icon

Nosia prváčikovia darčeky pre učiteľku na začiatku roka?

23. aug 2026

Nosia prváčikovia nejaký darček pre učiteľku na prvý školský deň?

Strana
z3
saxana000
24. aug 2026

Nasa uz bude stvrtacka a vzdy nosi kvetinku.malicke kalanchoe v krhlicke mavaju ich v kauflande.ucitelka ho nechavala v triede vzdy som ho videla na prvom rodicovskom na katedre alebo na skrinke aspon to tam maju pekne.

eff007
24. aug 2026

Ja som ucitelka. Teraz som mala deviatakov a dostala som vela rezanych kvetov. Mna to vzdy velmi potesi, aj ked to nakoniec vyhadzujem. Vzdy si ich rozdelim do vaz a velmi ma to tesi - ten pohlad na tie kvety. Ale kazda sme ina. Nosit nemuseli nic a seriozne vazne, mala som 28 deti v triede a neviem kto co doniesol/nedoniesol.
Pamatam si hlavne to, ze boli vsetci velmi mili, ze boli vdacni a ze im bolo luto, lebo odchadzali na novu skolu. A mne bude smutno za nimi.

bosorkabb
30. aug 2026

Áno nosí sa na začiatku aj na konci školského roka. Nie len prváci ale aj zvyšok žiakov. Syn ide do prvého ročníka a nesie ako učiteľke tak pani vychovavatelke. Nie kvet ale čokoládu. Konkrétne od mixit jahody a banány v čokoláde a ešte k tomu kúpim ( za svoje peniaze) ďalšiu čokoládu. Lebo chce.
Dcéra to isté+ aj asistentke. Sami sa rozhodli. Dcéra má svoju učiteľku,vychovavatelku aj asistentku v triede rada.
Ale nie je to povinné,ak nechcete doniesť nič tak nenoste.

Strana
z3