icon

Odklad v škôlke alebo úvodný ročník: čo je lepšie?

anicka777777
Včera o 12:17

Dobrý deň... mam dcéru ma NKS chcem sa opýtať čo je lepšie mať odklad a byť ešte v škôlke alebo ísť do úvodného ročníka?
Ďakujem.

pribinak
Včera o 12:19

Úvodný ročník? To ešte existuje? Toto by si mala prebrať asi s logopedickou a psychologickou
Ako vychádza v predškolskej depistazi? Boli tam nejaké odporúčania ?

cusik
Včera o 12:35

Syn chodí do školy pre deti s NKS. Bol aj v prípravnom ročníku a lepšie sme si vybrať nemohli.

anonym_a0df71
Včera o 13:30

ahojko tiez mam dceru s NKS aj som aj v skole ako skolsky specialny pedagog. moj nazor. jednoznacne pripravny rocnik (úvodny) nauci sa ako to funguje v skole a pripravi sa na skolu. skolka jej toto neda

carduelis
Včera o 14:10

Uvodny rocnik! Syn tam chodi a som za to taka vdacna, perfektny napad. Vidim na nom velky pokrok. V triede ich je 7, bude uz zoznameny s prostredim skoly, fungovanim v lavici, domace nemaju, vela tvoria, maju matiku, slovencinu, AJ a specialne predmety. V skolke by sa nevedeli ucitelky takto konkretne venovat.

marlent
Včera o 14:48

Urcite úvodný

anicka777777
autor
Včera o 15:11
@anonym_a0df71

ahojko tiez mam dceru s NKS aj som aj v skole ako skolsky specialny pedagog. moj nazor. jednoznacne pripravny rocnik (úvodny) nauci sa ako to funguje v skole a pripravi sa na skolu. skolka jej toto neda

@anonym_a0df71 ďakujem všetkým za odpovede ... môžem sa ešte opýtať koľko hodín denne majú v úvodnom? Je to ako bežný prvý ročník?

anicka777777
autor
Včera o 15:13

Majú tam aj logopedou?

iwka1984
Včera o 15:24

@anicka777777 syn tiež chodí do úvodného ročníka a vôbec neľutujem. Majú každý deň 4 hodiny a majú aj logopediu . Po škole je ešte v družine.

anicka777777
autor
Včera o 15:26
@iwka1984

@anicka777777 syn tiež chodí do úvodného ročníka a vôbec neľutujem. Majú každý deň 4 hodiny a majú aj logopediu . Po škole je ešte v družine.

@iwka1984 tak to sa teším 😊 a majú aj telesnú výchovu?

kacena4
Včera o 16:30
@anicka777777

@anonym_a0df71 ďakujem všetkým za odpovede ... môžem sa ešte opýtať koľko hodín denne majú v úvodnom? Je to ako bežný prvý ročník?

@anicka777777 maju 4 hodky nemaju citanie, pisanie ale rozvoj grafomotoriky a rozvoj komunikacnych schopnosti. ak ma skola logopeda chodia deti aj k nemu. u nas bol chodila 1x tyzdenne

iwka1984
Včera o 19:16
@anicka777777

@iwka1984 tak to sa teším 😊 a majú aj telesnú výchovu?

@anicka777777 áno majú aj telesnú, tu máš rozvrh hodín. Je to skôr škola hrou robia veľa čo sa týka motoriky napr. plastelína, kreslenie do krupice a rôzne. Majú pracovné zošity Kuliferdo a v škole ešte robia rôzne pracovné listy a šlabikár ktorý tiež majú len v škole 😁

anicka777777
autor
Včera o 19:24
@iwka1984

@anicka777777 áno majú aj telesnú, tu máš rozvrh hodín. Je to skôr škola hrou robia veľa čo sa týka motoriky napr. plastelína, kreslenie do krupice a rôzne. Majú pracovné zošity Kuliferdo a v škole ešte robia rôzne pracovné listy a šlabikár ktorý tiež majú len v škole 😁

@iwka1984 jeeej dakujem tak to je super 😊... pozerám Rk je aký predmet? ... uz teraz sa teším a treba uz aj školskú tašku že?

iwka1984
Včera o 19:43
@anicka777777

@iwka1984 jeeej dakujem tak to je super 😊... pozerám Rk je aký predmet? ... uz teraz sa teším a treba uz aj školskú tašku že?

@anicka777777 RK je ranný kruh, to si cez víkend kreslia sobotníček čo zažili a potom sa o tom rozprávajú čo kto zažil. ILI je logopedia 😉

anicka777777
autor
Včera o 19:47
@iwka1984

@anicka777777 RK je ranný kruh, to si cez víkend kreslia sobotníček čo zažili a potom sa o tom rozprávajú čo kto zažil. ILI je logopedia 😉

@iwka1984 ďakujem krásne ❤️