Nosia prváčikovia darčeky pre učiteľku na začiatku roka?
Nosia prváčikovia nejaký darček pre učiteľku na prvý školský deň?
kvietok
ako učiteľka napíšem, že poteší viac čokoládkam nakoľko každý rok dostávam kýble kvetov, ktoré nemám kam dať a o pár dní zvädnú.. ale neukameňujte ma za názor..
@anonym_autor No už ruky natŕčené. Však nedostávate učiteľky plat ?
ako učiteľka napíšem, že poteší viac čokoládkam nakoľko každý rok dostávam kýble kvetov, ktoré nemám kam dať a o pár dní zvädnú.. ale neukameňujte ma za názor..
@anonym_884205 a kolko kíl máš nadváhu?
@anonym_884205 a kolko kíl máš nadváhu?
@anonym_4e83c2 No ešte dobre, že nenapísali, že radšej dajte do vrecka. Je to hanba, nech sa hanbia...ale zas keď nič nedáš bude tomu dieťaťu robiť zle a zasadne si na neho... to sú vychcanky.
@anonym_884205 A ešte čomu by si sa potešila ? Treba si nadiktovať, čo treba priniesť. Značku čokolády si nenapísala. Aby si bola spokojná a moje dieťa netrpelo.
@anonym_autor No už ruky natŕčené. Však nedostávate učiteľky plat ?
@anonym_206a3b ty musis byt velmi zly človek
@anonym_206a3b ty musis byt velmi zly človek
@anonym_e7ac72 No teba nepoznám osobne, ale môžeš byť ešte horšia.
Bože ženy je to zaužívané už niekoľko rokov. Autorka sa pýtala učiteľky napísali....ja nie som učiteľka ale tiež nemám rada kvety keď mám sviatok lebo zahŕňa za dva dni...nie je to povinné ale ak chcete aby sa vaše dieťa cítilo zle že nemá nič ako jediné tak kľudne nenoste nič ...už pred 30 rokmi sa nosili kvety alebo dezert keď som chodila ja do školy
Mali by zrusit moznost pridavania anonymnych prispevkov. Bolo by tu menej zloby.
@anonym_e7ac72 No teba nepoznám osobne, ale môžeš byť ešte horšia.
@anonym_206a3b nepisem takéto veci ako ty a este ako anonym. Nerobí mi radost do ineho si kopnúť
Mali by zrusit moznost pridavania anonymnych prispevkov. Bolo by tu menej zloby.
@sainatt presne tak 👍👍
@anonym_206a3b nepisem takéto veci ako ty a este ako anonym. Nerobí mi radost do ineho si kopnúť
@anonym_e7ac72 A čo ja tu viem, kto mi to píše ? Možno tu hráš svätú a pritom si v reále dokopala viac ľudí než ja v tejto téme virtuálne. Také, čo sa hrajú na slušáčky, sú najväčsie potvory. Tichá voda brehy myje...
@anonym_e7ac72 A čo ja tu viem, kto mi to píše ? Možno tu hráš svätú a pritom si v reále dokopala viac ľudí než ja v tejto téme virtuálne. Také, čo sa hrajú na slušáčky, sú najväčsie potvory. Tichá voda brehy myje...
@anonym_206a3b tichá voda brehy myje neznamená že sa niekto pretvaruje…
@anonym_206a3b tichá voda brehy myje neznamená že sa niekto pretvaruje…
@biba_18 No hlavne to znamená čokoládky pýtať nie ? Nehanbíš sa ???
Dievčence, nehádajte sa. Detičky fakt nemusia doniesť nič a verte tomu, že si kvôli tomu pani učiteľka na nikoho nezasadne.
Dievčence, nehádajte sa. Detičky fakt nemusia doniesť nič a verte tomu, že si kvôli tomu pani učiteľka na nikoho nezasadne.
@zuzitko74 Samozrejme, že nemusia dosť nič. Učitelky dostanú mnoho aj tak. Deti idú na výlet, aj tá učiteľka tam má zaplatenú stravu z peňazí rodičov. O školách v prírode a lyžiarskych ani nehovorím.
A ešte si tu budú diktovať, čo treba doniesť. Veď je to nechutné na hanbu.
@biba_18 No hlavne to znamená čokoládky pýtať nie ? Nehanbíš sa ???
@anonym_206a3b nie. ja nie som učiteľka. to po prvé. a po druhé - ak by som bola - a ak si mám vybrať - ak by som už mala niečo dostať - tak radšej čokoládu. to nie je pýtanie si. to je odpoveď na otázku autorky.
@anonym_206a3b nie. ja nie som učiteľka. to po prvé. a po druhé - ak by som bola - a ak si mám vybrať - ak by som už mala niečo dostať - tak radšej čokoládu. to nie je pýtanie si. to je odpoveď na otázku autorky.
@biba_18 Zrazu nie si učiteľka. No konečná toto..
Tak zas si kopnite do uçiteĺov. Hlavne tie, ktore ani 2 mesiace s vlastnými deťmi nedokázali vydržať. Samozrejme, že každá uciteľka sa hrnie na výlet, kde je vzdy jednou nohou v base. Naozaj učiteľ dnes nemá źiadne postavenie. A isto žiadna nečaká nič .
No, veď budem v takom strese, že nebudem vedieť ani koľko ich bolo a nie, kto doniesol/nedoniesol a nie ešte čo doniesol??
Veď v tej chvíli, keď tam máte rodičov s mobilmi a musíte korigovať a zaujať rôzne deti a informovať rodičov a keď vám tam ešte príde vedenie a starosta ....
A nepotrebujem ozaj ani kvetiny, ani iné lapače prachu...
Keď už sme pri čokoláde, vždy ich otváram na hodine pre žiakov.
Hnus toto tu ale vážne. Ešte aj kvôli 2 eurám za blbú čokoládu tu budete z učiteľov robiť neviem čo. Kde je úcta a rešpekt? Veď učitelia sa vám starajú o deti pol dňa/celý deň a vás ešte trápi blbá čokoláda? nechápem vážne nechápem a ľutujem tie deti, ktoré majú matky, ktoré tu hnusne komentovali.
Ahoj .ja som min.rok malej dávala. Niesla jeden kvietok. Niektoré deti mali tiež jeden kvietok, päť aj kyticu. Ale u nás je vždy prvý deň nástup a tie kvety celkovo hlavne u chlapcov dostali zabrať kým sa v triede dostali k učiteľke :D
Je v poriadku aj priniesť aj nepriniesť.
Tento rok jej napríklad už nechystám sa dať prvý deň.
Hnus toto tu ale vážne. Ešte aj kvôli 2 eurám za blbú čokoládu tu budete z učiteľov robiť neviem čo. Kde je úcta a rešpekt? Veď učitelia sa vám starajú o deti pol dňa/celý deň a vás ešte trápi blbá čokoláda? nechápem vážne nechápem a ľutujem tie deti, ktoré majú matky, ktoré tu hnusne komentovali.
@earlgrey Ja mám úctu a rešpekt k lekárom, policajtom, hasičom, sudcom, právnikom. Ale čím sú tí učitelia takí strašne zvlástni, že treba nadrozmerný rešpekt. Akurát si vlastné mindráky zo súkromia riešia na našich deťoch. Tu nejde o tie 2 eurá za čokoládu, ale o princíp predsa.
@anonym_4e83c2 No ešte dobre, že nenapísali, že radšej dajte do vrecka. Je to hanba, nech sa hanbia...ale zas keď nič nedáš bude tomu dieťaťu robiť zle a zasadne si na neho... to sú vychcanky.
@anonym_206a3b som ucitelka, cokolada poteší, nikdy som nedostala "cokoladu" od všetkých žiakov v triede a nikdy mi nenapadlo ani len sa zamýšľať, od koho som dostala a od koho nie. Tiež zvyknem dávať žiakom na zač. aj na konci roka nejaku maskrtu (zo svojho). Nie sme odkázaní na takéto gestá, ani od nikoho nič neočakávam. Tiež nemusím rezane kvety, podľa mňa sú to vyhodené peniaze, radšej si kúpim kvet v crepniku. Tak neviem k čomu bol dobrý tvoj komentár.

áno, veľa z nich donesie kvet.