Odporučte prezuvky pre prváčku
skúsene mamky školákov, odporúčte nejaké prezuvky pre prvacku. tie klasické papuckovske sa mi moc nepozdávajú
naša mala rak papuče s otvorenou špicou, ak nemali jej veľkosť, tak potom robia tiež manik také papuče a v pohode, aj v druhom ročníku som jej ich kupovala..
Prvý ročník mali ako v škôlke otvorená špička . Teraz v druhom ešte neviem čo kupim keďže jeden má nohu 36 🤦
Klasicke korkove sandale daj do google prezuvky do skoly a hned ti vybehnu
športové sandále
moj syn vela vymyslal s prezuvkami, tak som mu povedala, ze ked si nic nevyberie, bude nosit kapce po dedovi ked bol maly. hadaj, ake ma teraz prezuvky😆 mozes sa inspirovat
Papuče od Elefanten. Netrhaju sa, su priedušné a dlho vydržia v dobrom stave.
https://www.deichmann.com/sk-sk/p/elefanten-jay...
Papuče od Elefanten. Netrhaju sa, su priedušné a dlho vydržia v dobrom stave.
https://www.deichmann.com/sk-sk/p/elefanten-jay...
@zuzanaete obycajne akoby na vonku?
@zuzacka16 presne tieto nechcem. dvere sme 2x kupovali manik do škôlky to po krátkej dobe vyzerali ako prežuté.
@parvinka0001 moja mala v škôlke z decathlonu tie do vody 😅
@ankare nebude sa potiť noha?
@anonym_43e90b také nieco som inak myslela
@anonym_87bbca ja som aj nad tým premýšľala ale muž moc nechce
@lapersefona pozriem vďaka
@zuzacka16 presne tieto nechcem. dvere sme 2x kupovali manik do škôlky to po krátkej dobe vyzerali ako prežuté.
@anonym_autor Mne by bolo v sandalkach v interiéri počas celého roka chladno. Neznášam, keď mi ťahá na nohy. Aj v škole sa furt vetrá, prechádzajú cez chodby, niekedy vybehnú aj vonku... Pre mňa je mať nohy v teple základ.
@anonym_autor s čím má problém, použijete čo nosila v lete a o rok bude malé.
Nekupuj uzavreté, v tých sa noha potí, v prekúrených triedach
@anonym_autor Mne by bolo v sandalkach v interiéri počas celého roka chladno. Neznášam, keď mi ťahá na nohy. Aj v škole sa furt vetrá, prechádzajú cez chodby, niekedy vybehnú aj vonku... Pre mňa je mať nohy v teple základ.
@ankare Ja to vnimam presne opacne. Triedy vecne prekurene. U nas je aj na chodbach dost teplo. V uzavretych topankach by u nas mali deti spotene ponozky.
@anonym_autor Sandale, ake jej vyhovuju. Starsi nosi uz niekolko rokov sportove sandale keen cnx. Mal aj Nike. Nike nosi aj mladsi.
@anonym_autor klasicke rak, manik alebo potom protetiky pre vacsich. Mojim sa poti noha, v nejakych botaskach by to bola hroza cely den.
ja roky pre moje kupujem na topanocky.eu. kym boli mensie tak papucky RAK teraz riesim sandale z protetiky. skus pozriet: https://www.topanocky.eu/detska-obuv/prezuvky
ja teraz kupujem tieto: https://www.topanocky.eu/detska-obuv/prezuvky/d...
Ja som tiež dcére kúpila protetika sandále, teda mala ich už aj v škôlke ako predskolacka
Ja som tiež dcére kúpila protetika sandále, teda mala ich už aj v škôlke ako predskolacka
@janulik270
@anonym_fa6fad protetiku môžu nosiť aj deti ktoré nemajú žiadne problémy keďže sú ortopedické?
My sme dcére kupovali v deichmanne také barelínkové papučky na suchý zips a potom také naťahovacie , čo dobre držia nohu - uzavretá päta a aj predok - ale nie tie klasické papuče. Majú pekné na výber aj teraz, len dcéra má nohu už 36 a tie sú tak do čísla 35. Takže popozeraj deichmann. My sme jej tam tento rok 1x kúpili také korkové šľapky ako prezuvky, no uvidíme čo povie na to učiteľka, ale na jej nohu neviem zohnať uzavreté prezuvky 36 a sandále nechce. Má úzku pätu takže našuchovacie jej nesedia vôbec.
@janulik270
@anonym_fa6fad protetiku môžu nosiť aj deti ktoré nemajú žiadne problémy keďže sú ortopedické?
@anonym_autor áno môžu aj moja dcérka nemá staršia ploché nohy a od 1.rocnika protetika nosila.Kedze pol dňa je na nohách a nemá žiadne ťažkosti sú vhodné ortopedické

Sandale