icon

Nový spolužiak spôsobuje problémy v triede. Ako to riešiť?

20. máj 2026

Ahojte.
Deti, stvrtaci. Prisiel k nim novy spoluziak ktory od zaciatku sk roka detom robi zle. Dokonca jednemu spoluziakovi jeho otec povedal ze ho zavesi na plot a spoluziaci sa budu na to pozerat a smiat sa mu.
Na zaciatku sk roka sme to brali ze je novy a chce sa zaclenit ale trz bolo rodicovske a bola obvinena jedna mamicka ze na dieta kricala, matka toho spoluziaka dobehla ze dieta place. Pritom vsade boli dvere otvorene takze kazdy by pocul ze krici. 🙄
Samozrejme chlapec ktory je zly tak je zrazu neviniatko a ucitelka dietatu povedala ze nech dieta matke nic nehovori lebo ze su to klamstva 🙄 na jeho stranu sa dala aj zastupkyna.
S dietatom nebol az doteraz ziadny problem za tie 4 roky az kym neprisiel do triedy ten novy spoluziak.
A ten novy spoluziak prisiel z inej skoly lebo to tam vraj sikanovali.
Dufam ze je to pochopitelne 😀

Strana
z2
autor
Dnes o 06:18
@anonym_f19704

@anonym_autor ty si mimo,ides si svoje :D

@anonym_f19704 je zaujimave ze co prisiel chlapec tak su problemy a doteraz neboli a akoze pride mi cez pred celou triedou povedat dietatu ze klame. Treba si vypocut aj druhu stranu nie iba jednu. Okrem toho aby ucitelka povedala ze nech doma dieta nic nehovori 😒A este pridu spoluziaci za mojim dietatom nech im pomoze s niecim? Ked daco treba tak je im moje dieta dobre 😀
Ale ako som pisala pojdem do skoly a uvidi sa co z toho bude ;)

autor
Dnes o 06:18

Prinajhorsom ho zastavim aj s jeho mamou mimo skoly a porozpravame sa s tym ze si rozhovor nahram 😀 a samozrejme jej poviem ze to nahravam

anonym_f19704
Dnes o 07:27
@anonym_autor

Prinajhorsom ho zastavim aj s jeho mamou mimo skoly a porozpravame sa s tym ze si rozhovor nahram 😀 a samozrejme jej poviem ze to nahravam

@anonym_autor to je vyborny napad:D

elanor
Dnes o 07:53

a take vlastne to dieta robi?
Taky je strasne zly, a tolko im robi vsetkym zle. Vsetci sa stazuju, ale naco vlastne sa stazuju?
Ci to iba ja nechapem?

anonym_47f55a
Dnes o 09:06
@anonym_autor

@anonym_f19704 hovori spoluziakovi ze ho zavesi na plot jeho otec a ostatnu sa mu budu smiat, bije deti palicami s tym ze spoluziaka udrel do boku co dosvedcili aj ine deti ale to je zabudnute

@anonym_autor neverím, že sa toto stalo a nikto to neriešil. Že bije deti palicami a nikto nič. Ani rodičia toho udretého dieťaťa??

bielasovicka
Dnes o 09:11
@elanor

a take vlastne to dieta robi?
Taky je strasne zly, a tolko im robi vsetkym zle. Vsetci sa stazuju, ale naco vlastne sa stazuju?
Ci to iba ja nechapem?

@elanor ja som tiež nepochopila co je vlastne vo veci 🤔😄

autor
Dnes o 11:34
@anonym_47f55a

@anonym_autor neverím, že sa toto stalo a nikto to neriešil. Že bije deti palicami a nikto nič. Ani rodičia toho udretého dieťaťa??

@anonym_47f55a vies co ja si myslim ze tam dost zavazi aj to ze ho vraj v predoslej skole sikanovali vraj tak to trz beru ze vsade ho asi sikanovat budu. Pojdem do skoly tak uvidim ako to dopadne. Kedze nikde nie je dokaz ze som na neho kricala tak isto ako neni dokaz ze jeho sikanovali

anonym_656293
Dnes o 12:30
@anonym_autor

@anonym_f19704 je zaujimave ze co prisiel chlapec tak su problemy a doteraz neboli a akoze pride mi cez pred celou triedou povedat dietatu ze klame. Treba si vypocut aj druhu stranu nie iba jednu. Okrem toho aby ucitelka povedala ze nech doma dieta nic nehovori 😒A este pridu spoluziaci za mojim dietatom nech im pomoze s niecim? Ked daco treba tak je im moje dieta dobre 😀
Ale ako som pisala pojdem do skoly a uvidi sa co z toho bude ;)

@anonym_autor ale uvedomujes si, ze rovnako "pravdive" moze byt vyjadrenie toho spoluziaka, co mu otec "noveho" spoluziaka povedal, ze ho zavesi na plot ako je "pravdive" ze Ty si na toho "noveho" vrieskala? Ked ten "novy" moze prekrucat udalosti, ze rovnako aj ten druhy spoluziak moze prekrucat udalosti? Deti v tomto veku radi prikraslia/zvelicia udalosti.

autor
Dnes o 12:43
@anonym_656293

@anonym_autor ale uvedomujes si, ze rovnako "pravdive" moze byt vyjadrenie toho spoluziaka, co mu otec "noveho" spoluziaka povedal, ze ho zavesi na plot ako je "pravdive" ze Ty si na toho "noveho" vrieskala? Ked ten "novy" moze prekrucat udalosti, ze rovnako aj ten druhy spoluziak moze prekrucat udalosti? Deti v tomto veku radi prikraslia/zvelicia udalosti.

@anonym_656293 ako vies ze vrieskala?

anonym_aaa504
Dnes o 12:55
@anonym_autor

@anonym_f19704 paneboze to akoze trz clovek nemoze nic dietatu povedat? 😀niekedy nebol problem ale trz nedajboze nieco decku povedat lebo z toho robia neviem co. Opakujem keby som kricala pocuje to cela trieda 🤔

@anonym_autor nemozes na pode skoly len tak sa pytat taketo veci.Mas ponaucenie,vzdy vsetko s triednou.Vies ake soky si mu ty ale mohla sposobit,sa ta zlakol aj ked si sa slusne pytala.

anonym_aaa504
Dnes o 12:57

A deti si toho narozpravaju take veci,ze len ziram.Cim horsie,tym je väcsi maco.Puberta uz zacina.

anonym_656293
Dnes o 13:04
@anonym_autor

@anonym_656293 ako vies ze vrieskala?

@anonym_autor ja nemam ako vediet. Len to co Ty pises.
A Ty ako vies, co povedal otec "noveho" chlapca dalsiemu spoluziakovi? Bola si pri tom, ked mu to vravel?

autor
Dnes o 13:49
@anonym_aaa504

@anonym_autor nemozes na pode skoly len tak sa pytat taketo veci.Mas ponaucenie,vzdy vsetko s triednou.Vies ake soky si mu ty ale mohla sposobit,sa ta zlakol aj ked si sa slusne pytala.

@anonym_aaa504 ale ved neni dokaz ze som s nim rozpravala 😀

anonym_656293
Dnes o 13:55
@anonym_autor

@anonym_aaa504 ale ved neni dokaz ze som s nim rozpravala 😀

@anonym_autor takze pojdes na predvolanie do skoly a povies, ze Ty si sa s tym chlapcom vobec nerozpravala, ked nie je dokaz? Budes klamat?

autor
Dnes o 15:16
@anonym_656293

@anonym_autor takze pojdes na predvolanie do skoly a povies, ze Ty si sa s tym chlapcom vobec nerozpravala, ked nie je dokaz? Budes klamat?

@anonym_656293 ved aj moje dieta ked sa branilo ze co spoluziak robil tak bolo povedane ze nie je dokaz tak nie je dokaz ze som s nim rozpravala 🤔

Strana
z2