili knihu, do ktorej každý nalepil svoju fotku a napísal niečo od srdca. Veď sú to 15 roční ľudia 🙈 majú občianske preukazy a o tri roky volebné právo. Potom v posledný deň školy každý ešte za seba priniesol drobnosť, ale toto bolo od nás všetkých.
@mauduska To je pekne,presne taketo nieco by som od 15r.ludi ocakavala. Trosku zaujmu,vdaky, nie byt len pasivnymi konzumentami a rodicia vybavujte.
@anonym_87bad4
Prehnané
@anonym_1be80d
@januska12323
@anonym_8e9cba
@anonym_13e126
Každý sme na začiatku roka dali 50€, na konci roka po maturitach 50€, detí bolo 25, prispelo rovnakou čiastkou 24 rodičov. Úplne v pohode sme sa vošli do 2500€. Nikto s tým nemal problém a boli sme triednej vďační čo pre deti robila. Nechápem či je problém 100€ na darček 😃 v tejto ekonomike
@anonym_1be80d
@januska12323
@anonym_8e9cba
@anonym_13e126
Každý sme na začiatku roka dali 50€, na konci roka po maturitach 50€, detí bolo 25, prispelo rovnakou čiastkou 24 rodičov. Úplne v pohode sme sa vošli do 2500€. Nikto s tým nemal problém a boli sme triednej vďační čo pre deti robila. Nechápem či je problém 100€ na darček 😃 v tejto ekonomike
@anonym_87bad4 dar za 2500 eur je prehnany
@mauduska To je pekne,presne taketo nieco by som od 15r.ludi ocakavala. Trosku zaujmu,vdaky, nie byt len pasivnymi konzumentami a rodicia vybavujte.
@anonym_autor
Ach Bože, ďalšia hyperaktívne mamuša. Mňa by nenapadlo riešiť druhých. Ja dám, čo uznam za vhodné a vybavené. Kedysi fakt bola fajn kytica, čokoláda a hotovo. Dnes wellness, dovolenky, vtakoviny. Nie že by si učiteľky nezaslúžili mnoho, len nie každý má to má. Ja osobne na ten wellnes pôjdem radšej sama s mužom. Sorry. Keby mám na rozdávanie, fakt že mi nechýba a mám potrebu dať učiteľke veľa, dám jej ten pobyt sama bez ovácií a si len aby ona vedela. Ale toto predbiehanie sa kto čo dá je debilné. K čomu to je celé dobre? Aby sa potom osočovalo kto si vie dovoliť dať veľa a kto nie?
@anonym_87bad4 dar za 2500 eur je prehnany
@kp7333 ako pre koho, nikto z rodičov sa nesťažoval, všetci súhlasili.
@anonym_87bad4 alebo sa bali ozvat. ja byt na mieste ucitelky, tak ten dar odmietnem.
@kp7333 ja som to nevymyslela, hlasovali sme, zvolili sme sumu aj typ darčeku. Učiteľka bola spokojná, nechápem kde je problém
@anonym_1be80d
@januska12323
@anonym_8e9cba
@anonym_13e126
@anonym_87bad4
Ty dakuj Bohu za to, že môžeš dá a máš z čoho. A zamysli sa nad svojou hlúposťou, keď sa pýtaš či je to za problém dať 100€ v tejto ekonomike. Znies akoby si v živote mnohé nepochopila. Nie každý na to má a nie každý musí chcieť.
@anonym_87bad4
Ty dakuj Bohu za to, že môžeš dá a máš z čoho. A zamysli sa nad svojou hlúposťou, keď sa pýtaš či je to za problém dať 100€ v tejto ekonomike. Znies akoby si v živote mnohé nepochopila. Nie každý na to má a nie každý musí chcieť.
@anonym_b7f4bb veď dobre, nech si každý zvolí to, čo je preňho najlepšie, ja som len napísala čo sme my kúpili. Nevedela som že sa to ľudí až takto dotkne, 100€ na darček. Ospravedlňujem sa, nechcela som nikoho uraziť.
@anonym_b7f4bb veď dobre, nech si každý zvolí to, čo je preňho najlepšie, ja som len napísala čo sme my kúpili. Nevedela som že sa to ľudí až takto dotkne, 100€ na darček. Ospravedlňujem sa, nechcela som nikoho uraziť.
@anonym_87bad4
Nejde o urážku ale skôr tvoje vyjadrenie je mimo reality. Opýtaj sa samoživiteľka, či je v pohode otrieskat 100€ na toto. Ona za to radšej kúpi topánky atď. Tobôž ak má 2 deti. Možno je vdova, možno sa z chlapa stal gambler. Ona bojuje s očr aby neprišla o prácu a vyhodiť 100€ za takéto dary je pre ňu na plač. Je rada, keď poplati čo treba, výlety školské a podobne. Trošku pozri do reality. Nie pre všetkých je 100€ v pohode takto vysmarit. A to nepochybujem, že učitelia si zaslúžia, sú perfektnú, to im vôbec nechcem vziať. Ale povedz, tebe tiež za prácu, i keď super vykonanú, zaplatí dovolenku za také peniaze? Asi nie v bežnom živote, však?
dcera namalovala nakupnu latkovu tasku z jednej strany meno z druhej strany "pomocky" z daneho predmetu ucitela
ja každoročne kupujem učiteľkám tento med, najradšej majú šípkový: