icon

Nosia prváčikovia darčeky pre učiteľku na začiatku roka?

Včera o 19:36

Nosia prváčikovia nejaký darček pre učiteľku na prvý školský deň?

earlgrey
Včera o 21:27
@anonym_206a3b

@earlgrey Ja mám úctu a rešpekt k lekárom, policajtom, hasičom, sudcom, právnikom. Ale čím sú tí učitelia takí strašne zvlástni, že treba nadrozmerný rešpekt. Akurát si vlastné mindráky zo súkromia riešia na našich deťoch. Tu nejde o tie 2 eurá za čokoládu, ale o princíp predsa.

@anonym_206a3b o aký princíp? nechápem..kto vzdeláva tvoje detí? bez vzdelania by kde boli? ja mám napr. lepšie skúsenosti s učiteľmi ako s lekármi a teraz mám nadávať na lekárov?

anonym_206a3b
Včera o 21:33
@anonym_d50b4e

@anonym_206a3b som ucitelka, cokolada poteší, nikdy som nedostala "cokoladu" od všetkých žiakov v triede a nikdy mi nenapadlo ani len sa zamýšľať, od koho som dostala a od koho nie. Tiež zvyknem dávať žiakom na zač. aj na konci roka nejaku maskrtu (zo svojho). Nie sme odkázaní na takéto gestá, ani od nikoho nič neočakávam. Tiež nemusím rezane kvety, podľa mňa sú to vyhodené peniaze, radšej si kúpim kvet v crepniku. Tak neviem k čomu bol dobrý tvoj komentár.

@anonym_d50b4e No keď takto píšeš, že si nastavená k tebe nie. Môj komentár bol určený tým, ktoré si tu diktovali, čo treba priniesť.

anonym_206a3b
Včera o 21:38
@earlgrey

@anonym_206a3b o aký princíp? nechápem..kto vzdeláva tvoje detí? bez vzdelania by kde boli? ja mám napr. lepšie skúsenosti s učiteľmi ako s lekármi a teraz mám nadávať na lekárov?

@earlgrey Lekár predsa zachraňuje ľudské životy. Ja neviem ty má porovnávanie ako z iného sveta. Má môj obdiv, vďaku a hlbokú úctu ten, ktorý trávi na operačnej sále aj 8 hodín v 35 st. horúčavách, aby niekomu napr. trasplantoval srdce.
Lebo priznajme si, že na nič bude niekomu vzdelanie, keď bude chorý a invalidný. A pochybujem, že ho bude liečiť učiteľ.
Tak rozmýšlaj v rovine reality a nie dogmy.

anonym_206a3b
Včera o 21:40
@earlgrey

@earlgrey Lebo ja tu žasnem, normálne žasnem, ako majú ľudia nastavené myslenie. Ako hlboko sme klesli.

anonym_cc209d
Včera o 21:49
@anonym_206a3b

@earlgrey Lekár predsa zachraňuje ľudské životy. Ja neviem ty má porovnávanie ako z iného sveta. Má môj obdiv, vďaku a hlbokú úctu ten, ktorý trávi na operačnej sále aj 8 hodín v 35 st. horúčavách, aby niekomu napr. trasplantoval srdce.
Lebo priznajme si, že na nič bude niekomu vzdelanie, keď bude chorý a invalidný. A pochybujem, že ho bude liečiť učiteľ.

@anonym_206a3b Budeš asi prekvapená, ale lekára najprv učili učitelia.

anonym_206a3b
Včera o 21:51
@anonym_cc209d

@anonym_cc209d Áno, ale nie učitelia. Lekára urobili profesori a rektori na vysokej škole. A nie blbá učiteľka od prvákov. Rozmýšlaj trošku.

earlgrey
Včera o 21:52
@anonym_206a3b

@anonym_206a3b a kde študovali tí lekári? na operačnej sále ich iní lekári učili? veď kazdý chodil do školy nie? či asi máš pravdu, som mimo, som z iného sveta a žijem mimo realitu, áno. Učitelia sú vlastne nepotrební, nič nám do života nedajú a nikdy nedali. Pekný večer.

anonym_206a3b
Včera o 21:54
@anonym_cc209d

@anonym_cc209d Zas ďalsia, čo to zjednodušuje. Vsak si daj ruku na srdce, ak by sa nedajbože niečo stalo a išlo by do tuhého tak sa pred tým lekárom budeš aj po zadku šúchať, nech urobí vsetko, čo sa dá.
A nevrav, že nie. Bola by si pokytec.
Úcta Ti chýba a rešpekt k záchrancom života. Plytká si.

anonym_206a3b
Včera o 21:55
@earlgrey

@anonym_206a3b a kde študovali tí lekári? na operačnej sále ich iní lekári učili? veď kazdý chodil do školy nie? či asi máš pravdu, som mimo, som z iného sveta a žijem mimo realitu, áno. Učitelia sú vlastne nepotrební, nič nám do života nedajú a nikdy nedali. Pekný večer.

@earlgrey Áno, presne tak. Učili ich patológovia pri pitve.

euka210
Včera o 22:00

@anonym_autor kvietok, nic viac

euka210
Včera o 22:02
@anonym_884205

ako učiteľka napíšem, že poteší viac čokoládkam nakoľko každý rok dostávam kýble kvetov, ktoré nemám kam dať a o pár dní zvädnú.. ale neukameňujte ma za názor..

@anonym_884205 nasa (mojich deti) cokoladu rozdelila detom, bezlepkova bezmlircna, tak kava na konci roka to istila 😀

biba_18
Včera o 22:03
@anonym_206a3b

@biba_18 Zrazu nie si učiteľka. No konečná toto..

@anonym_206a3b nikdy som nebola učiteľka. takže nie zrazu 😏

euka210
Včera o 22:04
@anonym_206a3b

@anonym_4e83c2 No ešte dobre, že nenapísali, že radšej dajte do vrecka. Je to hanba, nech sa hanbia...ale zas keď nič nedáš bude tomu dieťaťu robiť zle a zasadne si na neho... to sú vychcanky.

@anonym_206a3b kludni hormon, aky mas problem s ucitelmi? Rodicia ta slusnosti nenaucili?

euka210
Včera o 22:18
@anonym_206a3b

@anonym_cc209d Áno, ale nie učitelia. Lekára urobili profesori a rektori na vysokej škole. A nie blbá učiteľka od prvákov. Rozmýšlaj trošku.

@anonym_206a3b ty si aka zakomplexovana?! Urcite preto, ze ty ci tvoje deti mali zlu skusenost s ucitelom, tak tu vsetkych ucitelov hadzes do jedneho vreca. Aj lekari, policajti atd, ktorych tu ides vyniest do nebies, chodili do skoly a museli sa naucit citat a pisat, aby mohli robit tu pracu aku robia. Uctu si zasluzia nielen lekari, ale predstav si, ze vsetci ludia, nie ze ucitelia. Tebe chyba respekt, nie to este ucta.
Tak, ako su dobri a aj zli ucitelia, tak aj lekari su niektori dobri a niektori pytaju uplatok...vsade su ludia taki i onaki. Do ktorej kategorie patris ty, si nam vsetkym krasne ukazala 💙

anonym_cc209d
Včera o 22:32
@anonym_206a3b

@anonym_206a3b na vysokej škole učí vysokoškolský učiteľ

cyberk
Dnes o 04:51

Odjakziva sa daval kvet, a nie preto, ze sa chcelo vtierat ucitelovi alebo ho potesit, ale zo slusnosti, na oslavu prveho roku.

simca06022011
Dnes o 05:08
@anonym_206a3b

@zuzitko74 Samozrejme, že nemusia dosť nič. Učitelky dostanú mnoho aj tak. Deti idú na výlet, aj tá učiteľka tam má zaplatenú stravu z peňazí rodičov. O školách v prírode a lyžiarskych ani nehovorím.
A ešte si tu budú diktovať, čo treba doniesť. Veď je to nechutné na hanbu.

@anonym_206a3b ucitelka ten vylet ma zaplateny nie zo srandy, ale preto ze sa ti ide starat o dieta, rovnako ako ked ti dieta ide do taborov a kade tade, tak platis cely personal v tej cene. CI si to ma platit ako vylet, ked ono to pre nu je praca, nie vylet? Ona tam dovolenkuje? Prepac, taketo hluposti, nechapem ako mozes napisat.

A k ostatnym tvojim vyplodom sa uz ani nevyjadrujem radsej :D

anonym_6c19ca
Dnes o 05:30

otazka bola co dat a nie ci dat nieco? preto zrejme ten koment o cokolade... ved keby nedoniesli -nic sa nestane-ucitelka si nepamata kto co kedy dal.. a cokolada je lacnejsia ako kytica niekedy .. keby dal aj jablcko alebo kartu s peknym prianim spolocnych hodin... alebo len ten usmev a hlavne nech sa snazi pocas roka .. zas nemusite tu ako osy do kazdeho zabrdat ...

anonym_206a3b
Dnes o 05:33
@euka210

@anonym_206a3b ty si aka zakomplexovana?! Urcite preto, ze ty ci tvoje deti mali zlu skusenost s ucitelom, tak tu vsetkych ucitelov hadzes do jedneho vreca. Aj lekari, policajti atd, ktorych tu ides vyniest do nebies, chodili do skoly a museli sa naucit citat a pisat, aby mohli robit tu pracu aku robia. Uctu si zasluzia nielen lekari, ale predstav si, ze vsetci ludia, nie ze ucitelia. Tebe chyba respekt, nie to este ucta.
Tak, ako su dobri a aj zli ucitelia, tak aj lekari su niektori dobri a niektori pytaju uplatok...vsade su ludia taki i onaki. Do ktorej kategorie patris ty, si nam vsetkym krasne ukazala 💙

Nebudem sa tu ja už vyjadrovať. Lebo to je zbytočné.

anonym_ee3ec9
Dnes o 05:34
@anonym_206a3b

@earlgrey Ja mám úctu a rešpekt k lekárom, policajtom, hasičom, sudcom, právnikom. Ale čím sú tí učitelia takí strašne zvlástni, že treba nadrozmerný rešpekt. Akurát si vlastné mindráky zo súkromia riešia na našich deťoch. Tu nejde o tie 2 eurá za čokoládu, ale o princíp predsa.

@anonym_206a3b ty si muž však? A vieš že dieťa môžeš vzdelávať doma?

anonym_e03f69
Dnes o 05:40
@anonym_206a3b

@anonym_206a3b mas pomylene hodnoty. Ja nemam ziadnu uctu k sudcom, pravnikom ani inym vychytenym profesiam, ten ich titul a to ze sa im ani nastruhany vlas do riti nezmesti nehovori o nicom. A pre nas realne nerobia nic, o dnesnych lekaroch ani nehovorim. Ucitel ti vzdelava dieta, a je to zaklad aj pre toho lekara aj pravnika aj hocikoho mimochodom, ak sa to potentuje prve roky, tazko sa to "opravuje". AK mas mindraky z ucitelov, tak si deti samovzdelavaj,a lebo proste nenos nic, nemusi tu nezmysly vypisovat. Povinne to nie je. A nie, ten ucitel si za to, ze neposles cokoladu, mindraky na tvojom dietati riesit nebude.

anonym_206a3b
Dnes o 06:58
@anonym_ee3ec9

@anonym_206a3b ty si muž však? A vieš že dieťa môžeš vzdelávať doma?

@anonym_ee3ec9 Mala by si vysadiť ten Kventiax, bo máš paranoju, vidiny. Vidíš za ženou muža..

anonym_884205
Dnes o 09:37
@anonym_4e83c2

@anonym_884205 a kolko kíl máš nadváhu?

@anonym_4e83c2 55 kg a 170 cm 🙂

anonym_884205
Dnes o 09:40
@luckuz

Tak zas si kopnite do uçiteĺov. Hlavne tie, ktore ani 2 mesiace s vlastnými deťmi nedokázali vydržať. Samozrejme, že každá uciteľka sa hrnie na výlet, kde je vzdy jednou nohou v base. Naozaj učiteľ dnes nemá źiadne postavenie. A isto žiadna nečaká nič .

@luckuz ja na výlety a školy prírody odmietam ísť a vie to aj vedenie. Vždy to rada prenechám inému. Ten stres a všetko okolo nie ďakujem. Naozaj ma nespasí strava zadarmo alebo niečo iné. Ja mám ešte druhú prácu popri zamestnaní a som spokojná.

ludkka0407
Dnes o 09:47

@anonym_autor ahoj, nase deti davaju kvet (ani jeden uz nie je prvak)

anonym_206a3b
Dnes o 09:48
@anonym_e03f69

@anonym_206a3b mas pomylene hodnoty. Ja nemam ziadnu uctu k sudcom, pravnikom ani inym vychytenym profesiam, ten ich titul a to ze sa im ani nastruhany vlas do riti nezmesti nehovori o nicom. A pre nas realne nerobia nic, o dnesnych lekaroch ani nehovorim. Ucitel ti vzdelava dieta, a je to zaklad aj pre toho lekara aj pravnika aj hocikoho mimochodom, ak sa to potentuje prve roky, tazko sa to "opravuje". AK mas mindraky z ucitelov, tak si deti samovzdelavaj,a lebo proste nenos nic, nemusi tu nezmysly vypisovat. Povinne to nie je. A nie, ten ucitel si za to, ze neposles cokoladu, mindraky na tvojom dietati riesit nebude.

@anonym_e03f69 Fíha, a teba osobne vzdelal kto, keď máš slovník a štylistiku posledného pohoniča a opilca v šenku ?
Katastrofa, ženy vulgárne. A ešte ide a myslí si aká je cool a chytrá.

sabca99
Dnes o 11:41

Napriklad 😇

kvietok1233
Dnes o 11:51
@anonym_206a3b

@anonym_206a3b lenže aj ten lekár začínal u nejakej učiteľky, ktora ho naučila čítať, písať bez učiteľky na začiatku ak by nepísal nečítal by sa lekárom nestal .... Čiže aj za lekárom niekde na začiatku stala nejaká učiteľka, ktorá má tiež zásluhu na Tom kde je teraz. Ľutujem naozaj učiteľky a obdivujem ich za ich trpezlivosť, že za tie mizerné platy a buzeraciu v školstve a najmä s takýmito tupymi rodičmi ešte majú chuť učiť. Čo robí učiteľ? Veď predsa vzdeláva tvoje dieťa od začiatku až po strednú školu. Keď sa ti to nepáči, kľude si skús učiť dieťa doma. Na Slovensku sú aj také možnosti. A nemusis nikomu nosiť čokolády.

slavomira236
Dnes o 13:43

@anonym_autor moji niesli kvietok ako prvacikovia je to take krajsie ako cokolada. K prvacikovibten kvietok akosi patri podla mna.Uz ako starsi na konci roka cokoladu

anonym_206a3b
Dnes o 14:18
@kvietok1233

@anonym_206a3b lenže aj ten lekár začínal u nejakej učiteľky, ktora ho naučila čítať, písať bez učiteľky na začiatku ak by nepísal nečítal by sa lekárom nestal .... Čiže aj za lekárom niekde na začiatku stala nejaká učiteľka, ktorá má tiež zásluhu na Tom kde je teraz. Ľutujem naozaj učiteľky a obdivujem ich za ich trpezlivosť, že za tie mizerné platy a buzeraciu v školstve a najmä s takýmito tupymi rodičmi ešte majú chuť učiť. Čo robí učiteľ? Veď predsa vzdeláva tvoje dieťa od začiatku až po strednú školu. Keď sa ti to nepáči, kľude si skús učiť dieťa doma. Na Slovensku sú aj také možnosti. A nemusis nikomu nosiť čokolády.

@kvietok1233 Ja Ti poviem jedno. Na učiteľoch teda stojí svet 💪. Bez nich by možno aj ľudstvo vymrelo.